Arcturienii, rasa extraterestră benefică care protejază Pământul

Sistemul stelar Arcturus găzduieşte una dintre cele mai avansate civilizaţii extraterestre din galaxia noastră. Este vorba de o civilizaţie din dimensiunea vibraţionala 5D, care reprezintă un model de urmat pentru civilizaţia terestră în viitor.

Energia vibratorie specifică acestei civilizaţii are rol de vindecător emoţional, mental şi spiritual pentru umanitatea de pe Pământ, dar şi de poartă de trecere pentru sufletele oamenilor la momentele morţii şi naşterii. Această energie funcţionează ca o staţie de tranziţie şi adaptare a conştiinţei non-fizice la specificul lumii fizice 3D. Cartea Cheile lui Enoch a descris această energie ca fiind un fel de centru intermediar de adaptare şi planificare folosit de Fraternităţile fizice din universul nostru local pentru a guverna şi administra multiplele experimente realizate cu fizicalitatea în această zonă galactică. Calea către realizarea Dumnezeirii este scopul fiecărui Arcturian, şi se reflectă în fiecare aspect al societăţii lor. Arcturienii ne învaţă că iubirea este componenta fundamentală pentru viaţa în dimensiunea 5D. Ei ne învaţă că negativitatea, frica şi sentimentul de vinovăţie trebuie depăşite (prin detaşare şi conştientizare) şi înlocuite cu iubire şi lumină sufletească.

Arcturus este cea mai strălucitoare stea din constelaţia Bootes şi se află la 36 de ani-lumina distanţă de Pământ. Arcturienii conlucrează strâns cu Maeştrii Ascensionaţi pe care ei îi denumesc Fraternitatea Totalităţii. De asemenea, ei conlucrează foarte strâns cu ceea ce ei numesc Comandamentul Galactic. Arcturienii călătoresc în univers cu navele lor interstelare care sunt unele dintre cele mai avansate din întregul univers.

Unul dintre motivele pentru care Pământul nu a fost niciodată atacat de extratereştrii negativi a fost frica acestora faţă de navele avansate ale Arcturienilor. Aceste nave interstelare sunt o culme a perfecţiunii în tehnologiile specifice cosmice. Una dintre navele lor care este staţionată în apropierea Pământului este numită Nava Stelară Atena, numită astfel după zeiţa greacă. Societatea arcturiană este guvernată de ceea ce ei numesc Înţelepţii. Aceştia sunt respectaţi de arcturieni pentru cunoaşterea lor avansată de care dau dovadă, pentru înţelepciunea lor, şi pentru energiile vibraţionale extrem de înalte şi rafinate pe care le manifestă.

Cu cât frecvenţa energetică de vibraţie este mai înaltă, cu atât apropierea de Dumnezeu este mai strânsă. Toţi arcturienii au o aparenţă identică, şi se mândresc cu asta, pentru că astfel ei au eliminat tendinţele de comparaţie şi invidie atât de prezente în societatea umană de pe Pământ. Arcturienii sunt scunzi având o statură de numai 1 – 1,2 metri înălţime, şi sunt zvelţi. Arcturienii sunt fiinţele cele mai iubitoare şi care nu judecă niciodată pe nimeni. Pielea lor are o uşoară tentă de culoare verzui-pal foarte plăcută, dispun doar de 3 degete, au capacitatea de a muta obiectele prin puterea minţii (telekinezie) şi sunt total telepatici, ochii lor sunt foarte mari şi migdalaţi, de culoare căprui-închis sau negru, dar vederea lor se bazează într-o proporţie covârşitoare pe capacitatea telepatică şi viziunea subtilă (nu pe vederea fizică), auzul lor este foarte dezvoltat depăşind chiar capacităţile telepatice, au capacitatea de a simţi chiar şi cu partea din spate a capului, trăiesc între 350 și 400 de ani tereștri şi se hrănesc cu un lichid efervescent care are puteri vitalizante pentru întregul lor corp.

Avansul lor spiritual le permite să nu îmbătrânească niciodată, fiind capabili să tranceandă (să treacă dincolo de) timp şi spaţiu. Ei îşi încheie viaţa atunci când expiră contractul cu care au fost de acord atunci când au stabilit detaliile vieţii lor. Pe Arcturus nu există boli, fiind complet eradicate cu sute de ani în urmă.
Alfha Draconis(Draco Reptilienii) sunt fiinţe reptiliene care se spune că s-au stabilit în colonii în sistemul Alpha Draconis. Ca mai toţi reptilienii, ei afirmă că au venit de pe Terra cu mii de ani în urmă, dar asta este doar un motiv fals pentru a-şi justifica încercările lor de a prelua Pământul în conducerea lor.

Se pare că ei formează o parte majoră a unei invazii plănuite de mult timp, şi care a fost până acum la stadiul de infiltrare (în societăţile umane de pe Pământ Iluminati și Cabala), dar care este pe cale să avanseze la stadiul de cucerire „la vedere”, pe măsură ce „fereastra de oportunitate” (conjuncturile favorabile care preced transformarea umanităţii întro civilizaţie interstelară galactică) începe deja să se închidă, odata cu apropierea de pragul ce declanşează transformările ireversibile definitive în vederea ascensiunii Pământului adica intrarea Pămânului si a intregului sistem solar in dimensiunea 4D.
Ei încearcă să menţină această „fereastră” deschisă prin suprimarea tehnologiilor avanasate care ar fi necesare aici, pe Pământ. Mai mult, se pare că noi, pământenii, avem o latură războinică (inoculată genetic tot de Draco Reptilieni) de care ei însă se tem acum pentru că ar pune în pericol planurile lor imperialistice de cucerire galactică (cu alte cuvinte, şi-au făcut-o cu mâna lor).
Extratereştrii din sistemul Alpha Centauri vibrează şi rezonează în spectrul de frecvenţă a luminii violet. Această civilizaţie dispune de cunoştinţe ştiinţifice şi tehnice uriaşe, de cea mai înaltă calitate, din întreg universul. Ei sunt foarte înclinaţi spre teorie şi analiză. Unul dintre scopurile misiunii lor pe Pământ este îmbunătăţirea cunoştinţelor oamenilor în domeniile ştiinţei, tehnicii şi a teoriilor. De asemenea, ei caută să găsească modalităţi eficiente prin care vastele cunoştinţe de care ei dispun (şi care sunt foarte avansate) să poată fi făcute compatibile şi înţelese de către societatea umană de pe Pământ, aflată cu mult în urmă.
O metodă pentru a realiza asta este prin contactarea telepatică a unora dintre oamenii de ştiinţă de pe Pămant (cum ar fi Nikola Tesla). Datorită faptului că aceste fiinţe sunt extrem de inteligente şi vibrează pe o frecvenţă atât de înaltă, ei au uneori dificultăţi în a exprima cunoştinţele lor în concepțiile restrictive de care dispune civilizaţia umană actuală. Pentru rezolvarea acestui impediment, aici intervin ca intermediari extratereştrii din sistemul Sirius care sunt foarte pricepuţi la aplicaţiile practice ale acestor idei teoretice, făcându-le astfel utile în lumea noastră fizică 3D. Siriusienii sunt cei care muncesc cel mai mult pe Pământ.
Constelația Boots și steaua Arcturus: big-dipper-arcturus-with-void_edited-1.jpg
Arcturienii:arcturians.png
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s