Mai mulți astronauți NASA susțin că au luat contact cu extratereștrii.”Civilizațiile extraterestre ne monitorizează de foarte mult timp”

Astronauți importanți ai NASA susțin că, în timpul său chiar inaintea misiunilor spațiale, au văzut OZN-uri.

Cel puțin patru astronauți ai NASA au dezvăluit in mod public credința in extratereștrii, conform Daily Mail.

Grupul acesta restrâns este alcătuit din Edgar Mitchell, a șasea persoană care a pașit pe Lună, Gordon Cooper, unul dintre cei șapte astronauți selectați de NASA pentru prima misiune in spațiu (Project Mercury), Deke Slayton, de asemenea parte din Project Mercury, și Brian O’Leary, care fusese selectat în anul 1967 pentru o misiune pe Marte, dar programul a fost anulat anul următor.

Edgar Mitchell

Astronautul care a fost a șasea persoană care a mers pe Lună în anul 1971 în cadrul misiunii Apollo 14 susține că a experimentat o trăire intens spiritoală când se intorcea din misiune și de atunci și-a dedicat viața pentru a demonstra existența vieții extraterestre.

De asemenea, susține că extratereștrii au mai salvat lumea în trecut de la un război nuclear devastator și sugerează că Vaticanul țin sub secret că o rasă extraterestră încearcă să ne contacteze.

Mitchell a murit pe 4 Februarie 2016 la vârsta de 85 de ani, aproape de aniversarea a 45 de ani de la aselenizare.

Gordon Cooper

Proiectul Mercury din care a făcut parte si Cooper s-a desfășiurat intre anii 1958 și 1963 și avea ca scop trimiterea unui om pe orbită.

În timpul antrenamentelor, Cooper susține că a văzut un OZN care zbura peste o bază americană din Germania. Astronautul susține că „trebuie mai întâi să le arătăm că ne putem rezolva problemele în mod pașnic , înainte de a fi acceptați ca membrii al echipei universale”.

Cooper s-a îmbolnăvit de Parkinson la vârsta de 77 de ani și a murit de stop cardiac la 4 Octombrie 2004.

Deke Slayton

La fel precum Cooper , Slayton susține că a văzut un OZN în anul 1951. Il descrie ca „o farfurie care stătea la un unghi de 45 de grade. Nu aveam nici o cameră, altfel aș fi făcut poze”.

Slayton a fost diagnosticat cu tumoare pe creier în 1992 și a murit in 1993, la vârsta de 69 de ani.

Brian O’Leary

Astronautul a fost selectat pentru o misiune pe Marte in 1967, dar aceasta nu a mai avut loc. O altă experiență i-a schimbat lui O’Leary perspectiva asupra extratereștrilor.

Astronautul a devenit profesor de fizică la Universitatea Princeton după ce a parasit NASA. În acest timp a precizat că „există dovezi abundente că suntem contactați. Civilizațiile extraterestre ne monitorizează de o lungă perioadă de timp și aparența lor este diferită față de orice tip de perspectivă traditională materialistă occidentală”.

O’Leary a murit de cancer intestinal pe 28 Iulie 2011, la scurt timp după diagnosticarea afecțiunii.

Edgar Mitchell:Edgar_Mitchell_cropped.jpg

Gordon Cooper:65825main_image_feature_218_jwfull.jpg

Deke Slayton:Slayton.jpg

Brian O’Leary:
obituary_brianoleary01.jpg

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s