Mesajul raselor extraterestre benefice

PRIMA INFORMARE – Prezența Extraterestră din Lume în Prezent

 

Este o mare onoare pentru noi să putem prezenta această informație tuturor celor care sunt destul de norocoși să afle despre acest mesaj. Noi suntem Aliații Umanității. Această transmisiune este făcută posibilă de prezența Celor Nevăzuți, îndrumătorii spirituali care supraveghează dezvoltarea vieții inteligente atât în lumea voastră cât și în întreaga Marea Comunitate a lumilor. Noi nu comunicăm prin niciun dispozitiv mecanic, ci printr-un canal spiritual care este liber de interferențe. Deși trăim în mediul fizic, ca și voi, ne este dat privilegiul de a comunica în acest fel cu scopul de a furniza informația pe care trebuie să o împărtășim cu voi.

Reprezentăm un grup mic care observă evenimentele lumii voastre. Venim din Marea Comunitate. Nu intervenim în treburi umane. Nu avem nicio așezare aici. Am fost trimiși cu un scop foarte specific – să fim martori la evenimentele care au loc în lumea voastră și, fiind dată oportunitatea de a face așa, să vă comunicăm ceea ce vedem și ceea ce știm. Căci voi trăiți pe suprafața lumii voastre și nu puteți vedea treburile care o înconjoară. Nici nu puteți vedea clar vizita care are loc în lumea voastră în acest moment sau ce prevestește pentru viitorul vostru.

Am vrea să depunem mărturie cu privire la această vizită. Facem așa la rugămintea Celor Nevăzuți, căci am fost trimiși cu acest scop. Informația pe care suntem pe cale s-o împărtășim cu voi ar putea părea foarte epuizantă și înfiorătoare. Este poate neașteptată de către mulți care vor auzi acest mesaj. Noi înțelegem această dificultate, căci a trebuit să înfruntăm acest lucru în propriile noastre culturi.

Pe măsură ce aflați informația, ar putea fi dificil de acceptat la început, dar este vitală pentru toți aceia care ar căuta să facă o contribuție în lume.

De mulți ani observăm treburile lumii voastre. Nu căutăm nicio relație cu umanitatea. Nu suntem aici într-o misiune diplomatică. Am fost trimiși de Cei Nevăzuți să trăim în proximitatea lumii voastre pentru a observa evenimentele pe care suntem pe cale să le descriem.

Numele noastre nu sunt importante. Ar fi lipsite de importanță pentru voi. Și nu le vom împărtăși pentru propria noastră siguranță, căci trebuie să rămânem ascunși pentru a putea servi.

Pentru a începe, e necesar pentru oamenii de pretutindeni să înțeleagă faptul că umanitatea își face apariția într-o Comunitate Vastă a vieții inteligente. Lumea voastră este ”vizitată” de câteva rase extraterestre și de câteva organizații diferite de rase. Acest lucru se întâmplă în mod activ de ceva timp. Au existat vizite în istoria umană, dar nimic de-o așa anvergură. Apariția armelor nucleare și distrugerea lumii voastre naturale au adus aceste forțe pe meleagurile voastre.

Înțelegem că există mulți oameni pe pământ în prezent care încep să-și dea seama că această vizită are loc. Și înțelegem, de asemenea, că există multe interpretări ale acestei vizite – ce ar putea să însemne și ce ar putea să ofere. Iar mulți dintre oamenii care sunt conștienți de aceste lucruri sunt foarte optimiști și anticipează un mare beneficiu pentru umanitate. Înțelegem. Este natural să vă așteptați la acest lucru. E natural să fiți optimiști.

Vizita în lumea voastră este foarte extinsă acum, atât de extinsă încât oamenii din toate părțile lumii îi sunt martori și îi experimentează efectele în mod direct. Ce i-a adus pe acești ”vizitatori” din Marea Comunitate, aceste organizații diferite de ființe, nu este promovarea progresului umanității sau a educației spirituale a umanității. Ceea ce a adus aceste forțe pe meleagurile voastre într-un număr atât de mare cu o asemenea intenție sunt resursele lumii voastre.

Acest lucru, înțelegem, ar putea fi dificil de acceptat la început pentru că nu puteți încă aprecia cât de frumoasă este lumea voastră, cât de mult posedă ea și ce bijuterie rară este, într-o Comunitate Vastă de lumi aride și spațiu gol. Lumile asemănătoare cu lumea voastră sunt rare într-adevăr. Cele mai multe locuri din Marea Comunitate care sunt locuite acum au fost colonizate, iar tehnologia a făcut acest lucru posibil. Dar lumile care se aseamănă cu lumea voastră în care viața a evoluat natural, fără ajutorul tehnologiei, sunt mult mai rare decât v-ați putea da seama. Alții manifestă un interes deosebit față de acest lucru, firește, căci resursele biologice ale lumii voastre sunt folosite de mai multe rase de milenii întregi. E considerată un depozit de unii. Cu toate acestea, dezvoltarea culturii umane și a armelor periculoase și deteriorarea acestor resurse au cauzat Intervenția extraterestră.

Poate că vă întrebați de ce nu sunt organizate eforturi diplomatice pentru a lua legătura cu liderii umanității. Acest lucru este rezonabil de întrebat, dar dificultatea aici este că nu există nimeni care să reprezinte umanitatea, căci poporul vostru e divizat, iar națiunile voastre se opun una fața de cealaltă. Este presupus, de asemenea, de acești vizitatori de care vorbim că voi sunteți războinici și agresivi și că ați aduce daune și ostilitate universului din jurul vostru în ciuda calităților voastre bune.

Așadar, în discursul nostru ne dorim să vă dăm o idee despre ce se întâmplă, ce va însemna pentru umanitate și cum acest lucru este înrudit cu dezvoltarea voastră spirituală, dezvoltarea voastră socială și cu viitorul vostru în lume și în însăși Marea Comunitate a Lumilor.

Oamenii sunt inconștienți de prezența forțelor extraterestre, inconștienți de prezența exploratorilor de resurse, de aceia care ar căuta o alianță cu umanitatea în propriul lor beneficiu. Poate că ar trebui să începem aici prin a vă oferi o idee despre cum este viața dincolo de meleagurile voastre, căci nu ați călătorit departe iar voi înșivă nu puteți aprecia aceste lucruri.

Trăiți într-o parte a galaxiei care este destul de locuită. Nu toate părțile galaxiei sunt atât de locuite. Există regiuni mari neexplorate. Există multe rase ascunse. Comerțul dintre lumi se practică doar în anumite zone. Mediul în care vă veți face apariția este unul foarte competitiv. Nevoia pentru resurse este experimentată pretutindeni, iar multe societăți tehnologice au depășit resursele naturale de pe planetele lor și trebuie să facă negoț, schimburi și să călătorească pentru a obține ce au nevoie. Este o situație foarte complicată. Multe alianțe s-au format și conflictele chiar au loc.

Poate că, în acest punct, este necesar să realizați că Marea Comunitate în care vă faceți apariția este un mediu dificil și unul provocator, și totuși aduce mari oportunități și mari posibilități pentru umanitate. Însă, ca aceste posibilități și aceste avantaje să fie conștientizate, umanitatea trebuie să se pregătească și să ajungă să învețe cum este viața în univers. Și trebuie să ajungă să înțeleagă ce înseamnă spiritualitatea în cadrul unei Comunități Vaste a vieții inteligente.

Noi înțelegem din propria noastră istorie că acesta este cel mai mare prag pe care orice lume îl va înfrunta vreodată. Nu este ceva, cu toate acestea, ce puteți plănui singuri. Nu este ceva ce puteți plănui pentru propriul viitor. Căci înseși forțele care ar aduce realitatea Marii Comunități aici sunt deja prezente în lume. Împrejurările le-au adus aici. Sunt aici.

Poate că asta vă dă o idee despre cum este viața dincolo de granițele voastre. Nu vrem să creăm o idee care să fie temătoare, dar este necesar pentru propria voastră bunăstare și pentru viitorul vostru să aveți o estimare onestă și să puteți ajunge să vedeți aceste lucruri clar.

Simțim că nevoia de pregătire pentru viața din Marea Comunitate e cea mai mare nevoie care există în lumea voastră astăzi. Și totuși, din ceea ce observăm, oamenii sunt preocupați cu propriile treburi și cu propriile probleme în viețile lor de zi cu zi, inconștienți de marile forțe care le vor schimba destinul și care le vor afecta viitorul.

