Comandamentul Ashtar Sheran

Comandamentul Ashtar Sheran reprezinta divizia de zbor a Marii Fratii/Surorilor Luminii, sub conducerea administrativa a Comandantului Ashtar Sheran si indrumarea spirituala a Lordului Sananda, cunoscut pe Pamant ca Isus Hristos, Comandantul nostru sef. Suntem compusi din milioane de nave spatiale si membrii ai mai multor civilizatii, suntem aici pentru a asista Pamantul si umanitatea prin actualul ciclu de purificare planetara si realiniere polara.

Servim ca moasele la nasterea umanitatii de la organismele dense-fizice la cele fizico-eterice de lumina, capabile de a ascensiona ( se inalta) in a cincea dimensiune, impreuna cu Pamantul (mai exact se refera la intrarea Pamantului si a intregului sistem solar in dimensiunea 4D).

1. Suntem Ostile Ingeresti care il servesc pe Cel mai Radiant (Christul) in misiunea sa de iubire. Lucram in coordonare cu legiunile lui Mihail, Uriel, Jofiel, Gabriel si alti 70 de Frati ai Luminii, care administreaza Planul Divin. Va servim prin monitorizarea si stabilizarea sistemelor retelei planetare si ca protectori ai acestui sector universal (sistemul nostru solar se afla in sectorul 8 al galaxiei).

Diferitele flote din cadrul Comandamentului se specializeaza in educatia spirituala, ascensiune, analize stiintifice, comunicare, monitorizarea problemelor planetare si bunastarea personalului nostru, guvernarea universala si intergalactica de drept, observarea speciilor, educatiei, relocarii, mass-mediei si exprimarii artistice, de vindecare, horticultura, zoologie, si multe alte domenii de cercetare.

2. Un accent major in aceste timpuri il reprezinta activarea colectivului Mesia, a celor 144.000 de maestrii inaltati (denumiti in continuare „Vulturii” in cadrul Comandamentului), care formeaza Legiunea speciala de voluntari. Acestia sunt emisarii stelari (semintele stelare) semnalate de Biroul lui Christ, prin Consiliile interstelare de Lumina, insarcinati aici pe pamant. Trezirea lor este cruciala pentru procesul de tranzitie al planetei.

Prin urmare, noi si reprezentantii nostri de baza, de pe pamant suntem aici pentru a facilita trezirea „Vulturilor” si a altor servitori ai Luminii. Misiunea noastra administreaza randuielile sacre ale Domnului Dumnezeu Cel Prea Inalt si functioneaza prin Consiliile din Orion, Elohimi, Ierarhia din Marele Soare Central si Ordinul lui Melchisedec.

3. Noi recunoastem ca Dumnezeu, Sursa , este una omniprezenta, reprezentand forta vietii vesnice, universal recunoscuta prin multe nume si forme.

4. Noi afirmam ca exista Un singur Fiu al lui Dumnezeu ca iubire pura neconditionata extinsa in intreaga creatie. Domnul Dumnezeul celor mai inalte si pozitive taramuri ale spiritului, create si extinse numai in dragoste.

Acest Fiu al lui Dumnezeu exista ca o stare de constiinta divina sau Christica exemplificata prin intruparii divine, cum ar fi: Isus, Sanada, Maitreya, Krishna si altele. Atat acestia cat si toti invatatorii si avatarii reprezinta un colectiv multidimensional de iubire-intelepciune, focalizat si extins prin Biroul lui Christ. Acest birou, precum si alte tronuri divine de administrari ceresti este ancorat de o trinitate. in prezent, Oficiul lui Christ este detinut de catre Isus, Moise si Ilie.

In prezent Christul planetar este Maitreya. Aceste energii Christice sunt detinute, de asemeni si de Lordul Kutumi si altii pe masura ce ciclul nostru progreseaza in viitor si noua ierarhie de maestrii isi va ocupa locul. Lordul Sathva Sai Baba., avand in prezent resedinta in Europa de Sud India, manifesta christul cosmic si, deasemenea, Dumnezeirea Mamei-Tatalui ca un avatar extrem de rar, cunoscut sub numele de avatar Kalkhi sau avatarul celor zece intrupari ale lui Vishnu. Christul, de asemenea, se manifesta ca suflet individualizat in cadrul omenirii, cu potentialul de a exprima calitatea „Fiului sau a Christului”.

Colectivul Mesia este format din cei 144.000 de maestrii inaltati care il insotesc pe Christ sau asa numitul Mesia intr-o misiune de iubire. Acestia constituie adevarata biserica sau trupul lui Christ. Acest corp al filiatiei divine nu este limitat la 144.000, dar prevede acel numar minim pentru da nastere la ascensiunea omenirii sau trecerii intr-o noua paradigma. Usa harului este deschisa oricui vrea sa faca pasul mai departe si sa aleaga constient Fiul.

