Proiectul SERPO

„Sunt un angajat pensionat al guvernului SUA. Nu voi intra în detalii despre trecutul meu, dar am fost implicat într-un program special.”

Aceasta a fost declarația de deschidere trimisă de o sursă anonimă în Noiembrie 2005, unui grup de discuții OZN prin e-mail, coordonat de fostul angajat al guvernului American Victor Martinez. Email-urile au relevat existența proiectului SERPO, un program de schimb între guvernul SUA și extratereștrii de pe SERPO, o planetă din sistemul stelar Zeta Reticuli.

Originile programului au început, se presupune, după ce două OZN-uri s-au prăbușit la Roswell și Corona, New Mexico în 1947. Singurul supraviețuitor extraterestru recuperat din accidentul de la Corona se presupune că a asistat armata SUA în stabilirea de contacte cu Ebens(EBE micul extraterestrul cenușiu capturat de Americani), semenii săi de pe SERPO. Această comunicare în cele din urmă a condus la un program comun de schimburi în 1965, în care 12 militari SUA special instruiti s-au dus pe SERPO la bordul uneia dintre navele spațiale ale civilizatiei Eben, ca parte a unei misiuni de 12 de ani, pentru a afla mai multe despre geologia si biologia planetei SERPO, precum și de-a învăța mai multe despre Ebens.

În timpul misiunii, sa aflat că SERPO este la aproximativ 37 de ani lumina distanta de Pamant, are doi sori (sistem binar), este puțin mai mică decât Pământul, și are o atmosferă similară. Cu toate acestea, nivelul radiatiilor asupra SERPO au fost mai mari decât pe Pământ, pentru aceasta echipa a trebuit să-si țină trupurile acoperite în orice moment. Ebens au avut lideri, dar nici o formă reală de guvernare și au trăit în comunități mici, cu un oraș mare, care a acționat ca punct central al civilizației. Populația totală de pe planeta a fost de aproximativ 650.000.

Echipa de 12 oameni au rămas pe SERPO până în 1978, când șapte bărbați și o femeie au revenit pe Pamant. Doi membri ai echipei au murit pe SERPO în timp ce alții doi au decis să rămână acolo. La întoarcerea pe Pamant, echipa a fost izolată până în 1984 pentru interogatorii si rapoarte. Din cei opt, care au revenit, toți au trecut cu bine de bolile cauzate de excesul de radiații de la sorii dubli ai lui SERPO. Nu se știe nimic despre cei patru care au rămas pe SERPO. Aceste rapoarte au provenit de la o sursă anonimă extrem de plasată, care a avut acces la relatările de pe casetele audio ale interogatoriului echipajului din proiectul SERPO (forma scrisa cuprinde 3.000 de pagini din raportul proiectului SERPO, din care porțiuni pot fi citite aici www.serpo.org ).

   O veche poveste facută nouă:

Autor și regizor Linda Moulton Howe, a spus prima dată despre un program de schimb ET/ Pământ în 1983, atunci când a făcut cercetări OZN pentru productia  The ET Factor, un documentar pentru HBO. La acea vreme, ea a fost abordată de către sergentul Air Force  Richard C. Doty care i-a spus că i-a fost dată aprobare pentru a difuza informații secrete Air Force și înregistrări video în documentarul său. Unele dintre aceste informatii, a spus el a implicat un program de schimb de oameni care au plecat din Baza Aeriana Holloman in 1964, pe Zeta Reticuli. Howe a spus că trei oameni au plecat, dar unul a murit pe planeta extraterestră, unul a înnebunit (dar nu a existat nici o informație cu privire la soarta lui), și unul s-a întors pe Pământ care trăieste într-o casă în condiții de siguranță a guvernului SUA pe o insulă care nu trebuie divulgată.

Doty a promis să furnizeze lui Howe un material care ar confirma existența unei rase extraterestre, inclusiv oficiali guvernamentali și documente militare, filme și fotografii. Cu toate acestea, el a continuat să colaboreze cu Howe până când în cele din urmă superiorii săi au decis sa fie împotriva eliberării de orice alte informații suplimentare. Fără dovezile lui Doty, HBO a renunțat la documentarul din 1984.

Din acel moment, numele Doty a apărut în legătură cu alte presupuse secrete OZN  guvernamentale, cum ar fi documentele despre MJ-12(Grupul Majestic-12 extrem de secret la acea data format din 12 persoane care controlau fenomenul OZN), deci nu este o surpriză să aflăm că Doty (acum un civil) este, de asemenea, în legătură cu lansarea povestii Proiectului SERPO. Și acest fapt sigur face această poveste suspectă.

Alti cercetatori OZN de-a lungul anilor, de asemenea, au spus povesti similare despre un program de schimb de tehnologi între Statele Unite și o rasă extraterestră, dar recentele dezvăluiri SERPO conțin mai multe informații decât au fost lansate până în prezent. În ceea ce privește motivul pentru poveștile anterioare variază considerabil pe detalii (cum ar fi numărul de membri ai echipei trimise pe SERPO), s-a sugerat că informațiile au fost în mod deliberat scurgeri în biți și piese de cei din interior care simt că astfel de secrete nu ar trebui să fie păstrate secret fată de public, și care au fost introduse în mod intenționat, în scopul de a ascunde identitatea martorilor.

Nu a fost vorba de o eventuala marturie ale unor fotografii realizate pe SERPO de echipa de schimb, dar până acum, nimic nu a apărut pentru a da crezare la această poveste. Până la momentul în care vor fi eliberate dovezi reale, fizice despre Proiectul SERPO, această poveste, din păcate, poate fi tratată ca o altă poveste neverificabilă OZN, chiar dacă una interesantă.

  Concluzie:

Din pacate, până ce ierarhia piramidală malefică (Cabala/Iluminati) nu va fi doborâtă nu vom afla adevarul despre foarte multe proiecte secrete, inclusiv in parteneriat cu extraterestrii. De-a lungul timpului, au fost incercari multe de a desecretiza acest subiect, dar elita a actionat prompt mergandu-se pana la crime pentru a nu divulga populatiei acest adevar, pentru ca astfel pierdeau controlul asupra maselor. Dar cu toata disperarea lor, in prezent tot mai multe informatii ies la lumina si foarte multi oameni cred cu adevarat ca NU SUNTEM SINGURI ÎN UNIVERS. Acum dezvaluirea ar mai avea efect asupra celor creduli, ignoranti si rau-voitori care inca mai cred ca extraterestrii nu exista. Mai este o categorie de oameni care recunosc ca ar fi posibil, nu neaga, dar nu vor sa-I vada, ego-ul lor nu accepta inca un asemenea contact, iar acestia sunt inca multi si de-asta va mai dura pana la momentul Primului Contact.

Elita malefică nu mai are atat de multă putere din cauza tot mai multor desecretizări legate de extratereștrii și multe altele chiar despre existența planurilor lor malefice de subjugare a lumii. Lumea devine din ce în ce mai conștientă de faptul că nu suntem singuri în Univers. Să nu uităm de cei care sau sacrificat pentru a dezvăluii publicului adevarul cum ar fi Philip Schneider (Philip Schneider omul care a deconspirat programele și operațiunile secrete ale societații secrete Iluminati cu prețul propriei vieți). Nu îi vom uita nici odată pe acești oameni care sau sacrificat pentru eliberarea noastră din mâinile Elitei malefice.

serpo_cov.jpg

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s