Forțele și grupurile care sunt aici astăzi reprezintă câteva alianțe diferite. Aceste alianțe diferite nu sunt unite între ele în eforturile lor. Fiecare alianță reprezintă câteva grupuri rasiale care colaborează cu scopul de a obține acces la resursele lumii voastre și de a menține acest acces. Aceste alianțe diferite, în esență, concurează una cu cealaltă deși nu sunt în război între ele. Ele văd lumea voastră ca pe un mare premiu, ceva ce vor să aibă pentru ele înseși.

Acest lucru crează o provocare foarte mare pentru popoarele voastre, căci forțele care vă vizitează nu numai că au tehnologie avansată, ci, de asemenea, coeziune socială puternică și pot să influențeze gândul în mediul mental. Vedeți voi, în Marea Comunitate, tehnologia se obține ușor, și astfel marele avantaj dintre societățile concurente este abilitatea de a influența gândul. Această abilitate a căpătat demonstrații foarte sofisticate. Reprezintă o serie de capacități pe care umanitatea abia începe să le descopere.

În consecință, vizitatorii voștri nu vin înarmați cu arme puternice sau cu armate sau cu flote de nave. Ei vin în grupuri relativ mici, dar posedă deprinderi considerabile în influențarea oamenilor. Acest lucru reprezintă o întrebuințare mai sofisticată și mai matură a puterii în Marea Comunitate. Această abilitate este cea pe care umanitatea va trebui să o cultive în viitor dacă are de gând să rivalizeze cu alte rase cu succes.

Vizitatorii sunt aici să câștige loialitatea umanității. Ei nu vor să distrugă așezările umane sau prezența umană. În schimb, își doresc să le folosească pe acestea în propriul beneficiu. Intenția lor este utilizarea, nu distrugerea. Ei simt că sunt îndreptățiți pentru că ei cred că salvează lumea. Unii chiar cred că salvează umanitatea de ea însăși. Dar această perspectivă nu vă servește interesele mai mari, nici nu încurajează înțelepciune sau autodeterminare în familia umană.

Însă datorită faptului că există forțe ale binelui în Marea Comunitate a lumilor, voi aveți aliați. Noi reprezentăm vocea aliaților voștri, Aliații Umanității. Nu suntem aici să vă folosim resursele sau să vă luăm ce posedați. Nu căutăm să instituim umanitatea ca pe un stat client sau ca pe o colonie pentru propriile noastre întrebuințări. În schimb, ne dorim să cultivăm tărie și înțelepciune în umanitate pentru că noi sprijinim asta în întreaga Marea Comunitate.

Rolul nostru, atunci, este destul de esențial, iar informația noastră este foarte necesară pentru că în acest moment, chiar și persoanele care sunt conștiente de prezența vizitatorilor nu sunt conștiente încă de intențiile lor. Oamenii nu înțeleg metodele vizitatorilor. Și ei nu înțeleg etica sau moralitatea vizitatorilor. Oamenii cred că vizitatorii sunt fie îngeri, fie monștri. Dar în realitate, sunt foarte asemănători cu voi în nevoile lor. Dacă ați putea vedea lumea prin ochii lor, ați înțelege conștiința lor și motivația lor. Dar ca să faceți acest lucru, ar trebui să vă aventurați dincolo de ale voastre.

Vizitatorii sunt angajați în patru activități fundamentale în scopul de a căpăta influență în cadrul lumii voastre. Fiecare dintre aceste activități este unică, dar ele sunt toate coordonate împreună. Sunt săvârșite pentru că umanitatea este studiată de multă vreme. Gândul uman, comportamentul uman, fiziologia umană și religia umană sunt studiate de o perioadă de timp. Acestea sunt bine înțelese de vizitatorii voștri și vor fi folosite în propriile scopuri.

Prima sferă de activitate a vizitatorilor reprezintă influențarea unor indivizi în poziții de putere și autoritate. Datorită faptului că vizitatorii nu vor să distrugă nimic din lume sau să strice resursele lumii, ei caută să capete influență asupra acelora pe care ei îi percep ca fiind în poziții de putere, în cadrul guvernului și al religiei în primul rând. Ei caută contact, dar numai cu anumiți indivizi. Au puterea să realizeze acest contact, și au puterea capacității de convingere. Nu toți dintre aceia pe care îi contactează vor fi convinși, dar mulți vor fi. Promisiuni de putere mai mare, de tehnologie mai înaltă și de dominație asupra lumii îi va intriga și incita pe mulți indivizi. Iar aceștia sunt indivizii cu care vizitatorii vor căuta să stabilească o legătură.

Există foarte puțini oameni în guvernele lumii care sunt afectați așa, dar numărul lor este în creștere. Vizitatorii înțeleg ierarhia puterii pentru că ei înșiși trăiesc după ea, urmând propria lor ierarhie, ați putea spune. Sunt extrem de organizați și foarte concentrați în eforturile lor, iar ideea de a avea culturi pline de indivizi ce gândesc liber este în mare parte străină pentru ei. Ei nu pricep sau nu înțeleg libertatea individuală. Ei sunt precum multe societăți avansate tehnologic din Marea Comunitate care funcționează atât în cadrul lumilor lor respective cât și în stabilimentele lor de-a lungul unor regiuni vaste de spațiu, utilizând o formă de guvernământ și organizație foarte bine întemeiată și foarte rigidă. Ei cred că umanitatea este haotică și dezordonată și au senzația că aduc ordine într-o situație pe care ei înșiși nu o pot înțelege. Libertatea individuală le este necunoscută, iar ei nu-i văd valoarea. În consecință, ceea ce caută ei să întemeieze pe pământ nu va onora această libertate.

Așadar, prima sferă a inițiativei lor este stabilirea unei punți de legătură cu indivizi din poziții de putere și influență pentru a le câștiga supunerea și pentru a-i convinge de aspectele benefice ale unei relații și ale unui scop comun.

Al doilea mijloc de activitate, care este poate cel mai dificil de luat în considerare din perspectiva voastră, este manipularea valorilor și impulsurilor religioase. Vizitatorii înțeleg că cele mai mari abilități ale umanității reprezintă, de asemenea, cea mai mare slăbiciune a sa. Dorul oamenilor de izbăvirea individuală reprezintă una dintre cele mai mari însușiri pe care familia umană le are de oferit, chiar și pentru Marea Comunitate. Dar este, de asemenea, slăbiciunea voastră. Iar aceste impulsuri și aceste valori sunt cele care vor fi folosite.

Câteva grupuri ale vizitatorilor își doresc să se întemeieze ca agenți spirituali pentru că ei știu cum să vorbească în mediul mental. Ei le pot comunica oamenilor direct, și din nefericire, din cauza faptului că sunt foarte puțini oameni pe pământ care pot sesiza diferența dintre o voce spirituală și vocea vizitatorilor, situația devine foarte dificilă.

Așadar, a doua sferă de activitate urmărește să câștige supunerea oamenilor prin motivațiile lor religioase și spirituale. De fapt, acest lucru poate fi făcut ușor pentru că umanitatea nu este încă puternică sau dezvoltată în mediul mental. Este dificil pentru oameni să sesizeze locul din care vin aceste impulsuri. Mulți oameni vor să i se ofere oricărui lucru care, cred ei, are o voce mai mare și o putere mai mare. Vizitatorii voștri pot proiecta imagini – imagini cu sfinții voștri, cu învățătorii voștri, cu îngeri – imagini care sunt prețuite și sfinte în lumea voastră. Ei și-au cultivat această abilitate pe parcursul multor, multor secole de încercări de a se influența unii pe alții și prin învățarea căilor de convingere care sunt practicate în multe locuri în Marea Comunitate. Vă consideră primitivi, și astfel ei sunt de părere că își pot exercita această influență și că pot folosi aceste metode pe voi.

Aici există o tentativă de a lua legătura cu acei indivizi care sunt considerați senzitivi, receptivi și înzestrați natural să fie cooperanți. Mulți oameni vor fi selecționați, însă puțini vor fi aleși pe baza acestor calități particulare. Vizitatorii voștri vor căuta să câștige loialitatea acestor indivizi, să le câștige încrederea și dedicarea, spunându-le destinatarilor că vizitatorii sunt aici să ridice spiritual umanitatea, să îi dea umanității o nouă speranță, noi binecuvântări și o nouă putere – într-adevăr promițând lucrurile pe care oamenii le vor atât de mult dar pe care încă nu le-au găsit. Poate vă întrebați, ”Cum poate un asemenea lucru să se întâmple?” Dar vă putem asigura că nu este dificil odată ce înveți aceste aptitudini și abilități.

