Cobra: Despre Mișcarea de Rezistență

În 1975, un anumit agent de informații, sub numele de cod, Michael, a fugit pentru aș salva viața de membri Illuminați care îl urmăreau. El a adunat în jurul lui un grup de 12 agenți care să-l protejeze. În timpul evadării și ascunderii, au descoperit o rețea de tuneluri sub sistemul de metrou din New York. Au intrat în tuneluri, au dispărut de pe suprafață și s-au regrupat acolo jos. În acest fel sa născut Organizația, având centrul principal de comandă sub sistemul de metrou din New York. Printr-o vastă rețea de spionaj pe care Michael încă o avea la suprafață, ei au contactat mulți agenți care au luptat împotriva Iluminaților și mulți dintre ei s-au dus în subteran și s-au alăturat Organizației.

Obiectivul principal a fost acela de a răsturna domeniul Illuminati și de a oferi tehnologii avansate omenirii. Computer-ele personale așa cum le cunoaștem astăzi au fost dezvoltate cu sprijinul Organizației și am văzut personal o cameră plină cu rânduri de computere așa cum au fost în curs de dezvoltare în centrul său de comandă principal în subteran, în 1977. Organizația a contactat civilizația pozitiv din Agartha care există în caverne subterane de milenii. Ei au contactat Andromedanii pozitivi deja în 1977 dacă nu mai devreme, pentru că am văzut, de asemenea, o navă de argint andromedana sub forma unui trabuc în hangarele sale subterane.

La începutul anilor 1990, ei au avut o anumită influență în asigurarea extinderii internetului de la ARPANET militar la domeniul public.

In afara planetei noastre forțele intunecate au lansat o ofensivă în 1996 pentru a distruge organizației și au avut lupte fizice grave în tuneluri subterane și caverne care aproape a distrus organizația și Agartha.

În timp, a fost conceput un plan pentru a contracara acest lucru. La începutul lunii Decembrie 1999, Pleiadienii au contactat Mișcarea de Rezistență pe Planeta X și au început o revoltă masivă împotriva Iluminaților de acolo. Iluminații au fost răsturnați în aproape trei săptămâni și au trebuit să fugă la bazele lor de pe Marte și Lună. În acel moment, mulți activiști liberali ai Mișcării de Rezistență au intrat în sistemul de tuneluri subterane de pe Pământ pentru a se alătura Organizației în lupta lor. Cele două forțe au fost integrate, rezultând acum un singur nume, Mișcarea de Rezistență.

Forța lor în comun a schimbat cursul evenimentelor și acum forțele întunecate s-au retras. În 2000 și 2001, Illuminații și-au pierdut bazele pe Marte, pe Lună și din tot sistemul solar. Cu ajutorul Pleiadienilor și a altor forțe ale Confederației Galactice, toate forțele reptiliene (Draco&Hidra) și Reticulii-ene (Micii Cenușii) rămase au fost alungate din sistemul solar. Aceștea au pus forțele întunecate într-o stare de panică iar apoi au pus în scenă 9-11 pentru a-și păstra ultima fortăreață – planeta Pământ.

Planeta X:

Planeta X este o planetă aflată la marginea sistemului nostru solar. Suprafața sa nu este potrivit pentru viața fizică, dar în subteran există un sistem vast de tuneluri și baze care erau sub controlul Illuminati până în 1999 și de atunci se află în mâinile forțelor Luminii.

În 2002, Pleiadienii mi-au dat date exacte despre caracteristicile și elementele orbitale ale planetei respective. Are un interior stâncos și suprafața acoperită cu gheață de metan înghețată, care îi dă un ton albăstrui. Diametrul său este de 9400 mile (15.400 km), iar masa acestuia este de 0.76 mase de teren. Axa semi-orbită a orbitei este de 70 UA, iar înclinația este de 40 de grade.

Imaginează-ți încântarea și surpriza mea când am găsit un articol de astronomul japonez Patryk Lykawka, care a declarat, în 2008, că „ipotetic” planeta X ar trebui să fie compus din gheață și rocă, iar diametrul său ar putea fi între 6200 și 9300 mile și masa între 0,3 și 0,7. Axa orbitei sale trebuie să fie între 100 și 170 UA și înclinația sa de până la 40 de grade.

Principalul motiv pentru care astronomii încă nu au descoperit oficial această planetă este faptul că ei au fost „comunicați” de către Cabala/Iluminati pentru a nu raporta despre asta. De asemenea, ei caută în principal planete noi în apropierea eclipticului, dar datorită orbitei lor înclinate, nu este cazul să fie căutat planeta X. Deoarece este un obiect destul de mare, ar trebui să fie ușor de văzut chiar și de amatori. Și,  printre altele, nu, Nibiru nu va lovi Pământul.

Evenimentul:

Evenimentul de la 9-11 nu a avut ca rezultat planul Cabal. În schimb, a servit ca un declanșator de trezire care a ajutat mulți oameni să devină conștienți de ceea ce se întâmplă cu adevărat dincolo de propaganda mass-mediei.

