6 cazuri șocante de răpiri extraterestre

Betty şi Barney Hill

Această poveste a dat startul nebuniei cu răpirile extraterestre. Sub hipnoza regresivă, o tehnică comuna pentru descoperirea adevărului asupra răpirilor, oamenii de ştiinţă au cercetat o perioadă de timp „lipsă” din memoriile celor doi, care a urmat după ce soţii Hills au observat un OZN în Septembrie 1961. După ce au fost răpiţi şi duşi pe o navă în formă de disc, Betty Hill spune că au primit o „harta stelară”, cu trasee comerciale marcate, care includea propriul nostru soare. Unii experţi în OZN-uri cred că acest lucru arată că planeta de origine a extratereştrilor cenușii se află în sistemul Zeta Reticuli.

Travis Walton

Walton făcea parte dintr-o echipă de tăietori de lemne din Arizona când a dispărut pentru câteva zile, în Noiembrie 1975. La început, colegii săi au fost suspectaţi că l-au ucis, deşi ei susţinueau că fusese lovit de un fascicul de lumină de la un OZN şi, ulterior, răpit de extratereştri. Povestea lui a fost ecranizată în filmul „Fire în the Sky”. Travis si colegii săi nu şi-au schimbat niciodată mărturia.

În august 1976 , în prima noapte a unei excursii cu cortul în Maine, patru tineri spun că erau într-o canoe pe Lacul Eagle când au văzut un OZN care a tras cu o rază de lumină spre ei. Povestea răpirii a fost ulterior pusă cap la cap prin vise şi hipnoza regresivă. Tinerii susţin că au fost supuşi unui examen fizic de către extratereştri cu capete mari şi ochi metalici strălucitori.

Charles Hickson şi Calvin Parker

Acest caz celebru din Octombrie 1973 implică doi lucrătorilor care pescuiau pe râul Pascagoula în Mississippi. Eisusțin că au levitat pe o navă spaţială. Acolo au fost supuşi la un fel de examen medical de către creaturi umanoide cu chlești ca de homar în loc de mâini. Mai târziu, au raportat experienţa lor la poliţia locală, care susţine că oamenii păreau sincer speriaţi.

Charles L. Moody

Moody era un sergent în Forţele Aeriene Americane, care se afla în deşertul New Mexico într-o noapte, în august 1975, privind o ploaie de meteoriţi. El spune că a văzut un OZN stralucitor îndreptându-se spre el. A încercat să fugă în maşină, dar nu a reuşit să o facă să pornească. Următoarea lui amintire era cum OZN-ul zburător se îndepărta. Când a ajuns acasă, era mult mai târziu decât ar fi trebuit. Ulterior, el şi-a amintit că a fost paralizat şi luat la bordul OZN-ului de către extratereştri.

Betty Andreasson

Betty Andreasson susţine că a fost răpită de extratereştri şi dusă pe o navă spaţială într-o noapte în Ianuarie 1957. În timpul petrecut la bord, restul familiei ei a fost pusă într-o stare de „viaţă suspendată”. La fel ca multe alte poveşti de răpire, mărturia lui Betty implică extratereştri capabili să comunice prin telepatie şi care au supus-o la un anumit test medical. Andreasson spune că extratereştrii purtau uniforme albastre, cu un logo al unei păsări pe mâneci.

Antonio Villas Boas

Răpirea extraterestră a acestui fermier brazilian în 1957 este considerată a fi una dintre primele raportate vreodată la nivel mondial, potrivit TruTV. Villas Boas susţine că a fost luat cu forţa la bordul unui OZN în formă de ou, după ce a fost abordat de o persoană de sex feminin goală, descrisă ca un umanoid, cu părul alb, lung şi ochi albaştri de pisică. Villas Boas a murit în 1992 şi niciodată nu şi-a retras mărturia, scrie rtv.net.

Betty şi Barney Hill: 4124.jpg

Travis Walton: JS86224086.jpg

Charles Hickson şi Calvin Parker:maxresdefault.jpg

Charles L. Moody:

charles-l-moody-sustine-ca-a-fost-rapid-de-extraterestri-465x390.jpg

Betty Andreasson:

bettyandreasson3.jpg

Antonio Villas Boas: 

boas.jpg

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s