Extratereștrii benefici vindecă copii bolnavi de cancer dintru-n spital din Andorra

Entități extraterestre apar extrem de des în saloanele copiilor bolnavi de cancer din spitalul Los Ninos din Andorra. Spre mirarea tuturor, fără să se folosească de o tehnologie sofisticată, aceste entitați vindecă ca prin minune zeci de copii în fiecare an.

Cel puțin 15 medici din spitalul Los Ninos au declarat intr-un raport special că de-a lungul timpului au zărit pe camerele de supraveghere numeroase entități extraterestre în camerele copiilor bolnavi de cancer în faza terminală. Extratereștril au o înaltime de doar 1,50 metri și sunt extrem de sensibili la boala cu care se lupta copii. Doar în ultima lună patru copii au fost vindecați de entitațile extraterestre.

Nu am putut crede că ceea ce văd este real. Am fost de gardă intr-o noapte și după ce am completat rapoartele am privit pe hol și am văzut cum veneau spre mine două creaturi extraterestre mici de înaltime. La început am crezut că sunt doi băieți care au ieșit din salon, dar când am privit mai bine am realizat că sunt două creaturi extraterestre. Ei aveau capetele mari, ochii migdalați si pielea de culoare brună. M-am speriat, dar în același timp am simțit un sentiment de dragoste și bunătate atunci când s-au oprit în fața mea, a declarat Lupe Montoya, una dintre asistentele spitalului.

Cele doua creaturi au intrat în camera lui Juan Lopez, un baiețel de numai 7 ani care trebuia să moară de leucemie în doar o saptamană. În acea clipă asistenta a chemat paza, dar pe medicul de gardă.

Când am intrat în salon, am observat cele două creaturi langă patul lui Juan Lopez. Unul dintre extratereștrii i-a atins fața cu degetul său lung și imediat corpul copilului a fost înconjurat de o aură aurie, susține doctorul Tomas Ruiz.

După ce ființele extraterestre au părăsit spitalul, baiețelul a fost supus unor teste și medicii au constat cu stupoare că fusese vindecat de cancer. La fel s-a întamplat și în cazul lui Mariei Munoz, Anitei Pena si Hector Gomez, toți diagnosticați cu cancer în faza terminală.

Conform declarațiilor medicilor, extratereștrii vin întotdeauna la ora 01:00 și vindecă cu o atingere pe frunte. Aceste evenimente se repetă de câțiva ani, dar nimeni nu a avut curajul să le facă publice din motive evidente.

alien-08.jpg

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s