Această nouă conștientizare a făcut mai ușor Mișcarea de Rezistență să-și îmbunătățească planul de răsturnare a Iluminaților de pe planeta Pământ.

Până în 2003, au reușit să elimine toate bazele militare subterane adânci și numai cele de la suprafață au rămas.

De atunci, Mișcarea de Rezistență a infiltrat aproape 300 de agenți în cadrul rețelei Illuminati, mai ales în cele mai înalte niveluri ale agențiilor militare și de informații. Acești agenți sunt nedetectabili, iar Iluminații nu au nicio idee despre cine sunt sau unde sunt.

În Ianuarie și începutul lunii Februarie a acestui an 2012, Mișcarea de Rezistență a confiscat majoritatea aurului care a fost în mâinile Iluminaților. Dacă vă întrebați unde este aurul lui Yamashita, acum știți răspunsul. Nu în Groapa Marianelor, nu se află în Fort Knox, nu se află în beciurile vilelor private și castele Rothschild, nu este în bolți sub Aeroportul Kloten, nu se află în bolți de la UBS din Zurich, nu este distribuite în seifuri ale băncilor mici din întreaga lume sub controlul iezuiților. Se află în camere subterane ale Mișcării de Rezistență, iar după eveniment vor fi returnate omenirii, va servi ca rezervă pentru o nouă monedă, ceea ce inseamna abundenta pentru toti.

planul de răsturnare a rețelei Illuminati a fost elaborat incă din 1975. În 1977 am vorbit cu omul care a conceput acest plan. Documentul pe care Drake la văzut în jurul anului 1979 a fost probabil o versiune timpurie a acestui plan. Ideea inițială era ca militarii să preia și să răstoarne Illuminati-ul sub Organizație și mai târziu Mișcarea de Rezistență.

Datorită trezirii care a avut loc după 9-11, planul inițial a fost revizuit. Nimeni nu se ocupă de planetă. Mișcarea de rezistență va sprijini militarii în primul rând nu numai cu inteligența despre Iluminați și cu unele sfaturi logistice, ci va fi în mare parte în spatele scenei. Armata va sprijini autoritățile civile (șerifii federali din SUA și Interpol din întreaga lume), care vor sprijini poliția locală să-i aresteze pe membrii Cabalei.

Ei au contactat (nu telepatic), fizic Pleiadienii și alte rase extraterestre pozitive din cadrul Confederației, care le dau informații zilnice despre fiecare membru al cabalei. Iluminații nu au acum unde să se ascundă.

Nici o autoritate umană nu va decide când va avea loc acest lucru. Ultimul cuvânt despre momentul în care va avea loc Evenimentul vine direct din Sursă. Acesta este un eveniment de importanță cosmică. Ultima planetă aflată sub stăpânirea forțelor întunecate urmează să fie eliberată și aceasta va trimite valuri de Lumină prin Galaxie.

Chiar înainte de Eveniment, Sursa va trimite un puls de lumină prin intermediul Confederației Galactice și a Pleiadienilor va instrui Mișcarea de Rezistență pentru a utiliza 300 de agenții de pe suprafața planetei pentru a contacta oamenii cheie în cadrul armatei și poliției și apoi operația va începe.

După ce operațiunea va fi finalizată cu succes, vor exista oameni care vor să profite de situație prin înființarea propriilor guverne, confiscarea fondurilor. 

Până la atingerea unui anumit grad de conștiință pe planetă, Mișcarea de Rezistență va funcționa în spatele scenei în beneficiul omenirii. La un moment dat, probabil cu puțin timp înainte de primul contact cu extratereștrii pozitivi, acestea vor fi făcute publice.

Ei au creat un fond de 120 de trilioane de dolari, care va fi acordat omenirii împreună cu alte pachete de prosperitate. Sunt în posesia unor tehnologii foarte avansate, mai ales de origine extraterestră. Ei vor oferi asistență în cunoaștere, oferind 6000 de invenții dezvoltate de geniile din întreaga lume suprimate de Cabala. După aceasta, vor anunța unele dintre propriile tehnologii care sunt chiar mai avansate.

Acest blog a fost creat sub instrucțiunile Mișcării de Rezistență, cu scopul de a instrui populația de suprafață cu privire la anumite evoluții din 2012. Mulți agenți de la suprafață ai Mișcării de Rezistență au citit acest blog, deoarece conțin o comunicație codificată pentru ei. Internetul este cel mai simplu mod de a le oferi niște informații care nu sunt foarte sensibile, cel puțin acea parte care poate fi transmisă în siguranță prin acest canal public. În viitor, Mișcarea de Rezistență poate decide să dea niște comunicări publicului larg și apoi acest blog va deveni un canal de comunicare oficial pentru Mișcarea de Rezistență pe suprafața acestei planete.

maxresdefault.jpg

Blogul personal al lui Cobra, The Portal: http://2012portal.blogspot.com/

Site-ul Mișcării de Rezistență, Prepare for Change:  https://prepareforchange.net/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s