Efortul aici este pacificarea și reeducarea oamenilor prin convingere spirituală. Acest ”Program de Pacificare” este folosit în mod diferit cu grupuri religioase diferite în funcție de idealurile lor și temperamentul lor. Este întotdeauna țintit către indivizi receptivi. Aici se speră că oamenii își vor pierde simțul discernământului și vor deveni în întregime încrezători în puterea superioară ce sunt de părere că le este oferită de către vizitatori. Odată ce această supunere este întemeiată, devine din ce în ce mai dificil pentru oameni să diferențieze ceea ce știu în sinea lor de ceea ce li se spune. Este o formă de convingere și manipulare foarte subtilă dar foarte pătrunzătoare. Vom vorbi mai multe despre această formă de convingere pe măsură ce continuăm.

Să menționăm acum a treia sferă de activitate, care reprezintă stabilirea prezenței vizitatorilor pe pământ și obișnuirea oamenilor cu această prezență. Ei vor ca umanitatea să devină aclimatizată la această schimbare foarte mare care are loc în jurul vostru – să deveniți aclimatizați la prezența fizică a vizitatorilor și la efectul lor asupra propriului vostru mediu mental. În acest scop, ei vor crea așezări aici, deși nu la vedere. Aceste așezări vor fi ascunse, dar vor fi foarte puternice în proiectarea unei influențe pe populațiile umane care sunt lângă acestea. Vizitatorii vor avea mare grijă și răbdare să se asigure că aceste așezări sunt eficace și că destui oameni le sunt loiali. Acești oameni sunt cei care vor păzi și vor ocroti prezența vizitatorilor.

Exact asta se întâmplă în lumea voastră în acest moment. Reprezintă o mare provocare și, din nefericire, un mare risc. Același lucru pe care-l descriem s-a întâmplat atât de des în atât de multe locuri din Marea Comunitate. Iar rasele emergente ca rasa voastră sunt mereu cele mai vulnerabile. Unele rase emergente reușesc să-și întemeieze propria conștiență, abilitate și cooperare până în punctul în care pot să contracareze influențe exterioare precum acestea și să-și întemeieze o prezență și o poziție în Marea Comunitate. Însă multe rase, înainte să poată măcar să ajungă la această libertate, cad sub controlul și influența puterilor străine.

Noi înțelegem că această informație ar putea să incite teamă considerabilă și poate negare și confuzie. Dar pe măsură ce observăm evenimentele, realizăm că există foarte puțini oameni care sunt conștienți de situație așa cum există ea în realitate. Chiar și acei oameni care devin conștienți de prezența forțelor extraterestre nu sunt într-o poziție și nu au o perspectivă din care să poată vedea situația clar. Și fiind etern plini de speranță și optimiști, ei caută să-i dea acestui mare fenomen o semnificație cât mai pozitivă.

Cu toate acestea, Marea Comunitate este un mediu competitiv, un mediu dificil. Cei care se angajează în călătorii spațiale nu îi reprezintă neapărat pe cei avansați spiritual, căci cei care sunt avansați spiritual caută să se izoleze de Marea Comunitate. Nu caută comerț. Nu caută să influențeze alte rase sau să se implice în șirul foarte complex de relații care sunt stabilite pentru comerț si beneficiu mutual. În schimb, cei avansați spiritual caută să rămână ascunși. Aceasta este o înțelegere foarte diferită, poate, însă una necesară ca voi să ajungeți să cuprindeți marea situație dificilă cu care umanitatea se confruntă. Totuși, această situație dificilă are mari posibilități. Am vrea să vorbim despre acestea acum.

În ciuda gravității situației pe care o descriem, nu suntem de părere că aceste împrejurări sunt o tragedie pentru umanitate. Într-adevăr, dacă aceste împrejurări pot fi recunoscute și înțelese, iar dacă pregătirea pentru Marea Comunitate, care există acum pe pământ, poate fi utilizată, studiată și aplicată, atunci oameni de pretutindeni de cuget bun vor avea abilitatea de a învăța Cunoaștere și Înțelepciune din Marea Comunitate. Astfel, oameni de pretutindeni vor putea să găsească baza pentru cooperare astfel încât familia umană să-și poată întemeia, în sfârșit, o unitate care nu a fost niciodată întemeiată aici până acum. Căci va fi nevoie de întunecarea Marii Comunități pentru a uni umanitatea. Iar această întunecare are loc acum.

Apariția într-o Comunitate Vastă a vieții inteligente este evoluția voastră. Se va întâmpla fie că sunteți pregătiți sau nu. Trebuie să aibă loc. Pregătirea, atunci, devine cheia. Înțelegere și claritate – acestea sunt lucrurile care sunt necesare și de care este nevoie în lumea voastră în acest moment.

Oameni de pretutindeni au mari daruri spirituale care le pot permite să vadă și să cunoască în mod limpede. Aceste daruri sunt necesare acum. Ele trebuie să fie recunoscute, întrebuințate și împărtășite liber. Nu depinde numai de vreun mare învățător sau vreun mare sfânt din lumea voastră să facă acest lucru. Ele trebuie cultivate de mult mai mulți oameni acum. Căci situația aduce cu sine necesitate, iar dacă necesitatea poate fi îmbrățișată, aduce cu ea mari oportunități.

Însă, cerințele pentru a învăța despre Marea Comunitate și pentru a începe să trăiți experiența Spiritualității din Marea Comunitate sunt grozave. Niciodată nu a trebuit ca ființele umane să învețe astfel de lucruri într-o perioadă atât de scurtă de timp. Într-adevăr, asemenea lucruri au fost rareori învățate vreodată de cineva din lumea voastră până acum. Dar acum nevoia s-a schimbat. Împrejurările sunt diferite. Acum există noi influențe printre voi, influențe pe care le puteți simți și pe care le puteți cunoaște.

Vizitatorii caută să le interzică oamenilor să aibă această viziune și această Cunoaștere în sinea lor, căci vizitatorii voștri nu o au în sinea lor. Ei nu-i văd valoarea. Ei nu-i înțeleg realitatea. În acest sens, umanitatea ca un întreg este mai avansată decât sunt ei. Dar acest lucru este numai un potențial, un potențial care trebuie cultivat acum.

Prezența extraterestră din lume crește. Crește în fiecare zi, în fiecare an. Mult mai mulți oameni cad sub puterea sa de convingere, pierzându-și abilitatea de a cunoaște, devenind confuzi și distrași, crezând în lucruri care n-ar putea decât să-i slăbească și să-i facă neputincioși în fața acelora care ar căuta să îi folosească în propriile scopuri.

Umanitatea e o rasă emergentă. Este vulnerabilă. Acum înfruntă o serie de împrejurări și influențe pe care nu a trebuit să le înfrunte niciodată. Ați evoluat doar să concurați unii cu alții. Nu a trebuit să concurați niciodată cu alte forme inteligente de viață. Însă această competiție este cea care vă va întări și care va da naștere la cele mai mari atribute ale voastre dacă situația poate fi văzută și înțeleasă clar.

Rolul Celor Nevăzuți este acela de a cultiva această tărie. Cei Nevăzuți, pe care i-ați numi pe bună dreptate îngeri, nu-i vorbesc numai inimii umane ci inimilor de pretutindeni care sunt capabile să asculte și care au dobândit libertatea de a asculta.

Noi venim, atunci, cu un mesaj dificil, însă un mesaj promițător și de speranță. Poate că nu este mesajul pe care oamenii vor să-l audă. Cu siguranță nu este mesajul pe care vizitatorii l-ar promova. Este un mesaj care poate fi împărtășit de la persoană la persoană, și va fi împărtășit pentru că este natural să faceți astfel. Însă vizitatorii și aceia care au ajuns sub puterea lor de convingere se vor opune unei astfel de conștiențe. Ei nu vor să vadă o umanitate independentă. Nu acela este scopul lor. Ei nici măcar nu cred că este benefic. Așadar, este dorința noastră sinceră ca aceste lucruri să fie luate în considerare nu cu trepidație, ci cu o minte serioasă și o grijă adâncă, care sunt bine justificate aici.

Sunt mulți oameni pe pământ în prezent, înțelegem, care simt că vine o schimbare majoră pentru umanitate. Cei Nevăzuți ne-au spus aceste lucruri. Multe cauze îi sunt atribuite acestei senzații de schimbare. Și multe rezultate sunt prezise. Însă până nu puteți începe să cuprindeți realitatea faptului că umanitatea apare într-o Comunitate Vastă a vieții inteligente, voi încă nu aveți contextul potrivit pentru a înțelege destinul umanității sau marea schimbare care are loc pe pământ.

