Un OZN triunghiular a fost observat pe cerul unui oraș din Texas

Pe cerul oraşului El Paso din Texas a fost observat un OZN triunghiular care se pare că face parte dintru-n proiect ultra-secret de dezvoltare a avioanelor de spionaj. Acest „avion” de spionaj a fost construit la baza de cercetare militara a Forțelor Aeriene Edwards din California. Acest TR-3B a fost realizat cu ajutorul tehnologiiler extraterestre recuperate de guvernul American.

Omul care a filmat cele mai recente înregistrări a oprit mașina în drum spre muncă pentru a surprinde obiectul  înainte ca acesta să dispară. Omul a declarat pentru Daily Star: „Am privit spre răsărit şi am observat o lumină roșie pe cer, chiar înainte să ajung la muncă. După câteva minute, am privit atent si am văzut un triunghi strălucitor, am considerat că este ciudat, asa ca am făcut câteva poze şi un scurt videoclip.

Un localnic din El Paso, a declarat că apariţiile misterioase a OZN-uri sunt dese în zonă. Un alt martor a spus: „Se pare că aceste TR-3B sunt ca o ambarcațiune cu cercuri sub fiecare colț al triunghiului” O altă persoană a comentat: „Este probabil sa fie tehnologie militară secretă care monitorizează cerul.” O serie de apariţii ale avionului de spionaj au fost reperate de asemenea pe cerul Rusiei și Australia în ultimele săptămâni, notează Express

Imagini si inregistrări cu avionul de spionaj TR-3B:

9d0c44b1bf5f64a15d58b05818e40da1.jpg

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s