Cunoscutul fizician Dr. Michio Kaku susține că în viitorul apropriat extraterestșii ne vor contacta

Cunoscutul fizician Dr. Michio Kaku susține că o civilizație extraterestră ne va contacta înainte de sfarșitul acestui secol.

“Lăsaţi-mă să risc o predicţie”, a spus el. “Personal, simt că în acest secol vom intra în contact cu o civilizație extraterestră, ascultându-le comunicațiile lor radio”.

“Dar pentru a comunica cu acea civilizaţie va fi un lucru foarte dificil, deoarece ar putea fi la ani-lumină depărtare de noi. Între timp, trebuie să le descifrăm limbajul, pentru a înțelege nivelul lor tehnologic, care sunt intențiile lor. Sunt ei ostili sau pașnici?”.

“O altă posibilitate este ca extratereştrii să aterizeze pe peluza Casei Albe și să ne anunțe existența lor. Dar cred că este puțin probabil, din moment ce noi am fi ca animale sălbatice pentru ei, adică nu merităm să fim contactați“.

Aceasta nu e prima predicţie a renumitului fizician Dr. Michio Kaku cu privire la extratereştrii. În 2016, el făcea o afirmaţie şocantă, şi anume că extratereştrii care sunt mai avansaţi decât noi cu 1 milion de ani ar distruge omenirea rapid dacă ar invada planeta noastră.

Fizicianul mai consideră că marea majoritate a civilizaţiilor extraterestre avansate sunt paşnice, dar, în cazul în care ne-am confrunta cu o civilizaţie ostilă, cu un inamic comun din spaţiul cosmic, omenirea va trebui să se unească pentru a se putea apăra.

Dr. Michio Kaku: Michio_Kaku_Presentation

Reclame

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s