Președintele John F. Kennedy a fost asasinat de catre guvernul din umbră din cauza extratereștrilor

Cetățeni ai Pământului, nu suntem singuri. Cu aceste cuvinte dramatice, președintele American John F. Kennedy intenționa să informeze intreaga lume că guvernul American avea contacte cu extratereștrii. Dar, inainte ca el să țina acest discurs, pe 22 Noiembrie 1963, a fost doborât de câteva gloanțe ucigașe.

Cel puțin așa pretinde, la Universitatea Cambridge, profesorul cercetător istoric Lawrence Merrick, autorul bestsellerului Killing the Messenger: The Death of JFK.

El susține că JFK a fost asasinat pentru a fi împiedicat să dezvăluie date despre extratereștrii. Se pare că anumiți indivizi din guvern, hotărâți să păstreze secretul în privința farfuriilor zburătoare capturate, au decis să-l reduca la tăcere pe președinte, mai spune profesorul Merrik, care își bazează afirmațiile asupra nerostitului discurs al lui JFK pe o notița a acestuia. Se pare că președintele i-ar fi înmânat documentul guvernatorului Texasului, John Connaly, chiar în mașina în care a fost omorât. John Connaly a trăit tot timpul cu spaima în suflet după acel eveniment. A depozitat documentul patat de sânge într-un seif și a dispus ca acesta să nu fie deschis decât după moartea sa, care s-a produs în 1993.

Nu după mult timp, documentul cu discursul președintelui American a ajuns în mâinile profesorului Merrick. Pentru a spulbera orice îndoială în privința notițelor, 5 grafologi au autentificat scrisul ca fiind al lui Kennedy. Cercetările au mai scos la iveală faptul că, chiar cu o zi înainte de a se deplasa la Dallas, JFK s-a întilnit cu predecesorul sau, Dwight D. Eisenhower, pentru a se sfătui daca sa dea publicitații datele sale despre existența extratereștrilor. Se pare că cei care au ordonat asasinarea lui JFK au considerat că discursul va crea panică.

Iată ce conținea discursul președintelui:

Dragii mei concetațeni, oameni din toata lumea, astăzi intrăm intr-o nouă era. Copilaria umanității ia sfârșit și se prefigurează o altă vârstă. O călătorie plină de provocări. Cetățeni ai Pământului, nu suntem singuri. Dumnezeu, în infinitatea sa ințelepciune, a populat Universul și cu alte ființe la fel de inteligente ca și noi. În 1954, forțle noastre militare au recuperat din deșertul  New Mexico ramașițele unei nave necunoscute. Cercetătorii au spus câ vehiculul venea din spațiu. De atunci, guvernul nostru a luat contact cu creatorii acelei nave extraterestre. Cu toate că ceea ce vă spun pare terifiant și de domeniul fantasticului, vă asigur, ca președinte, că nu aveți de ce să vă temeăi. Ei au promis să ajute nația noastră și să învingă inamicii umanității – tirania, sărăcia, bolile și războaiele. Deci, ne sânt prieteni, nu dușmani. împreună cu ei vom putea crea o nouă lume. Dar, nu vă pot promite că nu se vor face și pași greșiți pe acest drum. Cred însa că sântem stapâni pe destinul Planetei noastre și ne indreptăm spre un viitor glorios. În urmatoarele zile, săptămini și luni vom învăța multe despre acești vizitatori, de ce sânt aici și de ce v-am ascuns prezența lor atâta timp. Vă cer să priviți viitorul nu cu timiditate, ci cu curaj, pentru că putem trăi în pace și prosperitate. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Președintele John Fitzgerald Kennedy: John-Kennedy.jpg

Momentul asasinării președintelui John Fitzgerald Kennedy: Buttons_JFKAssasination-3.jpg

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s