Grupul COBRA și EVENIMENTUL

Grupul COBRA este purtătorul de cuvânt al unei importante mişcări spirituale şi de acţiune numită Mişcarea de Rezistenţă, organizaţie care acţionează pentru dejucarea planurilor malefice ale cabalei(Iluminati) şi care este în legătură şi acţionează la unison cu forţele civilizaţiilor extraterestre benefice care ne supraveghează.

Foarte activ în ultima vreme, a ţinut conferinţe publice în importante vortexuri energetice planetare (Londra, Roma, Zurich, California, etc.) precum şi meditaţii la unison pentru grăbirea aşa zisului Eveniment, adică începerea operaţiunilor de arestare a vârfurilor piramidei elitei malefice care a subjugat planeta şi omenirea în ultimii mii de ani şi schimbarea cursului evolutiv planetar.

El ne informează asupra evenimentului major care va avea loc foarte curând.

Nici o autoritate umană nu va decide când se va întâmpla acest EVENIMENT. Ultimul cuvânt, atunci când EVENIMENTUL va fi gata să se producă, vine direct de la SURSĂ. Acesta este un eveniment de o importanţă cosmică. Ultima planetă prinsă de forţele întunericului este pe cale de-a fi eliberată şi acest lucru va trimite valuri de Lumină în întreaga Galaxie.

Chiar înainte de „EVENIMENT”, Sursa va trimite un puls de Lumină iar Confederaţia Galactică şi Pleiadienii vor instrui 300 de agenţi activi din Mişcarea de Rezistenţă de pe suprafaţa planetei noastre de a contacta persoanele-cheie din interiorul armatei, în vederea aplicării legii şi atunci operaţiunea va începe.

După ce operaţiunea va fi finalizată cu succes, ar putea exista oameni care să profite de situaţie, prin stabilirea propriilor guverne şi confiscarea fondurilor (este vorba de acele fonduri care deja există şi vor fi puse la dispoziţia tuturor ţărilor pentru pornirea noului sistem financiar şi demararea noii economii în folosul oamenilor).

Deoarece cabala va fi luată în grija forţelor Luminii, lăcomia umană şi dorinţa de putere va fi exterminată.

Ele sunt o parte a caracterului pentru un anumit procent din populaţia umană neiluminată. Sigur că Mişcarea de Rezistenţă cunoaşte cine sunt acei oameni, acţiunile lor sunt monitorizate şi nu li se va permite să profite de situaţie.

EVENIMENTUL Flash este exact un „flash” de energie Divină din SURSĂ, care trece prin Soarele Central Galactic (steaua Alcyone) şi va fi primit de Confederaţia Galactică (mai ales Pleiadienii) şi care se va transforma în informaţii trimise „Lucrătorilor în Lumină” din cadrul Mişcării de Rezistenţă.

La primirea informaţiilor, aproximativ 300 de membri operativi vor lua legătura cu forţele întunecate pentru a vedea dacă sunt dispuse să coopereze. Dacă nu, vor fi izolate.

Toate aceste lucruri se vor desfăşura foarte rapid. Din momentul Flash-ului Divin, EVENIMENTUL va dura 15 minute.

Nu va fi niciun anunţ, nici mass-media nu va fi implicată. Acest lucru, doar se va-ntâmpla. Aceasta va fi o surpriză pentru toată lumea, nu în ultimul rând a cabalei. Acest lucru se poate întâmpla în orice moment  atunci când vom simţi o energie puternică.

După „EVENIMENT”, lucrurile vor urma o anumită ordine. Vom avea un nou sistem financiar echitabil şi echilibrat, va fi devoalată adevărata istorie a planetei noastre, vor fi lansate noile tehnologii bazate pe energia liberă, va fi un nou salt în Ascensiune pentru umanitate, va fi un guvern interimar temporar care va pregăti noile alegeri. Atunci vom fi pregătiţi progresiv pentru Primul Contact cu Familia noastră Galactică.

Primul Contact va fi cu Pleiadienii. Aşa cum specifică şi Tolec, reprezentantul Consiliului Andromeda, primele civilizaţii care vor lua contact cu noi sunt umanoide şi sunt de pe planetele Ventra, Nikotae, Toleka şi Ritol.

DsuOreL.jpg

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s