Din perspectiva noastră, persoanele sunt născute la vremea lor pentru a servi acele vremuri. Aceasta este o învățătură în Spiritualitatea din Marea Comunitate, o învățătură căreia și noi îi suntem studenți. Predă libertatea și puterea scopului împărtășit. Îi acordă autoritate individului și individului care li se poate alătura altora – idei care sunt rareori acceptate sau adoptate în Marea Comunitate, căci Marea Comunitate nu este starea cerească. Este o realitate fizică cu rigurozitățile supraviețuirii și tot ceea ce acest lucru implică. Toate ființele din cadrul acestei realități trebuie să se confrunte cu aceste nevoi și probleme. Iar în acest sens, vizitatorii voștri vă seamănă mai mult decât realizați. Ei nu sunt incomprehensibili. Ar căuta să fie incomprehensibili, dar pot fi înțeleși. Aveți puterea să faceți acest lucru, dar trebuie să vedeți cu ochi limpezi. Trebuie să vedeți cu o viziune superioară și să cunoașteți cu o inteligență superioară, pe care aveți posibilitatea să o cultivați în sinea voastră.

Este necesar ca noi să vorbim acum mai mult în privința celei de-a doua sferă de influență și convingere pentru că această sferă are mare importanță și este dorința noastră sinceră ca voi să înțelegeți aceste lucruri și să le luați în considerare singuri.

Religiile lumii dețin cheia către dedicarea umană și loialitatea umană, mai mult decât guvernele, mai mult decât orice altă instituție. Acest aspect favorizează umanitatea pentru că religiile precum acestea sunt deseori greu de găsit în Marea Comunitate. Lumea voastră este bogată în această privință, dar tăria voastră este, de asemenea, locul în care sunteți slabi și vulnerabili. Mulți oameni vor să fie îndrumați și aleși în mod divin, să-și ofere frâiele propriilor vieți și să aibă o putere spirituală mai mare care să-i direcționeze, să-i sfătuiască și să-i ocrotească. Aceasta este o dorință autentică, dar în contextul unei Comunități Vaste, trebuie să fie cultivată înțelepciune considerabilă pentru ca această dorință să fie îndeplinită. Este foarte trist pentru noi să vedem cum oamenii își vor da autoritatea atât de ușor – ceva ce nici măcar nu au avut în totalitate, o vor oferi de bună voie acelora care le sunt necunoscuți.

Acest mesaj este predestinat să ajungă la oameni care au o afinitate spirituală mai mare. Așadar, este necesar ca noi să elaborăm pe acest subiect. Noi promovăm o spiritualitate care este predată în Marea Comunitate, nu spiritualitatea care este guvernată de națiuni, guverne sau alianțele politice, ci o spiritualitate naturală – abilitatea de a cunoaște, de a vedea și de a acționa. Și totuși acest lucru nu este scos în evidență de vizitatorii voștri. Ei caută să-i facă pe oameni să creadă că vizitatorii sunt familia lor, că vizitatorii sunt casa lor, că vizitatorii sunt frații și surorile lor, mamele și tații lor. Mulți oameni vor să creadă, și astfel, ei cred. Oamenii vor să-și predea autoritatea personală, și astfel, este dată. Oamenii vor să vadă prieteni și salvare în vizitatori, și astfel, asta este ceea ce li se arată.

Va fi nevoie de mare sobrietate și obiectivitate pentru a vedea prin aceste înșelăciuni și aceste dificultăți. Va fi necesar ca oamenii să facă acest lucru dacă umanitatea va fi să-și facă apariția cu succes în Marea Comunitate și să-și mențină libertatea și autodeterminarea într-un mediu cu influențe mai mari și cu forțe mai mari. În acest sens, s-ar putea pune stăpânire pe lumea voastră fără să se tragă un glonț, căci violența este considerată primitivă și crudă și este rareori întrebuințată în chestiuni precum aceasta.

Poate că veți întreba, ”Asta înseamnă că există o invazie a lumii noastre?” Trebuie să spunem că răspunsul la această întrebare este ”da”, o invazie de cel mai subtil fel. Dacă puteți să întrețineți aceste gânduri și să le luați în considerare serios, veți putea să vedeți aceste lucruri singuri. Dovada acestei invazii este pretutindeni. Puteți vedea cum abilitatea umană este contracarată de dorința pentru fericire, pace și securitate, cum viziunea și abilitatea oamenilor de a cunoaște sunt împiedicate de influențe chiar din cadrul propriei lor culturi. Cu cât mai mari vor fi aceste influențe în mediul unei Comunități Vaste.

Acesta este mesajul dificil pe care trebuie să-l prezentăm. Acesta este mesajul care trebuie spus, adevărul care trebuie vorbit, adevărul care este vital și care nu poate aștepta. Este atât de necesar pentru oameni acum să învețe o Cunoaștere superioară, o Înțelepciune superioară și o Spiritualitate superioară astfel încât să-și poată găsi abilitățile adevărate și să fie capabili să le folosească în mod eficace.

Libertatea voastră este în joc. Viitorul lumii voastre este în joc. Datorită acestui lucru am fost trimiși aici să vorbim pentru Aliații Umanității. Există aceia în univers care păstrează Cunoașterea și Înțelepciunea în viață și care practică o Spiritualitate din Marea Comunitate. Ei nu călătoresc peste tot, proiectând influențe asupra diferitelor lumi. Ei nu iau oamenii împotriva voinței lor. Nu vă fură animalele și plantele. Nu proiectează influențe asupra guvernelor voastre. Nu caută să se reproducă cu umanitatea pentru a crea o nouă conducere aici. Aliații voștri nu caută să intervină în treburi umane. Nu caută să manipuleze destinul uman. Ei privesc de departe și trimit emisari așa ca noi, cu mare risc pentru noi, să ofere sfaturi și încurajare și să clarifice lucrurile când acest lucru devine necesar. Noi, așadar, venim în pace cu un mesaj vital.

Acum trebuie să vorbim despre a patra sferă în care vizitatorii voștri caută să se întemeieze, iar aceea este prin încrucișare [hibridizare]. Ei nu pot trăi în mediul vostru. Au nevoie de rezistența voastră fizică. Au nevoie de afinitatea voastră naturală la planetă. Au nevoie de abilitățile voastre de reproducere. Vor, de asemenea, să creeze o legătură cu voi pentru că înțeleg că acest lucru crează loialitate. Acest lucru, într-un fel, le stabilește prezența aici pentru că urmașii unui asemenea program vor avea rude de sânge în lume și totuși vor fi loiali față de vizitatori. Poate că acest lucru sună incredibil, însă este atât de real.

Vizitatorii nu sunt aici să vă ia abilitățile de reproducere. Sunt aici să se stabilească. Vor ca umanitatea să creadă în ei și să-i servească. Vor ca umanitatea să lucreze pentru ei. Vor promite orice, vor oferi orice și vor face orice pentru a realiza acest scop. Însă, deși puterea lor de convingere este mare, numărul lor este mic. Dar influența lor crește și programul lor de hibridizare, care este în curs de câteva generații, va fi eficace într-un final. Vor exista ființe umane de-o inteligență mai mare dar care nu reprezintă familia umană. Astfel de lucruri sunt posibile și au avut loc de nenumărate ori în Marea Comunitate. Trebuie numai să vă uitați la propria voastră istorie să vedeți impactul culturilor și al raselor una asupra alteia pentru a vedea cât de dominante și cât de influente pot fi aceste interacțiuni.

Astfel, aducem cu noi vești importante, vești serioase. Dar trebuie să prindeți curaj, căci acestea nu sunt vremuri pentru ambivalență. Nu sunt vremuri pentru a căuta scăpare. Nu sunt vremuri în care să vă preocupați cu propria fericire. Sunt vremuri pentru a contribui la această lume, pentru a întări familia umană și pentru a invoca acele abilități naturale care există în oameni – abilitatea de a vedea, de a cunoaște și de a acționa în armonie reciprocă. Aceste abilități pot contracara influența concentrată asupra umanității în acest moment, dar aceste abilități trebuie să crească și să fie împărtășite. Este de maximă importanță.

Acesta este sfatul nostru. Vine cu intenții bune. Fiți bucuroși că aveți aliați în Marea Comunitate, căci veți avea nevoie de aliați. Voi intrați într-un univers mai expansiv, plin cu forțe și influențe pe care nu ați învățat cum să le contracarați încă. Intrați într-o reprezentare a vieții la scară mai largă. Și trebuie să vă pregătiți pentru acest lucru. Cuvintele noastre sunt doar parte din pregătire. O pregătire este trimisă pe pământ acum. Nu vine de la noi. Vine la de Creatorul tuturor formelor de viață. Vine exact la momentul potrivit. Căci acesta este timpul ca umanitatea să devină puternică și înțeleaptă. Aveți abilitatea de a face acest lucru. Iar evenimentele și împrejurările vieții voastre crează o nevoie mare pentru acest lucru.

