Consiliul Andromeda a distrus o bază reptiliană subacvatică aflată în Golful Aden

Pe 31 Octombrie 2011 un cutremur cu magnitudinea de 5.0 grade pe scara Richter a avut loc în Golful Aden, semnalat de Monitorul Geologic American (USGS).

Magnitude 5.0 – GULF OF ADEN
2011 October 31 01:22:05 UTC

Magnitude 5.0
Date-Time Monday, October 31, 2011 at 01:22:05 UTC
Monday, October 31, 2011 at 04:22:05 AM at epicenter
Time of Earthquake in other Time Zones
Location 12.419°N, 48.066°E
Depth 10 km (6.2 miles)
Region GULF OF ADEN
Distances 260 km (161 miles) SSW of Al Mukalla, Yemen
333 km (206 miles) E of Aden, Yemen
399 km (247 miles) NE of Berbera, Somalia
535 km (332 miles) SE of SANA, Yemen

Jurnalistul Alfred Lambremont Webre a luat un interviu lui Tolec, un reprezentant uman al unei alianțe extraterestre benefice numită Consiliului Andromeda. Pe 26 Octombrie, cu 5 zile înainte de cutremur, Tolec într-un alt interviu vorbește despre aceste planuri ale consiliului Amdromeda, despre intenția lor de a înlatura bazele draco-reptiliene din Orientul Mijlociu

Știu că probabil este greu de crezut astfel de lucruri, dar merita cel puțin sa ascultați înregistrarea și să aveți mintea deschisă. Înca nu exista dovezi fizice, dar putem vedea consecințele.

Mesajul consiliului Andromeda transmis prin Tolec:

Exista un transmiţător care se ridica deasupra plafonului bazei, ca un periscop de submarin, care se roteşte. Atunci când se doreşte învrăjbirea oamenilor se emite o anumită frecvenţă, care este în afara spectrului perceptibil uman. Transmiţătorul emite aproape zilnic.

Scopul distrugerii bazei subacvatice din Golful Aden (la sud de Arabia Saudită) este acela de a pune capăt unei foarte lungi istorii de violenţe şi conflicte care se repetă an de an. Lipsa de armonie şi pace în regiune este evidentă în ultimele mii de ani, şi este rezultatul ajutorului reptilienilor, care folosindu-se de baza subacvatica bombardează neîncetat zona cu frecvente foarte joase, dizarmonioase şi distructive, menţinând constant sub o mare presiune şi stres întreaga zonă. Iar oamenii de acolo nici măcar nu îşi dau seama de asta.

Această bază este operaţională de aproape 5.000 de ani, iar efectele sale ajung pînă în Siria, Iran, Irak, Afganistan, Pakistan şi celelalte ţări din regiune, inclusiv Israel şi Palestina.

Aceasta este o tehnologie foarte puternică şi eficientă în a genera şi menţine violenţa şi agresivitatea. Sunt necesare doar 15 minute de emisie pentru ca oamenii din regiune să simtă efectele.

Eliminarea acestor două mari baze subacvatice are ca efect încetarea emisiei de energie negativă care induce agresivitate şi confuzie mentală, astfel că problema centrală este rezolvată. Dupa dustrugerea tuturor bazelor subacvatice reptiliene în prezent au mai ramas 120 de reptilieni undeva în zona Washington DC, în baze subterane de mare adancime. Dintr-e care 70 sunt reptilieni puri iar cei 50 sunt reptilieni hibrizi umani care au aspect uman si care sunt in varful multor instituții inclusiv state federale. Cei 70 de reptilieni dau ordine celor de la suprafata.
Ambele baze subacvatice erau imense şi foarte bine fortificate fiind apărate de un câmp de forță  protector, aşa încât la început a fost necesar spargerea acestui câmp de forță prin direcţionarea unui fascicul sonic specific pentru această acţiune. Aceasta armă sonică care a distrus cămpul de forță a bazei a fost cauza acestui cutremur.

Prin dezafectarea şi prăbuşirea lor s-a pus capăt menţinerii în sclavie a oamenilor de pe Pământ.

Terra este planeta umanităţii şi oamenii au tot dreptul să fie liberi şi fericiți.

Zilele extraterestrilor negativi de pe Pământ, si a societăților secrete care îi servesc au zilele numărate. Pământul se schimba, ramane ca noi sa depasim negativitatea interioara.

AC_emblem__transparent__GIF.gif

Interviul lui Alfred Lambremont Webre: https://www.youtube.com/watch?v=-aQ1x2ESwas

Site-ul Consiliului Andromeda: http://www.andromedacouncil.com/

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s