(Termenul de fiu, tata si omenire nu se refera la gen, ci la directiva functiei spirituale, Purusha, sau spirit Prakrithi, creatia materiala, se refera la functia spirituala receptiva cunoscuta dupa denumirea de fiica, mama, Zeita, Shakti etc prin intermediul carora spiritul este nascut in forma ca fiul-fiica lui Dumnezeu, sufletul sau Christul principal. Se pare ca exista multe controverse cu privire la aceste aspecte, ne-am dorit sa aducem putina lumina si claritate noi cei din Comandamentul Ashtar Sheran. Ne referim pur si simplu la Christ ca la Cel Mai Radiant sau Preaiubit.)

5. Noi credem ca in adevarul cel mai inalt, nu ati parasit niciodata inima lui Dumnezeu. Ca raze ale Sursei lui Dumnezeu, avem functia divina de a extinde iubirea lui Dumnezeu de-a lungul cosmosului. (Cand vorbim de credinta in separare ne vom referi in continuare ca la cauza principala a tuturor minciunilor, fricilor si negativitatii sau ignorantei, exprimata la ceea ce ne referim ca fiind ego-ul sau sinele fals.)

Religia adevarata pe care noi o practicam este aceea a iubirii neconditionate. Ne straduim sa inspiram credinta si incredere intr-o singura sursa si in scopul si planul divin. Mesajul nostru este intotdeauna unul pozitiv de speranta si de afirmare. Noi incurajam calea pe care o preferati, in venerarea lui Dumnezeu, deoarece noi nu am venit sa incepem o alta religie.

Noi nu vrem sa fim dati deoparte, idolatrizati sau venerati, ci sa fim respectati si vazuti ca fratii si surorile mai mari in serviciul Unicului Dumnezeu.

6.  Noi suntem ambasadori universali ai pacii, facatori de pace si de mentinere a pacii. Navele noastre spatiale nu au nici un fel de mecanism de aparare. Angajamentul nostru de a realiza lipsa nocivitatii in gandire, cuvant si fapta ne serveste ca proprie protectie. Incurajam intotdeauna unitatea, armonia si coexistenta pasnica a tuturor.

7. Termenii de „comanda” si „comandanti” se refera la datoria aleasa de noi de a fi in comanda a noua insine si responsabili pentru pozitia noastra de incredere si de administrare la comanda Domnul Dumnezeu Cel Prea Inalt si Radiant. (Acesti termeni nu implica in nici un fel o atitudine de militantism.) Un comandant adevarat se plimba intr-un spirit de umilinta si de serviciu, in cea mai pura initiere a directivei divine.

8. Noi respectam cu strictete in cadrul Confederatiei politica de non-inteferenta cu liberul arbitru. in timp ce putem sublinia consecintele posibile ale unora dintre alegerile actiunilor voastre, va permitem sa traiti, sa exprimati si sa guvernati viata voastra si planeta asa cum alegeti. Singura exceptie fiind daca actiunile voastre ar pune in pericol supravietuirea planetei voastre si a populatiei intregi sau au repercusiuni si in restul sistemului solar. Suntem, totusi, intotdeauna disponibili pentru a raspunde la solicitarile voastre specifice pentru asistenta. Suntem entuziasmati sa ne unim cu voi in eforturi de co-creatie si intr-o interactiune mai constienta.

 9. Noi onoram toata viata si toti oamenii ca fiind in mod inerent divini. Recunoastem, dar o singura rasa, rasa Omenirii, a omului ceresc universal. (Omul, manifestarea Unicului; de asemenea Manas, mintea divina sau ganditorul si „Om” Dumnezeul-om cel care poate cunoaste sinele divin ceresc universal. „OM” e de asemenea, un cuvant vechi folosit pentru denumirea lui „Dumnezeu”).

Noi sarbatorim in creatie, marea diversitate si onoram toate rasele, culorile, credintele si formele guvernamentale care onoreaza drepturile omului si dreptul individual la libertatea de exprimare. Noi va iubim neconditionat si pastram viziunea Pamantului si a umanitatii sale, ca fiind vie, inaltata (ascensionata), intreaga, in bucurie radianta, abundenta si libertate.

10. Suntem protectorii actiunii ce ghideaza Pamantul vostru. ASH inseamna pastor (shepherd), un batran Melchizedek. Ashtar este un nume de cod pentru cel care supravegheaza ca comandant flotele administrative ale Celui Mai Radiant Sananda. Athena este contrapartea energetica a lui Ashtar si este adesea aspectul trimis mai departe in forma obiectiva pentru a servi impartasind intelepciunea prin invatatura, activand semintele stelare.

