Neil Amstrong susține că înainte de aselenizare ”Extratereștrii ne-au avertizat de departe“

Apollo 11 este numele primei misiuni în care omul a pășit pe suprafața satelitului natural al Pământului, Luna. Este în același timp și cea de-a cincea misiune cu echipaj uman din Programul Apollo, gestionat de NASA, și a treia care trimite oameni pe orbita lunară. Lansată pe data de 16 Iulie 1969, misiunea era constituită din Neil Aiden Armstrong, comandantul misiunii, Michael Collins, pilotul modulului de comandă și Edwin Eugene „Buzz” Aldrin Jr., comandantul modulului lunar. Pe data de 20 Iulie, Armstrong și Aldrin au devenit primii oameni care au pășit vreodată pe Lună, în timp ce Collins orbita deasupra lor.

Această misiune a generat un val imens de speculații cu privire la ceea ce au descoperit astronauții pe Lună. Un profesor, care a dorit să-și păstreze anonimatul, a făcut public dialogul pe care l-a purtat cu Armstrong în timpul unui congres organizat de NASA. Se cunoaște faptul că Armstrong nu a negat niciodată existența unor structuri extraterestre pe Lună, chiar dacă ori de câte ori oferea un interviu nu relata date specifice cu privire la acest fenomen. Iată dialogul în cauză:

Profesorul: Ce s-a întâmplat de fapt atunci pe Lună?
Armstrong : Un lucru uimitor, chiar dacă nu am crezut niciodată că se poate întâmpla. Ei (extratereștri) ne-au avertizat de la distanță că vom avea parte de o surpriză pe Lună.
Profesorul : Ce vrei sa spui cu „ne-au avertizat de departe”?
Armstrong : Nu pot intra în detalii, dar pe Lună există anumite structuri care nu sunt ale noastre. Pot spune că navele lor sunt superioare alor noastre, atât în mărime, cât și în tehnologie.
Profesorul : Dar NASA a mai trimis și alte misiuni pe Lună după Apollo 11…
Armstrong : Desigur, dar NASA cunoaște foarte bine ceea ce se petrece pe Lună.

Acest dialog, în contextul în care este real, este de-a dreptul fascinant și certifică încă o dată faptul că bazele sau navele extraterestre există pe Lună.

Conform ufologului American Vladimir Azhazha, atât Armstrong, cât și ceilalți membri ai echipajului misiunii Apollo 11 au văzut numeroase nave extraterestre atunci când au ajuns pe Lună. Acest fapt a fost certificat de către Armstrong într-un interviu oferit în 2006 și care din motive de securitate națională a fost interzis. Mai mult de atât, Buzz Aldrin ar fi filmat un OZN, care se apropiase extrem de mult de naveta spațială pământeană. Acest fapt a fost confirmat de Armstrong, dar filmarea nu a fost niciodată făcută publică.

Astronaut : Dar ce este asta? Aveți o explicație?
Houston : Nu va faceți griji, respectați programul.
Astronaut : Doamne, e minunat, impresionant, nu ai putea să-ţi imaginezi aşa ceva!
Houston : Știm asta, du-te în partea cealaltă.
Astronaut : Deci este un mod de viață…
Houston : Schimbare frecvență. Folosiți Bravo Tango, Tango Bravo, selectați Izabela, Izabela!

 

Imagini cu OZN-ul surprins de astronauți în timpul aselenizări:OVNI Diamante en Colombia , UFO, UFOS, orb, orbs, sighting, sightings, report, Mexico, ovni, omni, July, 2013, CNN, CNBC, Fox, news, world, alien, aliens, Top secret, Justin Bieber, Selena Gomez, ghosts, spirits20.png

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s