NASA a arătat accidental imagini din satelit cu dovada manipulării vremii

De la inundații extreme până la daune pe scară largă, oamenii au asistat la puterea incredibilă a mamei natură dar există cumva altceva implicat aici? Au existat zvonuri că guvernul American este angajat într-un efort de geoinginerie de zeci de ani. Abilitatea de control al vremii poate fi instrumentul final pentru bine sau pentru distrugere.

După cum s-a văzut, aceleași distrugeri le poți obține fără bombe nucleare, bombardamente aeriene masive sau implicarea a zeci de mii de trupe , la sol. Plus că nimeni nu este de vină, „ci doar mama natură, datorită schimbărilor climatice și încălzirii globale” Oare așa să fie? Sau în spatele acestor distrugeri se află cineva care foloseste o tehnologie ce poate manipula vremea?

Chemtrails sau manipulatorii vremii prin HAARP, legătura dintre operațiunile guvernamentale sub acoperire și efectele pe care acestea le pot avea asupra vremii, nu pot fi date public, doar ca teorie a conspirației în prezent.

Potrivit lui Dane, regiunile de coastă ale Africii sunt un focar pentru eforturile de geoinstrumentare, în ciuda faptului că sunt menționate în mass-media doar ca rezultatul „prafului” din aer. Dane citează acest extras dintr-un articol Fox9 News: „În prezent, o mare parte din Golful Mexic și părți din Caraibe au o temperatură ușor mai ridicată decât temperaturile normale ale oceanelor, care ar contribui în mod normal la dezvoltarea tropicală. Dar în atmosferă există atât de mult praf și aer uscat, încât furtunile se sufocă înainte să înceapă.”

Unii presupun că tehnologia de geoengineering poate și este deja folosită să manipuleze sisteme de furtună mai mari, cum ar fi uraganele.

 Potrivit lui Dane, după mai mult de 65 de ani de intervenție climatică, s-a făcut un foarte mare rău sistemelor de susținere a vieții (împreună cu nenumărate alte forme de distrugere antropogenetică a biosferei) : „Inginerii climatici par să încerce acum să folosească aceleași metode de intervenție care au provocat daunele prima oară, pentru a atenua daunele produse deja. Nu există nici o logică în această ecuație.

Dane ne arată modul în care transmisiile de frecvențe radio pot afecta formarea norilor, prin pulverizarea metalelor grele conductive din punct de vedere electric (tehnic, mai întâi apar cu câteva zile înainte de această operațiune avioanele care împrăștie chemtrails, pentru a îmbiba atmosfera cu metale grele, agenți patogeni, substanțe chimice nocive, etc., apoi are loc emisia puternică de unde radio, pe frecvențe specifice și ochit asupra zonei unde trebuie să se formeze turbulența).

Recentele furtuni din România au fost sigur create artificial, ca făcând parte din razboiul climatologic asupra țării noastre. În aceeași zi când a avut loc furtuna teribilă din Timișoara și vestul țării, la Brașov era o zi superbă, dimineața, cerul senin perfect și cald. Apoi au început să trecă avionele și să împânzească cerul cu chemtrails, de aproape nu se mai vedea soarele, după care către seară a început furtuna.

Concluzia este cât se poate de clară: Nu există nicio schimbare climatică, încălzire globală, etc. Totul este propagandă de implementare a acestor idei în masă, pentru ca Guvernul din Umbră (așa zișii Iluminati) să-și poată duce liniștit planurile de depopulare planetarăToate uraganele, cutremurele, ploile devastatoare din ultima vreme, sunt creația acestor satane, care vor să distrugă omenirea datorită faptului că au pierdut controlul asupra planetei, omenirea se trezește și este ajutată atât din interiorul planetei, cât și de forțe pozitive din exterior să evoluăm spre o eră a păcii și iubirii. Ei nu pot accepta asta!

 Fiți cu mintea deschisă pentru că nimic nu este ceea ce pare…

Africa de vest:

Africa de vest.png

Tot Africa de vest:

Din nou Africa de vest.png

Coasta de vest a Africii:

Coasta de vest a Africii.png

Sudul Spaniei:

Sudul Spaniei.png

Coasta Californiei:

Coasta Californiană.png

În aproprierea coastei de est a Australiei:

Aproape de coasta de est a Australiei.png

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s