A DOUA INFORMARE – Provocarea la adresa Libertății Umane

Umanitatea se apropie de vremuri foarte periculoase și foarte importante în dezvoltarea sa colectivă. Sunteți pe punctul de a vă face apariția într-o Comunitate Vastă a vieții inteligente. Veți înâlni alte rase de ființe care vin în lumea voastră căutând să-și apere interesele și să descopere ce oportunități ar putea să existe. Ele nu sunt îngeri sau ființe angelice. Nu sunt entități spirituale. Sunt ființe care vin în lumea voastră pentru resurse, pentru alianțe și pentru a căpăta un avantaj într-o lume emergentă. Ele nu sunt rele. Nu sunt sfinte. În acest sens, ele vă seamănă, de altfel, destul de mult. Sunt pur și simplu conduse de nevoile lor, de asocierile lor, de credințele lor și de scopurile lor colective.

Acestea sunt vremuri foarte mari pentru umanitate, dar umanitatea nu este pregătită. Din perspectiva noastră, putem vedea acest lucru la scară mai largă. Noi nu ne implicăm în viețile zilnice ale indivizilor din lume. Nu încercăm să convingem guverne sau să punem stăpânire pe anumite părți ale lumii sau pe anumite resurse care există acolo. În schimb, noi observăm, și vrem să vă aducem la cunoștință ceea ce observăm, căci aceasta este misiunea noastră pentru care suntem aici.

Cei Nevăzuți ne-au spus că există mulți oameni astăzi care simt un disconfort straniu, o senzație de urgență vagă, un sentiment că ceva se va întâmpla și că ceva trebuie făcut. Poate că nu există nimic în cadrul sferei lor zilnice de experiențe care să justifice aceste sentimente mai adânci, care să verifice importanța acestor sentimente, sau care să dea substanță expresiei lor. Putem înțelege acest lucru pentru că noi înșine am trecut prin lucruri similiare în propriile istorii. Noi reprezentăm câteva rase unite în mica noastră alianță pentru a sprijini emergența Cunoașterii și Înțelepciunii în univers, în mod special la rase care sunt pe punctul de a-și face apariția în Marea Comunitate. Aceste rase emergente sunt vulnerabile mai ales la influență și manipulare străină. Sunt vulnerabile mai ales la înțelegerea greșită a situației lor și pe bună dreptate, căci cum ar putea ele să cuprindă semnificația și complexitatea vieții în Marea Comunitate? De aceea ne dorim să ne jucăm micul rol în pregătirea și în educarea umanității.

În primul nostru discurs, noi am oferit o descriere largă a interesului vizitatorilor în patru sfere. Prima sferă este influența asupra oamenilor importanți în poziții de putere din guverne și de la conducerea instituțiilor religioase. A doua sferă de influență este asupra oamenilor care au o înclinație spirituală și care-și doresc să se deschidă către puterile superioare care există în univers. A treia sferă de interes este construirea așezărilor vizitatorilor pe pământ în locații strategice, lângă centrele de populație, unde influența lor asupra mediului mental poate fi exercitată. Și în final, am vorbit despre programul lor de încrucișare cu umanitatea, un program care este în desfășurare încă de ceva timp.

Noi înțelegem cât de tulburătoare ar putea fi aceste vești și poate cât de dezamăgitor ar putea fi pentru mulți oameni care au avut speranțe și așteptări mari că vizitatorii de dincolo ar aduce binecuvântări și mari beneficii pentru umanitate. Este natural, poate, să presupuneți și să vă așteptați la aceste lucruri, dar Marea Comunitate în care umanitatea își face apariția e un mediu dificil și competitiv, în mod special în zonele din univers în care multe rase diferite concurează între ele și interacționează pentru schimburi și comerț. Lumea voastră există într-o astfel de zonă. Acest lucru ar putea să pară incredibil pentru voi din cauza faptului că a părut mereu că ați trăit în izolare, singuri în pustietatea vastă a spațiului. Dar, în mod real, voi trăiți într-o parte locuită a universului în care comerțul a fost întemeiat și în care tradițiile, interacțiunile și asocierile sunt toate foarte vechi. Și în beneficiul vostru, trăiți într-o lume frumoasă, o lume de-o diversitate biologică mare, un loc splendid în contrast cu asprimea atât de multor altor lumi.

Însă acest aspect îi dă situației voastre, de asemenea, mare urgență și reprezintă un risc autentic, căci voi posedați ceea ce mulți alții vor pentru ei înșiși. Ei nu caută să vă distrugă ci să vă câștige loialitatea și alianța astfel încât existența voastră în lume și activitățile voastre să poată fi în beneficiul lor. Vă faceți apariția într-o serie de împrejurări mature și complicate. Aici nu puteți fi precum copiii mici și să credeți și să sperați la binecuvântările tuturor celor pe care i-ați putea întâlni. Trebuie să deveniți înțelepți și pătrunzători, așa cum și noi, de-a lungul istoriilor noastre dificile, a trebuit să devenim înțelepți și pătrunzători. Umanitatea va trebui să învețe acum despre căile Marii Comunități, despre complicațiile interacțiunii dintre rase, despre complexitățile negoțului și despre manipulările subtile ale asociațiilor și alianțelor care sunt întemeiate între lumi. Sunt vremuri dificile dar importante pentru umanitate, vremuri foarte promițătoare dacă adevărata pregătire poate fi întreprinsă.

În acesta, al doilea discurs al nostru, am vrea să vorbim în mai multe detalii despre intervenția în treburile umane a diverselor grupuri de vizitatori, despre ce ar putea să însemne acest lucru pentru voi și ce va necesita acest lucru. Noi nu venim să generăm frică ci să evocăm un simț al responsabilității, să generăm o conștiență mai mare și să încurajăm pregătirea pentru viața în care intrați, o viață de proporții mai mari dar, de asemenea, o viață cu probleme și provocări mai mari.

Am fost trimiși aici prin puterea și prezența spirituală a Celor Nevăzuți. Poate că vă veți gândi la ei într-un fel prietenos ca fiind îngeri, dar în Marea Comunitate rolul lor este mai mare și implicarea lor și alianțele lor sunt adânci și pătrunzătoare. Puterea lor spirituală este aici să binecuvânteze ființele conștiente din toate lumile și din toate locurile și să promoveze dezvoltarea Cunoașterii și Înțelepciunii mai adânci care va face posibilă emergența pașnică a relațiilor, atât între lumi cât și în cadrul lumilor. Noi suntem aici în numele lor. Ne-au cerut să venim. Și ne-au dat o mare parte din informațiile pe care le avem, informații pe care noi nu le-am putea strânge. De la ei am învățat multe despre natura voastră. Am învățat multe lucruri despre abilitățile voastre, punctele voastre tari, punctele voastre slabe și despre marea voastră vulnerabilitate. Putem cuprinde aceste lucruri pentru că lumile din care am venit au trecut prin acest prag major al apariției în Marea Comunitate. Am învățat multe și am suferit mult din cauza propriilor noastre greșeli, greșeli pe care sperăm că umanitatea le va evita.

Venim, atunci, nu numai cu propria noastră experiență, ci cu o conștiență mai adâncă și un sentiment mai adânc al scopului care ne-a fost dat de Cei Nevăzuți. Noi vă observăm lumea dintr-o locație apropiată și monitorizăm comunicațiile acelora care vă vizitează. Știm cine sunt ei. Știm de unde vin și de ce sunt aici. Noi nu concurăm cu ei, căci nu suntem aici să exploatăm lumea. Ne considerăm ca fiind Aliații Umanității și sperăm că ne veți considera, în timp, ca atare, căci astfel suntem. Și deși nu putem să dovedim acest lucru, sperăm să demonstrăm asta prin cuvintele noastre și prin înțelepciunea sfaturilor noastre. Sperăm să vă pregătim pentru ce urmează. Venim în misiunea noastră cu un sentiment de urgență, căci umanitatea este cu mult în urmă în pregătirea sa pentru Marea Comunitate. Multe încercări timpurii cu câteva decenii în urmă de a lua contact cu ființele umane și de a pregăti ființele umane pentru viitorul lor s-au dovedit a fi fără succes. Numai la câțiva oameni s-a putut ajunge, iar așa cum ni s-a spus, multe dintre aceste contacte au fost intrepretate greșit și au fost folosite de alții în diferite scopuri.

