James Gilliland mesaj de la Pleiadieni

Iată, dragi prieteni, cum Vremurile sunt atât de „tulburătoare”, în Prezent, nici nu mai am cuvinte care să exprime ce mai exact se petrece, Acum, pe Planetă.

Chiar Acum, pe 20 Decembrie 2017, când postez acest Mesaj channel (iată, fix la o lună de la transmiterea sa, pe 20 Noiembrie), ne situăm în mijlocul unui Vortex foarte intens şi interesant, când pe 18 Decembrie tocmai a fost Luna Nouă în Săgetător, iar acum câteva ore, pe 19 Decembrie, a avut loc o superbă conjuncţie între Planetă şi Centrul Galactic (situat, evident, tot în Săgetător),inclusiv cu „Dark Rift” de lângă Centrul Galactic un fel de „Zonă Întunecată”, care nu are deloc de-a face cu „întunericul”, ci cu accesul în alte dimensiuni energetice (precum o Gaură Neagră).

Şi, în acelaşi timp, suntem doar la o zi distanţă de momentul solstițiului de Iarnă, de joi, 21 decembrie 2017, ora 18.28 (ora României), când atingem „miezul nopţii” al anului, pentru a începe cursa către o noua zi şi, fie vorba între Noi, Doamne, ce zi (Anuală) se pre-figurează, de data aceasta !!!

Aşdar, iată ce moment „a aşteptat” acest mesaj, pentru a fi expus şi pe blogul nostru pe care îl vedem a fi deosebit de important, căci ceea ce transmite, chiar din titlu, l-am văzut a fi atât de incitant, încât nu ne-am putut abţine în a-l studia mai în detaliu astfel că, din punctul nostru de vedere, acesta pare a avea un nivel de adevăr divin de aproximativ 80%, ceea ce înseamnă, din perspectiva noastră, un bun nivel (optim) de adevăr divin, exprimat aici.

Adică, mai exact spus, fără prea multe înflorituri, acest Mesaj nu pare a face parte din marea pleiadă a mesajelor manipulatoare, prezente pe „piaţă”, ci chiar pare a veni dintr-o sursă reală, care transmite o informaţie în mare parte reală (cu micile perturbaţii inerente planului în care funcţionăm).

De aceea am simţit ca să transmitem cu entuziasm acest aspect, pentru ca toţi cei care Simt veridicitatea mesajului, să se poată bucura, în totalitate, de intensitatea momentului.

Aşadar, cu bucurie, iată bunavestire ! :

S-a decis :

Pleiadienilor li se dă toată autoritatea și controlul asupra acțiunii de trezire, vindecare și eliberare a Pământului !

Consiliile Superioare din acest Univers s-au întâlnit și au fost de acord ca, începând cu 19 Noiembrie 2017, datorită afinităților și rolului pe care l-au avut asupra formării civilizației umane pe Pământ, încă de pe timpul Lemuriei și Atlantidei, Pleiadienii să aibă responsabilitatea principală în ceea ce privește revenirea sistemului planetar al Terrei în familia civilizațiilor evoluate ale acestui Univers.

În luarea acestei decizii au prevalatafinitățile dintre pleiadieni și pământeni, dar și genetica generală identică sau asemănătoare în ceea ce priveșteplantele, animalele, oamenii de pe Pământ și din Pleiade.

Principala sarcină a Pleiadienilor este asistarea și sprijinul umanității în creșterea rapidă a nivelului de conștiință, care presupune :

– Responsabilizarea fiecărei ființe umaneasupra rolului pe care-l deține pe Planetăîn protejarea întregii Creații,

– Ocrotirea Planetei, ca entitate, recunoașterea și asigurarea nevoilor sale existențiale,

– Recunoașterea și respectarea tuturor Legilor acestui Univers Local,

– Promovarea unor măsuri care să conducă la o profundă educare a umanității în ceea ce privește înțelegereași utilizarea, în Creație, a singurei forțe care asigură evoluția – Iubirea Ne-condiționată,

– Respectarea cu strictețe a legii liberului arbitru.

Tirania și toate încălcările dreptului divin la liberul arbitru, care s-au produs pe această planetă, și care au adus atât de multe daune sistemului planetar, galaxiei și chiar Universului local, vor înceta definitiv și nu se va admite revenirea la acestea.

Acest lucru se va obține, în principal, prinridicarea rapidă a nivelului de conștiință al indivizilor, prin câmpuri energetice adecvate, purtătoare de informații,trimise gradual către planetă, chiar începând cu 19 Noiembrie 2017.

Este adevărat că a existat continuu o mișcare de eliberare dar, datorită necesității respectării anumitor legi Universale, acțiunile și efectul asupra sistemului planetar au fost limitate.

Ne referim la directiva divină primară privind politica de non-intervenție.

De această dată, s-au decis măsuri adecvate, mai hotărâte, pentru anihilarea ingerințelor extrem de negative, care au afectat și afectează planeta și viața de pe ea.
Prea multe ființe umane au fost racolate pentru a face politica forțelor întunecate, forțe care s-au dedat la tot felul de metode de persuasiune, ființele mai puțin evoluate lăsându-se convinse să săvârșească fărădelegi împotriva umanității.

Vizitatorii răuvoitori ai lumii voastre (parte din ei Archoni) sunt acum eliminați sau forțați să părăsească Planeta.