Astfel, Ashtar si Athena pot functiona separat sau in doua raze combinate intr-o singura forma, numele de cod pentru aceasta functie fiind Ashtar-AtheNa; sau pot functiona la niveluri cosmice ca o constiinta vasta, (suprasuflet) sau ca o codificare a familiei stelare formata din Ashtar si Athena. Numele Ashtar a fost adesea vazut langa SherAn, care este tot un nume de cod ce se refera la cineva care a venit in acest sector universal pentru a ajuta la invierea si inaltarea lumii planetare din codurile involutionare 666, in cele de viata vesnica, sau 999, re-imbinandu-le astfel, asa cum au fost inapoi la o lume planetara a (pomului) vietii vesnice.

Se refera in mod specific la cineva care lucreaza cu energiile mantuirii, restaurarii lumii inapoi la Planul Divin prin modelul Christic. Descendenta lui AN sau ON apare la inceputul si la sfarsitul ciclurilor majore la cei ce vin in calitate de invatatori ai legii universale a Unimii. Noi nu avem nume asa cum le intelegeti voi. Avem denumiri cod care reprezinta functia noastra divina.

11. Noi functionam ca unitati ale scopului divin unite prin intentie unificata si armonie totala. Statutul pe care l-ar putea detine oricare dintre noi este exclusiv, un rezultat al puritatii si integrarii spirituale. Acelasi lucru este valabil si pentru voi. Cand cineva este in aliniament cu Sursa, devine un canal sau o conducta pentru fluxul marii imputerniciri divine. Cand canalul este infundat cu resturile egoului, fluxul divin va cauta un canal mai clar. Nici noi, nici reprezentantii nostri de pe Pamant nu suntem autorizati sa promovam sau sa retrogradam pe cineva! Fiecare dintre noi este responsabil numai pentru Domnul Dumnezeul din interiorul nostru.

Astfel, atat voi cat si noi impartasim o sarcina comuna: de a transcende sinele inferior, pentru a mentine claritatea spirituala, si de a ne concentra intotdeauna asupra serviciului altruist, in iubire. Suntem cu totii divin inzestrati cu tot ce avem cu adevarat nevoie pentru a ne inalta in stari de fiintare mult mai glorioase; cu o inima, un spirit etern divin, si cu libertatea de alegere. Din acest motiv, noi nu incurajam dependenta de tehnologiile exterioare, fie spirituale sau materiale. Pentru a va inalta, aveti nevoie doar de o inima pura umpluta cu iubirea lui Dumnezeu si impartasita cu ceilalti colegii umani.

12. Invatatura si mesajul nostru este spiritual, concentrandu-se pe recunoasterea, realizarea si intruparea sinelui divin. Aceasta este o sarcina individuala de infuzie spirituala. Pentru umanitatea pamantului, acest lucru inseamna integrarea energiilor sufletului si sinelui inalt in corpul fizic, emotional si mental si transcenderea din a treia si a patra dimensiune in a cincea dimensiune a lui Adam Kadmon, in starea de perfecta. Acest lucru este realizat prin antrenamentul vostru treptat de a vibra numai la cele mai inalte niveluri de iubire pura si lumina. Continuam apoi intr-un mod similar si la nivelele cosmice. Procesul este in curs de desfasurare.

13. Nivelurile administrative ale Comandei Ashtar functioneaza din dimensiunile cosmice, divine si pot fi cel mai bine intelese ca : ceresti sau angelice in natura. Noi functionam la aceste nivele ca Consilii de Lumina, colective cu scop divin si eforturi sfinte. Noi existam ca iubire si lumina pura, in ceea ce voi numiti corpuri de lumina eterice si nemuritoare. Fiind multidimensionali, ne putem ridica sau scadea vibratiile la orice plan dimensional, cu scopul de a ne manifesta in serviciu.

14. Comanda Ashtar, deasemenea, cunoscuta ca Comanda Galactica si Flotele Crucii Solare, sunt formate din personal, reprezentand mai multe dimensiuni, civilizatii si puncte de origine cosmice. Avem mii de reprezentanti ai Pamantului si reprezentanti nascuti aici pe Pamant in calitate de voluntari pentru a ajuta cu ascensiunea planetara. Avem comandantii, „walk-in” si razele intrupate ale unora dintre comandantii care functioneaza mai mult de la nivelul suprasufletului. Caracteristicile noastre majore sunt serviciul in bucurie, seninatate, stralucire si mai presus de toate, bunavointa si iubire.

Exista mai multe civilizatii extraterestre care viziteaza si observa pamantul in timpul ascensiunii si transformarii sale. Unii dintre ei sunt observatori curiosi unii, oameni de stiinta geneticeni ce culeg date, unele echipe stiintifice de sondaj si altele de diferite grade de evolutie fara implicatii in ascensiune. Orice fiinta care aduce energiile fricii, prevestirii, depresiei sau constrangerii nu este aliniata cu Comandamentul Ashtar Sheran.