Așadar, am fost trimiși în locul celor care au venit înaintea noastră să-i oferim ajutor umanității. Lucrăm împreună în cauza noastră unită. Noi nu reprezentăm o mare putere militară ci mai mult o alianță secretă și sfântă. Nu vrem să vedem genul de afaceri care există în Marea Comunitate comise aici în lumea voastră. Nu vrem să vedem cum umanitatea își pierde libertatea și autodeterminarea. Acestea sunt riscuri reale. Din acest motiv, vă încurajăm să luați în considerare cuvintele noastre în mod temeinic, fără frică, dacă acest lucru este posibil, și cu genul de credință și hotărâre ce știm că se află în toate inimile umane.

Astăzi și mâine și poimâine, mari activități sunt în curs de desfășurare și vor fi în curs de desfășurare pentru a stabili o rețea de influență asupra rasei umane de către aceia care vizitează lumea în scopuri proprii. Ei sunt de părere că vin aici pentru a salva planeta de umanitate. Unii chiar cred că sunt aici să salveze umanitatea de ea însăși. Se simt îndreptățiți din punct de vedere moral și nu consideră că acțiunile lor sunt nepotrivite sau neetice. Potrivit eticii lor, ei fac ceea ce se consideră a fi rezonabil și important. Însă, pentru toate ființele care iubesc libertatea, o asemenea abordare nu poate fi justificată.
Noi observăm activitățile vizitatorilor, care sunt în creștere. În fiecare an, există mai mulți aici. Ei vin de departe. Își aduc provizii. Își adâncesc angajarea și implicarea. Își înființează stații de comunicare în multe locuri în sistemul vostru solar. Vă observă toate incursiunile inițiale în spațiu, și vor contracara și distruge tot ceea ce au senzația că va interfera cu activitățile lor. Ei caută să instituie nu numai controlul lumii voastre ci al zonei din vecinătatea lumii voastre. Acest lucru se întâmplă din cauză că există forțe concurente aici. Fiecare reprezintă alianța câtorva rase.

Acum să ne adresăm ultimei din cele patru sfere despre care am vorbit în primul nostru discurs. Aceasta are de-a face cu vizitatorii reproducându-se cu specia umană. Să vă oferim puțină istorie mai întâi. Cu multe mii de ani în urmă, în vremea voastră, câteva rase au venit să se reproducă cu umanitatea pentru a-i oferi umanității o inteligență superioară și o adaptabilitate superioară. Acest lucru a dus la apariția foarte bruscă a ceea ce înțelegem că se numește ”Omul Modern”. Acest lucru v-a dat dominanță și putere pe pământ. Asta s-a întâmplat demult.

Însă, programul de reproducere care se desfășoară la ora actuală nu este deloc la fel. Este încercat de o serie diferită de ființe și de alianțe diferite. Prin încrucișare, ei caută să pună bazele unei ființe umane care va face parte din asociația lor dar care poate supraviețui în lumea voastră și care poate avea o afinitate naturală la planetă. Vizitatorii voștri nu pot trăi pe suprafața lumii voastre. Ei trebuie să caute adăpost fie subteran, ceea ce fac, fie trebuie să trăiască la bordul propriilor nave, pe care le țin deseori ascunse în corpuri mari de apă. Vor să se reproducă cu umanitatea pentru a-și proteja interesele aici, care sunt în primul rând resursele lumii voastre. Vor să aibă loialitatea umană asigurată, iar astfel de câteva generații sunt implicați într-un program de reproducere, care, în cadrul ultimilor douăzeci de ani, a devenit destul de extins.

Scopul lor este dublu. Mai întâi, așa cum am menționat, vizitatorii vor să creeze o ființă omenească care poate trăi în lumea voastră dar care va fi legată de ei și care va avea o serie superioară de senzitivități și abilități. Al doilea scop al acestui program urmărește influențarea tuturor celor pe care îi întâlnesc și încurajarea oamenilor să-i sprijine în inițiativa lor. Vizitatorii vor și au nevoie de asistență umană. Acest lucru le avansează programul în toate privințele. Vă consideră valoroși. Cu toate acestea, nu vă consideră ca fiind de-o seamă cu ei sau egalii lor. Folositori, așa sunteți percepuți. Așa că, în toți pe care ei îi vor întâlni, în toți pe care îi vor lua, vizitatorii vor căuta să genereze această senzație a superiorității lor, a importanței lor și a valorii și semnificației străduințelor lor pe pământ. Vizitatorii le vor spune tuturor celor pe care îi contactează că sunt aici pentru bine și îi vor asigura pe aceia pe care i-au capturat că nu trebuie să le fie frică. Iar cu cei care par receptivi în mod particular, vor încerca să întemeieze alianțe – un sentiment împărtășit de scop, până și un sentiment împărtășit de identitate și familie, de moștenire și destin.

În programul lor, vizitatorii au studiat fiziologia și psihologia umană foarte intens și vor profita de ceea ce vor oamenii, în mod special de acele lucruri pe care oamenii le vor dar pe care nu au reușit să le dobândească singuri, ca de exemplu pacea și ordinea, frumusețea și acalmia. Acestea vor fi oferite iar unii oameni vor crede. Alții vor fi pur și simplu folosiți conform necesității.

Aici este necesar să înțelegeți că vizitatorii cred că acest lucru este în totalitate potrivit pentru a conserva lumea. Ei au senzația că îi fac umanității un mare serviciu, iar astfel sunt cordiali în actele lor de convingere. Din nefericire, asta demonstrează un mare adevăr în legătură cu Marea Comunitate – faptul că adevărata Înțelepciune și adevărata Cunoaștere sunt la fel de rare în univers precum trebuie să pară în lumea voastră. Este natural pentru voi să sperați și să vă așteptați la faptul că alte rase au depășit sinuozitatea, aspirațiile egoiste, competiția și conflictul. Dar, din păcate, nu este acesta cazul. Tehnologia superioară nu mărește puterea mentală și spirituală a indivizilor.

La ora actuală există mulți oameni care sunt luați împotriva voinței lor în mod repetat. Din cauză că umanitatea este foarte superstițioasă și caută să nege lucruri pe care nu le poate înțelege, această activitate nefericită este desfășurată cu un succes considerabil. Chiar și acum, există indivizi hibrizi, parte umani, parte extratereștri, care umblă în lumea voastră. Nu sunt mulți, dar numărul lor va crește în viitor. Poate veți întâlni unul într-o bună zi. Vor arăta la fel ca voi dar vor fi diferiți. Veți crede că sunt ființe umane, dar ceva esențial va părea că lipsește în ei, ceva ce este valorizat în lumea voastră. Există posibilitatea de-a fi capabili să-i sesizați și să-i identificați pe acești indivizi, dar pentru a face acest lucru, ar trebui să deveniți pricepuți în mediul mental și să învățați ce înseamnă Cunoașterea și Înțelepciunea în Marea Comunitate.

Noi simțim că învățarea acestor lucruri este de cea mai mare importanță, căci vedem tot ceea ce se întâmplă în lumea voastră din punctul nostru de observare, iar Cei Nevăzuți ne sfătuiesc cu privire la lucruri pe care nu le putem vedea sau la care nu avem acces. Înțelegem aceste evenimente, căci ele s-au întâmplat de nenumărate ori în Marea Comunitate, pe măsură ce influența și puterea de convingere sunt proiectate asupra raselor care sunt fie prea slabe, fie prea vulnerabile pentru a răspunde în mod eficient.

Noi sperăm și avem încredere în faptul că niciunul dintre voi, cei care ați putea auzi acest mesaj, nu se va gândi că aceste intruziuni în viața umană sunt benefice. Aceia care sunt afectați vor fi influențați să creadă că aceste întâlniri sunt benefice, atât pentru ei cât și pentru lume. Aspirațiile spirituale ale oamenilor, dorința lor pentru pace și armonie, familie și incluziune vor fi toate abordate de vizitatori. Aceste lucruri care reprezintă ceva atât de special în legătură cu familia umană sunt, fără Înțelepciune și pregătire, un semn al marii voastre vulnerabilități. Numai acei indivizi care sunt puternici în Cunoaștere și Înțelepciune ar putea să vadă înșelăciunea din spatele acestor acte de convingere. Numai ei sunt intr-o poziție să vadă înșelăciunea care este săvârșită asupra familiei umane. Numai ei își pot proteja mințile împotriva influenței care este proiectată în mediul mental în atât de multe locuri de pe pământ la ora actuală. Numai ei vor vedea și vor ști.

