Billy Maier elvețianul contactat de Pleiadieni

Eduard Albert Meier (născut la 3 Februarie 1937) este un cetățean elvețian, sursa a numeroase fotografii controversate ale obiectelor zburatoare neidentificate (OZN-uri), pe care le prezintă în sprijinul afirmației sale că el este în contact cu ființele extraterestre. El a prezentat și alte materiale controversate în anii 1970, cum ar fi mostre de metal, înregistrări sonore și filmări. Meier raportează contacte regulate cu extratereștrii; el îi numeste Plejaren (Pleiadieni). Meier susține ca Pleiadienii arată exact ca oamenii, că planeta lor se numeste Erra și că este situată într-o dimensiune superioara, la aproximativ 80 de ani lumină dincolo de Pleiade.

Fermierul sa născut în orașul Bulach, Elveția, Eduard „Billy” Meier susține că primele sale contacte extraterestre au avut loc în 1942, la vârsta de cinci ani, cu un om în vârstă numit Sfath. Contactele cu Sfath au durat până în 1953.

Din 1953 până în 1964, contactele lui Meier au continuat cu o femeie extraterestră pe nume Asket. Maier mai spune că, după o pauză de unsprezece ani, contactele au fost reluate din nou (începând cu 28 Ianuarie 1975) cu o femeie extraterestră numită Semjase, nepoata lui Sfath.

În adolescență, Meier sa alăturat Legiunii Străine Franceze, dar spune că după puțin timp a plecat și sa întors acasă. El a călătorit în întreaga lume, urmărind explorarea spirituală, vizitând circa patruzeci și două de țări în decurs de doisprezece ani. În 1965, și-a pierdut brațul stâng într-un accident de autobuz în Turcia.

În 1966 sa întâlnit și sa căsătorit cu o femeie grecă, Kalliope, cu care are trei copii. Porecla „Billy” provine de la un prieten American care credea că stilul de cowboy al lui Meier îi aducea aminte de „Billy the Kid”. Aceste experiențe a fost spus de către Meier însuși într-un interviu acordat lui Bob Zanotti de la Swiss Radio International în Iunie 1982.

Meier a acumulat o mare colecție de fotografii care arata presupusele nave spațiale (numite beamships), precum și presupusii extratereștri numiți Pleiadieni. Meier spune că Pleiadienii iau dat permisiunea să fotografieze și să filmeze navele lor pentru a arăta dovezi despre vizita lor.

Începând din 1975, Meier și-a început contactele oficiale comunicând atât direct (față în față), cât și prin telepatie cu un grup de bază al Pleiadienilor/Plejaren , sau Erra-ns (Erra fiind planeta lor de origine), care și-au dat numele ca Ptaah, Semjase, Quetzal si Pleja.

Acest grup de Pleiadieni, locuiesc dincolo de Pleiade într-o dimensiune superioară. Pleiadienii iau oferit lui Meier mai multe dovezi față de cele mai multe astfel de întâlniri, inclusiv fotografiile foarte detaliate, înregistrările video, înregistrările sonore, utilizarea unei arme pe care a folosit-o pe un copac din apropiere și probe de aliaje metalice.

Meier a afirmat că vizitatorii i-au dat anumite sarcini de informare și de conștientizare. Pe măsură ce a îndeplinit aceste misiuni, el sa întâlnit cu mult încercări de dispreț și de asasinat. Unele dintre acestea au fost inițiate de entități extraterestre ostile (cel mai probabil de reptilieni) și apoi au fost oprite în mare parte prin intervenția prietenilor lui Pleiadienii.

Fotografii si înregistrări video:

Unele dintre dovezile cele mai importante a lui Meier provin din colecția sa mare de fotografii. Acestea includ imagini ale presupuselor nave spațiale, imagini cu presupușii Pleiadienii si înregistrari video cu acestea . Sustinătorii lui Maier insistă asupra faptului că imaginile sunt de o calitate excepțională și că un singur om nu ar fi putut să le fi fabricat.

Scepticii, cum ar fi Stanton Friedman și Jacques Vall, le consideră false. Unii sceptici au oferit exemple de fotografii false și au subliniat că unele dintre fotografiile sale sunt preluate din cărți, picturi și programe de televiziune. Meier susține că aceste fotografii au fost modificate de agențiile de informații pentru a discredita dovezile sale.

Probele aliajelor de metal:

Probele aliajelor de metal se spune ca au fost date lui Meier de catre Pleiadieni si apoi au fost transmise lui Wendelle Stevens apoi find testate de chimistul Marcel Vogel. Vogel a spus că, în opinia sa, eșantioanele nu ar fi putut fi realizate prin intermediul metalurgiei pământene contemporane, se pare că au fost produse prin fuziune la rece. Vogel a declarat, de asemenea, că metalul a dispărut de la laboratorul IBM la puțin timp după terminarea testelor sale, ceea ce a împiedicat alți oameni de știință să facă propriile analize.

Întâlnirea lui Maoer cu Jmmanuel:

Așa cum a relatat în cartea „Message from the Pleiades vol 2”, Meier a călătorit în timp cu  ajutorul lui Asket, unde sa întâlnit personal cu Jmmanuel, pretinzând a fi adevăratul Isus, spunând: „Adevărat, evoluția voastră a continuat pentru încă 2000 de ani, fapt pe care nu l-am luat în considerare” (pagina 512). Contactul cu Jmmanuel a durat patru zile, după care Meier a fost readus în prezent.

Eduard Albert Meier: standpunkte_zur_person_von_BEAM_vs1.jpg

billymeierhillufos.jpg

meierufo_d43.jpg

Navele Pleiadienilor: 

nasa-engineer-the-billy-meier-ufo-case-is-real-135270.jpg

maxresdefault.jpg

semjaseufo.jpg

beamships.gif

Samjase:

semjasemeier.jpg

Înregistrările video al lui Billy Maier:

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s