Semnatura noastra energetica este intotdeauna una de iubire. Nu jucam nici un rol in scenariile de rapire, implantare, manipulare, intimidare sau orice tip de control mental. Noi nu suntem ghicitori, nici nu vom spune vreodata ceea ce trebuie sau ar trebui sa faceti. Putem insa scoate in evidenta domeniile in care serviciul vostru ar putea fi util, daca alegeti acest lucru. Mereu si intotdeauna vom onora liberul arbitru si dreptul de a alege sa va traiti viata intr-o maniera proprie. De asemenea, nu judecam ceea ce faceti. Asta este intre voi si Dumnezeu. Noi nu tinem scorul.

15. Aveti incredere in voi daca interactionati cu noi. incredeti-va in intuitia voastra si cunoasterea interioara, deoarece noi comunicam prin intermediul transmisiilor tele-gand sau impresiilor telepatice. Transmisiile noastre pot suna ca tonuri de apel, codul Morse in cap sau urechi, sau ca propriile voastre ganduri.

Cu toate acestea, sfatul nostru este mereu iubitor, pozitiv si de afirmare divina. Noi, de asemenea, comunicam prin intermediul unui limbaj de lumina care poate aparea sub forma de pictograme in mintea voastra, pe care le interpretati apoi si exprimati in propriile voastre cuvinte si concepte. Putem, de asemenea, sa va plasam intr-un fascicul de transmisie, astfel incat sa va fie lansate mesajele de pe navele noastre sau din mintea noastra la masina de scris, computer sau stilou si hartie.

Vom transmite mesajele noastre, daca va prezentati sincer cu o inima curata si dorinta de a servi ca transmitator al mesajului nostru.

16.  Daca nu va ridicati frecventa pentru a se potrivi nivelului la care suntem sau viceversa, suntem invizibili pentru voi atat noi cat si navele noastre spatiale. Prin ridicarea sau coborarea vibratiilor noastre putem aparea sau disparea. Puteti vedea si auzi doar la nivelul dimensional la care va potriviti frecventa. Pe masura ce invatati sa functionati si sa modulati frecventa voastra pentru a include mai multe benzi multidimensionale, veti descoperi multe forme de viata care impartasesc cosmosul cu voi. Veti invata, de asemenea, dupa cum am invatat si noi sa materializati si sa dematerializati sau sa creati cu mintea orice aveti nevoie.

Noi nu suntem limitati de timp, spatiu, distanta sau dimensiune. Asadar putem aparea ca o mica scanteie, o bula stralucitoare, o forma la fel de mare ca un zgarie-nori sau intr-un oras de dimensiuni mari (mothrship/ nave-mama). Navele noastre spatiale sunt numite merkaba, corpuri de lumina ,vehicule de o mare frumusete, ce sunt modelate de armonia si dragostea noastra si intentia unificata de a servi in misiunile noastre. Ele sunt la fel de reale la nivelul nostru precum e si mediul vostru pentru voi.

Uneori, navele noastre spatiale se densifica partial, astfel incat apar ca formatiuni-nor stationare lenticulare (sau altele) sau ca o stralucire de curcubeu. Putem, de asemenea, sa ne densificam pentru a ateriza pe Pamant in a treia sau a patra dimensiune Putem aparea ca o stea stralucitoare intermitenta rosie, alba si verde sau putem aparea ca discuri de zbor atat de familiare voua. Navele noastre sunt intotdeauna foarte stralucitoare si frumoase, cu o aura de siguranta si de prietenie.

17. Noi va trimitem mesaje de iubire si intelepciune prin cercurile din lanuri sau pe zapada si gheata. Deasemenea, formam mesaje pe cerul vostru Acestea vor continua si vor fi in crestere pana cand realizati ca nu sunteti singuri, ca sunteti iubiti si ca faceti parte dintr-un plan mult mai frumos si mai minunat decat v-ati fi putut imagina vreodata. Am incercat in aceasta transmisiune sa va comunicam un pic din scopul inimii noastre. Va rugam sa primiti iubirea noastra pe care o oferim dezinteresat fiecaruia dintre voi de pe aceasta frumoasa planeta.

in concluzie, ne puteti cunoaste ca fortele Christice ce vin intr-o misiune a iubirii. Suntem vestitori ceresti, vestitori ai vestilor bune a iubirii lui Dumnezeu pentru toata creatia, a intrarii lumii voastre intr-o era de pace si bunavointa pentru toata lumea.

Cu binecuvantari, noi suntem Comandamentul Ashtar Sheran.

flat,1000x1000,075,f.jpg

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s