Cuvintele noastre nu vor fi de ajuns. Barbații și femeile trebuie să învețe să vadă și să cunoască. Noi nu putem decât să încurajăm acest lucru. Venirea noastră aici în lumea voastră a avut loc în conformitate cu prezentarea învățăturii despre Spiritualitatea din Marea Comunitate, căci pregătirea este aici acum și de aceea putem fi o sursă de încurajare. Dacă pregătirea nu ar fi aici, noi am ști că îndemnurile noastre și încurajarea noastră nu ar fi adecvate și nu ar avea succes. Atât Creatorul cât și Cei Nevăzuți vor să pregătească umanitatea pentru Marea Comunitate. De fapt, aceasta este cea mai importantă nevoie a umanității în acest moment.

Așadar, vă încurajăm să nu credeți că luarea ființelor umane și a copiiilor lor și a familiilor lor are vreun beneficiu în vreun fel pentru umanitate. Trebuie să punem accentul pe acest lucru. Libertatea voastră este prețioasă. Libertatea voastră individuală și libertatea voastră ca rasă sunt prețioase. Nouă ne-a luat foarte mult să ne redobândim libertatea. Nu vrem să vedem că v-o pierdeți pe a voastră.

Programul de încrucișare care există pe pământ va continua. Singurul mod prin care poate fi oprit este prin dobândirea acestei conștiențe și al acestui simț al autorității lăuntrice de către oameni. Numai această putere le va pune capăt acestor intruziuni. Numai această putere va dezvălui înșelăciunea din spatele lor. Este greu pentru noi să ne imaginăm cât de îngrozitor trebuie să fie acest lucru pentru oamenii voștri, pentru acei bărbați și acele femei, pentru cei mici, care îndură acest tratament, această re-educare, această pacificare. Pentru valorile noastre, acest lucru pare odios, și totuși știm că aceste lucruri se întâmplă în Marea Comunitate și s-au întâmplat încă din timpuri imemoriale.

Poate cuvintele noastre vor genera tot mai multe întrebări. Acest lucru este sănătos și natural, dar nu vă putem răspunde la toate întrebările. Trebuie să găsiți calea pentru a vă dobândi răspunsurile. Dar nu puteți face acest lucru fără o pregătire, și nu-l puteți face fără o orientare. În prezent, umanitatea ca un întreg, înțelegem, nu poate face diferența dintre o demonstrație din Marea Comunitate și o manifestare spirituală. Aceasta este o situație cu adevărat dificilă din cauza faptului că vizitatorii voștri pot proiecta imagini, ei le pot vorbi oamenilor prin mediul mental și vocile lor pot fi primite și exprimate prin oameni. Ei pot proiecta acest gen de influență din cauză că umanitatea încă nu are acest gen de abilitate sau discernământ.

Umanitatea nu este unită. Este dezbinată. Este în luptă cu ea însăși. Acest lucru vă face extrem de vulnerabili la interferență și la manipulare din afară. Este înțeles de către vizitatorii voștri faptul că dorințele și înclinațiile voastre spirituale vă fac foarte vulnerabili și subiecți foarte buni pentru utilizarea lor. Este foarte dificil să dobândiți o adevărată obiectivitate în privința acestor lucruri. Chiar și de unde venim noi, a fost o mare provocare. Dar pentru cei care-și doresc să rămână liberi și să-și exercite autodeterminarea în Marea Comunitate, ei trebuie să-și dezvolte aceste abilități și trebuie să-și conserve propriile resurse pentru a evita să fie obligați să le caute de la alții. Dacă lumea voastră își pierde independența, își va pierde mult din libertate. Dacă trebuie să mergeți dincolo de lumea voastră pentru a căuta resursele de care aveți nevoie să trăiți, atunci vă veți pierde mult din putere în favoarea altora. Din cauza faptului că resursele lumii voastre se diminuează rapid, acest lucru este o îngrijorare gravă pentru aceia dintre noi care privesc de departe. Este îngrijorător și pentru vizitatorii voștri, căci ei vor să prevină distrugerea mediului vostru, nu pentru voi, ci pentru ei.

Programul de hibridizare are doar un singur scop, iar acela este să le permită vizitatorilor să-și întemeieze o prezență și o influență impunătoare în lume. Să nu credeți că vizitatorilor le lipsește ceva de care au nevoie de la voi, cu excepția resurselor voastre. Să nu credeți că au nevoie de omenia voastră. Ei vor omenia voastră numai pentru a-și asigura poziția în lume. Nu fiți flatați. Nu vă complaceți în asemenea gânduri. Sunt deplasate. Dacă puteți învăța să vedeți situația clar așa cum este în mod real, veți vedea și veți ști singuri aceste lucruri. Veți înțelege de ce suntem aici și de ce are umanitatea nevoie de aliați într-o Comunitate Vastă a formelor inteligente de viață. Și veți vedea importanța de a învăța Cunoaștere și Înțelepciune superioară și de a descoperi Spiritualitatea din Marea Comunitate.

Datorită faptului că apăreți într-un mediu în care aceste lucruri devin vitale pentru succes, pentru libertate, pentru fericire și pentru tărie, veți avea nevoie de Cunoaștere și Înțelepciune superioară pentru a vă întemeia ca o rasă independentă în Marea Comunitate. Însă, independența voastră se pierde pe zi ce trece. Și se poate să nu vedeți pierderea libertății voastre, deși poate că o simțiți într-un anume fel. Cum ați putea s-o vedeți? Nu puteți merge în afara lumii voastre și să fiți martori la evenimentele care o înconjoară. Nu aveți acces la implicările politice și comerciale ale forțelor extraterestre care funcționează pe pământ la ora actuală pentru a le înțelege complexitatea, etica și valorile.

Să nu credeți niciodată că vreo rasă care călătorește pentru comerț este avansată spiritual. Cei care caută comerț, caută avantaje. Cei care călătoresc de pe o planetă pe alta, cei care sunt exploratori de resurse, cei care caută să-și planteze propriile steaguri nu sunt ceea ce ați considera voi ca fiind avansați spiritual. Noi nu îi considerăm avansați spiritual. Există putere lumească și există putere spirituală. Puteți înțelege diferența dintre aceste lucruri, iar acum este necesar să vedeți această diferență într-un mediu mai extins.

Venim, așadar, cu un sentiment de dedicare și încurajare puternică să vă mențineți libertatea, să deveniți puternici și pătrunzători și să nu cedați la acte de convingere sau promisiuni de pace, putere și incluziune din partea acelora pe care nu-i cunoașteți. Și nu vă lăsați consolați gândindu-vă că totul va ieși bine pentru umanitate sau chiar pentru voi personal, căci asta nu este Înțelepciune. Căci înțelepții din orice loc trebuie să învețe să vadă realitatea vieții din jurul lor și să învețe să negocieze această viață într-un mod benefic.

Așadar, primiți încurajarea noastră. Vom vorbi din nou în privința acestor lucruri și vom ilustra importanța de a căpăta discernământ și discreție. Și vom vorbi mai multe despre implicarea vizitatorilor voștri pe pământ în sfere care sunt foarte importante de înțeles. Sperăm că ne puteți primi cuvintele.

A TREIA INFORMARE – Un Avertisment Major

Suntem nerăbdători să vorbim mai multe cu voi în privința afacerilor lumii voastre și să vă ajutăm să ajungeți să vedeți, dacă e posibil, ceea ce vedem noi din punctul nostru de observare. Conștientizăm că acest lucru este dificil de primit și că va crea o considerabilă anxietate și îngrijorare, dar trebuie să fiți informați.

Situația este foarte gravă din perspectiva noastră și credem că ar fi o nenorocire fantastică dacă oamenii nu ar fi informați corect. Există atât de multă înșelăciune în lumea în care trăiți, dar și în multe alte lumi, încât adevărul, deși aparent și evident, trece nerecunoscut, iar semnele și mesajele sale trec nedetectate. Noi, așadar, sperăm că prezența noastră poate ajuta la clarificarea imaginii și că vă poate ajuta pe voi și pe alții să vedeți ce există în mod real în ea. Noi nu avem aceste compromisuri în percepția noastră, căci am fost trimiși să fim martori la înseși lucrurile pe care le descriem.

În timp, poate că ați putea cunoaște aceste lucruri pe cont propriu, dar nu aveți acest gen de timp. Timpul acum este scurt. Pregătirea umanității pentru apariția forțelor din Marea Comunitate a fost întârziată foarte mult. Mulți oameni importanți nu au răspuns. Iar intruziunea în lume a accelerat într-un ritm mult mai rapid decât s-a crezut posibil inițial.

