Descrierea celor 12 biosfere ale consiliului Andromeda

Pe 1 Iunie 2012 Tolec a vorbit cu Tim Bravo într-un interviu în cadrul Extraordinary Year – 2012. Pe parcursul a 90 de minute tema principala a fost descrierea Consiului Andromeda şi a biosferelor sale în mare detaliu, precum şi a oamenilor de acolo.

Tim Bravo începe interviul specificând că Tolec este numele „de lucru” folosit de această persoană fizică în comunicarile cu membrii Consiliului Andromeda, comunicări care se realizează prin telepatie (a nu se confunda cu „chanelling” care este o metodă folosită de mediumi), dar şi prin interacţiuni în starea de vis conştient, aici fiind incluse anumite viziuni, care însă apar foarte des şi în starea de veghe, prin scriere automată, şi prin călătorii interdimensionale ale esenţei sale superioare la bordul biosferelor Consiliului Andromeda.

Tolec îşi începe dezvăluirile: urmează o mulţime de informaţii foarte detaliate.

Consiliul Andromeda este un fel de ONU intergalactic. Membrii acestui consiliu reprezintă planete şi sisteme stelare care se află atât în galaxia Calea Lactee, cât şi în Galaxia Andromeda.

În sistemul nostru solar stationeaza cele 12 biosfere ale Consiliului Andromeda, iar una dintre ele este principală pentru că acolo se desfăşoară toate întrunirile de lucru ale subcomisiilor şi comitetelor Consiliului. Aceste întruniri au loc pe parcursul a 4 zile de lucru din fiecare săptămână.

Cei 12 membri ai Consiliului Andromeda sunt reprezentanţi ai planetelor Pitolla, Nikotae, Legola, Kaena, Percula, Pershea, Ventra, Toleka, Ritol, si Xeta din sistemul Tau Ceti (care este sediul Federaţiei Galactice. Sa nu confundaţi cu „Federaţia Galactică a Luminii” care iși are sediul în sistemul Sirius şi mai ales cu „Confederaţia Galactică” al cărei sediu este în sistemul stelar Alcyone, conform afirmaţiilor,lui Tolec), Degaroth, şi Etorth.

Biosfera principală, este şi sediul comandamentului care coordonează întreaga activitate a celorlalte 11 biosfere aflate în sistemul solar și în apropierea Pământului, pentru că aici se află toţi demnitarii şi reprezentanţii diferitelor sisteme stelare şi planete, fiind foarte bine protejată şi apărată de un scut protector foarte puternic. Această biosferă este de mărimea planetei Pluto.

Mai există şi alte biosfere în afara sistemului solar care aşteaptă acolo, dacă va fi nevoie de ele, dar deocamdată aici sunt cele 12.

Un lucru important: 6 dintre cele 12 sunt nave-spital. Celelalte 5 au alte funcţii, după cum urmează în descrierea lui Tolec.

A doua biosferă numită CENTURIA, are rol de apărare, dispune de scuturi suplimentare de protecţie, de armament specific, şi de luptători voluntari care au venit aici din alte lumi: planetele Pitolla, Legola, Kaena, Xeta (sistemul Tau Ceti, căminul Federaţiei Galactice), Degaroth, Etorth. De asemenea, aici se află acum staţionaţi luptători din Legiunea de Argint care au participat recent la o acţiune comună cu forţele Consiliului Andromeda.

Aici se mai află şi luptători de pe planeta Dakote, din sistemul Tegella aflat în Pleiade. Medicul sef, ambasadorul Tanka, şi comandantul principalei biosfere, sunt toţi originari de pe această planeta aflată în Pleiade.

SARSTA, o altă biosferă, are mărimea planetei Venus, şi este locul în care inginerii şi tehnicienii lucrează, este biosfera ştiinţifică și tehnică a Consiliului Andromeda. Ei se ocupă de crearea materiei şi energiei, precum şi a producţiei de nave spatiale de mici şi medii dimensiuni. Toate aceste tehnologii specifice dimensiunii 4D vor fi puse la dispoziţia oamenilor de pe Pământ după Eveniment.

Această biosferă a fost înregistrată în apropierea soarelui de către sateliţii Americani în lunile Martie 2012 şi Mai 2012.

Toţi oamenii care lucrează în aceste biosfere, se afla în interiorul acestora. Aceste biosfere sunt ca nişte planete goale în interior, iar toate activităţile se desfăşoară în interior, nu pe suprafaţa exterioară.