„Grădina Draconiană” a fost deja dez-asamblată !

Cei care sunt aliniați la forțele întunecate, trebuie să revină la calea divină, să respecte legile Universale sau să părăsească planeta !

Aceasta este o operațiune multi-dimensională, dat fiind faptul că multe dintre aceste ființe trăiesc și acționeazăși din alte planuri (Dimensiunea 4D de exemplu).

Motivul pentru care, acum, pe planeta voastră, există atât de multă ură, interese meschine, corupție, crime și tâlhării se datorează puternicei influențe pe care au avut-o și o mai au, încă, întunecații asupra minții ființelor mai puțin evoluate.

De-a lungul timpului, Planeta a căzut în mâinile ființelor malefice venite din alte lumi și care au găsit suficiente suflete încarnate dispuse să le facă jocul, pentru recompense materiale și, oricum, iluzorii.

Este timpul ca umanitatea să se trezească !

În profunzimea voastră, voi cunoașteți ce înseamnă a fi umani (Hu = Dumnezeu bărbat / femeie).

(Undeva, într-un mesaj  poate chiar în „Conversaţii cu Dumnezeu”” ale lui Neale Walsch, se spunea că „HUMan”, din limba engleză, tocmai asta ar  însemna : „High Universal Man”, adică „Uman Universal de Frecvenţă Înaltă”.)

Voi ați fost creați după chipul și asemănarea Zeilor, ființe venite din alte lumi.

ADN-ul zeilor se regăsește în voi, deși, ulterior, voi ați adăugat sau vi s-au adăugat și alte părți care v-au denaturat firea și comportamentul.

În general, această hibridizare a fost practicată pentru a crea ființe obediente, bune de corvoadă și, mai ales, cu un scăzut nivel de conștiință.

Aceste programe au urmărit un singur scop : obținerea unor ființe bune de muncă și docile.

Ați fost mințiți, zdrobiți și manipulați în multe moduri, care v-au descalificat, pentru a nu mai avea anumite aptitudiniși pentru a sădi în voi frica.

Toate acestea au fost realizate de către cei interesați, prin administrare în apă, în alimente, în aer, în medicamente și, mai ales, prin vaccinuri.

Au fost creați aditivi „alimentari” nocivi, având gust bun dar care dau dependență și sunt atât de dăunători ; sunt otrăvuri care vă omoară în timp și vă limitează evoluția.

Pe de altă parte, nesfârșitele războaie/au făcut și fac parte din programele gestionate de rețeaua Archon sau Draconiană.

Iubiților, în curând veți fi eliberați și veți deveni conștienți de toate metodele aplicate asupra voastră, metode care v-au transformat în cobai, restricționați și controlați de forțele răului.

Acest lucru este hotărât de Consiliile și civilizațiile Universului, care respectă și operează sub legea Universală, legea adevărată a zilor.

Timpul trezirii a sosit !

Amintiți-vă de divinitatea din voi și deimensa putere pe care o aveți…

Cum este sus, așa va fi și jos !

Va fi bine !

 Despre James Gilliland:

Pe măsură ce vă conectați și doriți apropierea de emisiunea Radio Talk, la care participă autori de top, vindecătorii și oamenii de știință, veți constata că un loc important este rezervat realităților „paranormale” și existenței incontestabile a fenomenului OZN,  atât de contestat de cei interesați să ne țină în necunoaștere și izolare.

Toată lumea simte că se întâmplă ceva, că ceva se petrece „în aer”. Ceva mare și grandios începe să se zărească la orizont, că „după colț” se întâmplă lucruri.

Multă lume are senzația că dacă nu mâine, poimâine ori, oricum, curând, ceva neobișnuit, ceva de senzație și nemai-întâlnit se va produce în această lumea tât de frământată, de neliniștită.

Trăim vremuri tumultuoase, cu numeroase schimbări sociale, economice și fizice captivante pe planeta noastră.

Nu cumva este nevoie de o direcționare precisă, de o orientare colectivă prentru a ne accelera Ascensiunea și a trece la o conștiință superioară ?

Dacă prietenii și strămoșii noștri din stele se agită și iau măsuri asiguratorii pentru traiectoria acestui sistem planetar, noi chiar nu trebuie să facem nimic, nimic altceva decât să bâjbâim în întuneric, să ne lovim cap în cap și să ne păruim ori să ne exterminăm reciproc ?

James Gilliland este un ministru, un consilier, un lector Universitar cunoscut pe plan internațional, este cel mai bine vândut autor de cărți cu teme ezoterice : „Reuniunea cu Sursa”, „Călătoria finală a sufletului” etc.

James Gilliland a apărut ca personalitate distinctă în contactul cu cititorii și ascultătorii, pe canalele cu teme istorice, cele privind „OZN-urile atunci și acum” pe ABC, Fox News, BBC Danny Dyer Special, site-ul documentar ECETI Ranch.

El a apărut la emisiuni precum : „De la unțărm la altul” și la numeroase alte emisiuni radio, fiind gazda emisiunii „As You Wish Talk Radio”,https://bbsradio.com și http://www.photon.net/ .

El promovează mai multe discipline orientale, este un vizionar dedicat trezirii și vindecării umanității și a Pământului și învață realitățile din alte dimensiuni superioare, prin experiență.

ECETI: http://www.eceti.org/#

LION.LOGO.Newsletter1.jpg

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s