Paul Hallyer: Extratereștrii ne-ar oferi mai multe tehnologi avansate dacă am opri războaiele

Paul Hellyer, care a insistat mult timp că extratereștrii au vizitat Pământul de mulți ani, spune că atunci când extratereștrii au văzut ca am folosit bomba nucleara, ei au decis că am fost o mare amenințare pentru spațiul cosmic

Într-un interviu acordat Russia today, Hellyer a explicat: „Desigur, a existat mult mai multă activitate în ultimele decenii”.

Motivul pentru care, a spus el, omul a fost destul de prost să inventeze bomba nucleara nefind conștient de riscurile acesteia. Extratereștrilor le este teamă că o vom folosi din nou (și din nou) și că acest lucru va afecta întregul echilibru al cosmosului.

Hellyer este poate mai puțin convingător în ceea ce privește propria sa experiență cu OZN-uri. El susține că ar fi văzut unul, dar când a fost întrebat cum a fost el a spus: „Arată doar o stea.”

El a adăugat: „Steaua din Betleem este una din navele lui Dumnezeu.”

Hellyer credea că există între 2 și 12 specii diferite de extratereștrii. Acum, el spune că a primit rapoarte care indică că ar putea exista până la 80 de specii extraterestre.

Ceea ce este cel mai interesant este faptul că unele specii extraterestre arata exact ca noi. Hellyer a spus că doar una sau două specii ar putea fi amenințătoare. Evident se referea la extraterestrii reptilienii si cenusii.

Extratereștrii ar vrea, probabil, să ne învețe mai multe modalități de a trăi. Hellyer crede, că așteaptă consimțământul nostru. Extraterestrii sunt cu mii de ani înaintea noastră din punct de vedere tehnologic. Și, se pare că, „multe dintre lucrurile pe care le folosim astăzi, le avem de la ei”.

Microcipurile și vestale Kevlar sunt două dintre creațiile care, conform lui Hellyer, au provenit din surse spațiale exterioare. Vom obține mult mai multă tehnologie de la ei „dacă vom trăii în mod pașnic”.

Boom-ul tehnologic care a inceput din ani 50′ ar avea ca sursa tehnologiile extraterestre capturate de guvernul American. Cum ar fi microcipurile, tranzistorul, fibra optica si multe altele au fost inventate pe baza tehnologiiler extraterestre.

paul-hellyer-alien.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s