VIARA, o altă biosferă, este de mărimea planetei Marte. Aceasta este un centru de comunicare intergalactic şi interstelar, răspunzător pentru Calea Lactee. Este vorba de comunicările pe care diferite fiinţe de pe alte planete le au cu Consiliul Andromeda, mai ales în procesul de aderare la familia civilizaţiilor galactice ca membri în Consiliul Andromeda.

Echipele de aici sunt formate de specialişti în comunicare, iar acţiunile lor sunt menite să descopere şi să verifice foarte clar specificul de comunicare pentru fiecare civilizaţie planetară :

  1. exclusiv vocală, audio ;
  2. vocală, audio, dar şi întro oarecare măsură telepatică ;
  3. vocală, audio şi telepatică în grad înalt.

Mai există încă alte două biosfere, asemănătoare, NEMANSTAE şi PLEIADRA, fiecare de mărimea planetei Jupiter. Sunt uriaşe. Ele permit viaţa acolo atât a fiinţelor fizice, cât şi a celor din dimensiunile superioare (4D şi 5D) care au rolul de a-i asista pe cei care vor dori să plece de pe Pământ (care va deveni o lume de dimensiunea/densitatea 4D) ca să-şi continue viaţa fizică 3D pe o altă planetă.

Această nouă planetă, noul cămin pentru pământenii care vor alege de bunăvoie să nu ascensioneze în dimensiunea 4D, şi să îşi continue viaţa în lumea fizică, se află în zona corespunzătoare orei 10 dacă privim Calea Lactee ca un cadran de ceas, iar Pământul se află undeva în zona orei 7.

Nu toţi oamenii de pe Pământ vor alege să ascensioneze în dimensiunea 4D. Există unii (între 45 % si 55 % din totalul oamenilor de pe Pământ) care vor dori să îşi continue o viaţă fizică, iar aceştia vor călători spre noua planetă (care este aproape la fel de frumoasă ca Pământul) la bordul acestor două imense biosfere.

Fiecare dintre cele doua biosfere pot transporta câteva miliarde de oameni, împreună cu animale, păsări, peşti, etc. spre această nouă lume, virgină, care încă nu are un nume. Are un climat mediteraneean, fără anotimpuri, cu munţi, râuri, izvoare, oceane. Există deja acolo unele animale, similare cu delfinii, dar nu există oameni. Planeta beneficiază de doi sori, aşa încât acolo nu este niciodată noapte. Planeta are 4 continente, şi insule.

Dar oamenii de pe Pământ nu vor fi singurii care se vor afla la bordul biosferelor de călătorie. Aceste două uriaşe biosfere vor găzdui pe parcursul călătoriei şi alţi oameni fizici care vor călători împreună cu pământenii pentru că vor exista îmbarcări similare pe planetele Ohra, Betera şi Wankae. Aceşti oameni sunt destul de asemănători cu noi, dar au culori ale ochilor şi părului nemaivăzute pe Pământ. Cei din Betera se nasc cu anumite semne specifice care sunt unice pentru fiecare şi care sunt localizate pe faţă şi pe corp.

Fiecare dintre aceste rase diferite au sisteme de credinţă diferite, culturi diferite. Călătoria va dura 10 – 12 ani, care sunt necesari pentru ca fiecare rasă să se obişnuiască una cu cealaltă, să poată trece dincolo de diferenţele inerente dintre ele.

Va fi interesant, căci vor exista acolo cele 5 rase de pe Pământ, plus cele 3 rase extraterestre.

Tolec subliniază că această trecere a sistemului solar împreună cu Pământul în a 4-a dimensiune, uneori numită Ascensiune sau Evenimentul, va fi un proces complet natural, şi va include tot ce există pe Pământ. Deci şi oamenii.

Oamenii nu trebuie să fie îngrijoraţi în legătură cu acest proces. Nimeni nu trebuie să creadă ca va fi necesar să facă eforturi uriaşe. Nu este cazul. Cei care acceptă această idee, trebuie să ştie că va fi un proces normal, natural, lipsit de neplăceri majore.

Toţi oamenii care se vor afla pe Pământ in acel moment se vor transforma în fiinţe 4D. Cei care nu acceptă ideea şi vor dori să îşi continue viaţa în trupul biologic, vor avea posibilitatea să se îmbarce pe una dintre aceste două uriaşe biosfere de transport care îi va duce spre noua planetă care deja îi aşteaptă.

Trecerea în a 4-a dimensiune este similară fluturelui care se naşte dintr-o larvă. Este complet natural. Aceasta este o analogie la care merită să vă gândiţi.

AC_emblem__transparent__GIF.gif

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s