Venim cu puțin timp de pierdut, și totuși venim cu încurajare să împărtășiți această informație. Așa cum am indicat în mesajele noastre anterioare, lumea este infiltrată iar mediul mental este în curs de condiționare și pregătire. Intenția nu este eradicarea ființelor umane ci întrebuințarea lor, să fie transformate în muncitori pentru un ”colectiv” mai mare. Instituțiile lumii și cu siguranță mediul natural sunt valorizate, iar preferința vizitatorilor urmărește ca acestea să fie păstrate pentru folosirea lor. Ei nu pot trăi aici, iar astfel, pentru a vă câștiga supunerea, întrebuințează multe din tehnicile pe care vi le-am descris. Vom merge mai departe în descrierea noastră pentru a clarifica aceste lucruri.

Sosirea noastră aici a fost contracarată de câțiva factori, printre care, nu în ultimul rând, este o lipsă a stării de pregătire a celor la care trebuie să ajungem direct. Vorbitorul nostru, autorul acestei cărți, este singurul cu care am putut să stabilim un contact ferm, așadar trebuie să-i dăm vorbitorului nostru informația fundamentală.

Din perspectiva vizitatorilor voștri, așa cum am aflat, Statele Unite sunt considerate ca fiind conducătorul global, iar astfel accentul va fi pus în cea mai mare măsură acolo. Dar alte națiuni majore vor fi contactate de asemenea, căci sunt recunoscute ca deținând putere, iar puterea este înțeleasă de vizitatori, căci ei urmează dictatele puterii fără întrebări și într-o mult mai mare măsură decât este până și aparent în lumea voastră.

Vor fi făcute încercări pentru a convinge conducătorii celor mai puternice națiuni să devină receptivi la prezența vizitatorilor și să primească daruri și stimulente pentru cooperare cu promisiunea beneficiului mutual, ba chiar cu promisiunea dominației planetare pentru unii. Vor exista aceia în coridoarele puterii de pe pământ care vor răspunde la aceste îndemnuri, căci ei vor crede că există o mare oportunitate aici să ducă umanitatea dincolo de spectrul războiului nuclear într-o nouă comunitate pe pământ, o comunitate pe care ei o vor conduce în scopuri proprii. Însă acești conducători sunt înșelați, căci nu li se vor da cheile acestui tărâm. Ei vor fi pur și simplu arbitri în tranziția puterii.

Acest lucru trebuie să-l înțelegeți. Nu este atât de complex. Din perspectiva și punctul nostru de observare, este evident. Am văzut acest lucru având loc în alte părți. Este una din căile prin care organizațiile existente de rase care au propriile colective recrutează rase emergente așa cum este rasa voastră. Ei cred cu tărie că agenda lor este virtuoasă și că este pentru progresul lumii voastre, căci umanitatea nu este foarte respectată și, deși sunteți virtuoși în anumite feluri, tendințele voastre riscante sunt mult mai mari decât potențialul vostru, din perspectiva lor. Noi nu susținem această părere, sau nu am fi în poziția în care ne aflăm și nu ne-am oferi serviciile către voi drept Aliații Umanității.

Așadar, există o mare dificultate acum în discernământ, o mare provocare. Provocarea este ca umanitatea să înțeleagă cine sunt aliații săi în mod real și să fie capabilă să-i diferențieze de potențialii săi adversari. Nu există părți neutre în această chestiune. Lumea este mult prea valoroasă, resursele sale fiind recunoscute ca fiind unice și de-o valoare considerabilă. Nu există părți neutre care să fie implicate în treburi umane. Adevărata natură a Intervenției extraterestre este să exercite influență și control și să instituie dominație aici, în cele din urmă.

Noi nu suntem vizitatorii. Suntem observatori. Nu pretindem niciun drept asupra lumii voastre și nu avem nicio agendă pentru a ne stabili aici. Din acest motiv, numele noastre sunt ascunse, căci nu căutăm relații cu voi dincolo de abilitatea noastră de a ne oferi sfatul în acest fel. Nu putem controla rezultatul. Nu putem decât să vă sfătuim în privința alegerilor și deciziilor pe care popoarele voastre trebuie să le facă în lumina acestor evenimente mai mari.

Umanitatea promite foarte mult și și-a cultivat o moștenire spirituală bogată, dar este lipsită de educație în ceea ce privește Marea Comunitate în care își face apariția. Umanitatea este dezbinată și controversată în sinea ei, astfel făcând-o vulnerabilă la manipulare și la intruziune de dincolo de hotarele voastre. Popoarele voastre sunt preocupate cu grijile zilei, dar realitatea zilei de mâine nu este recunoscută. Ce profit ați putea obține ignorând marea mișcare a lumii și presupunând că Intervenția care are loc astăzi este în beneficiul vostru? Cu siguranță nu există nici măcar unul printre voi care ar putea spune acest lucru dacă doar ați vedea realitatea situației.

Într-un fel, este o chestiune de perspectivă. Noi putem vedea și voi nu puteți, căci nu aveți poziția necesară. Ar trebui să fiți dincolo de lumea voastră, în afara sferei de influență a lumii voastre, pentru a vedea ceea ce vedem noi. Și totuși, ca să vedem ceea ce vedem, trebuie să rămânem ascunși pentru că dacă am fi descoperiți, am pieri cu siguranță. Căci vizitatorii voștri își consideră misiunea aici de-o valoare supremă și consideră Pământul ca fiind cea mai mare mină neexploatată a lor printre alte câteva. Nu se vor opri din cauza noastră. Așa că trebuie să vă prețuiți și să vă apărați propria libertate. Noi nu putem face acest lucru pentru voi.

Fiecare lume, dacă aceasta caută să-și întemeieze propria unitate, libertate și autodeterminare în Marea Comunitate, trebuie să-și întemeieze această libertate și s-o apere dacă este necesar. Altfel, dominația va avea loc cu siguranță și va fi totală.

De ce vor vizitatorii lumea voastră? Este atât de evident. Nu sunt interesați de voi în mod special. Sunt interesați de resursele biologice ale lumii voastre. Sunt interesați de poziția strategică a acestui sistem solar. Le sunteți folositori numai atât cât aceste lucruri sunt prețuite și pot fi folosite. Vor oferi ceea ce vreți și vor spune ceea ce vreți să auziți. Vor oferi stimulente și vă vor folosi religiile și idealurile religioase pentru a cultiva certitudinea și încrederea că ei, mai mult decât voi, înțeleg nevoile lumii voastre și că vor putea să servească aceste nevoi pentru a aduce o mai mare serenitate aici. Din cauza faptului că umanitatea pare incapabilă de a stabili unitate și ordine, mulți oameni își vor deschide mințile și inimile către aceia despre care cred că vor avea marea posibilitate de a face asta.

În al doilea discurs, noi am vorbit pe scurt despre programul de hibridizare. Unele persoane au auzit despre acest fenomen și înțelegem că au existat ceva discuții despre acesta. Cei Nevăzuți ne-au spus că există o conștiență din ce în ce mai mare în privința faptului că un asemenea program există, dar în mod incredibil, oamenii nu pot să vadă implicațiile evidente, fiind atât de dăruiți preferințelor lor în această chestiune și atât de slab echipați pentru a se ocupa de ceea ce ar putea însemna o asemenea Intervenție. În mod clar, un program de hibridizare este o încercare de a îmbina adaptarea umanității la lumea fizică cu mintea de grup și conștiința colectivă a vizitatorilor. Asemenea descendenți ar fi într-o poziție perfectă să furnizeze noua conducere pentru umanitate, o conducere care este născută din intențiile vizitatorilor și din campania vizitatorilor. Acești indivizi ar avea rude de sânge în lume și, astfel, alții ar fi înrudiți cu ei și le-ar accepta prezența. Și totuși mințile lor nu ar fi alături de voi, nici inimile lor. Și deși ar putea să simtă milă pentru voi în condiția voastră și pentru ceea ce condiția voastră s-ar putea dovedi să fie, nu ar avea autoritatea individuală, ei înșiși nefiind antrenați în Calea Cunoașterii și a Pătrunderii, pentru a vă sprijini sau pentru a opune rezistență la conștiința colectivă care i-a crescut aici și care le-a dat viață.

Vedeți voi, libertatea individuală nu este prețuită de vizitatorii voștri. Ei o consideră imprudentă și iresponsabilă. Ei nu-și înțeleg decât propria conștiință colectivă, pe care o văd ca fiind privilegiată și binecuvântată. Și totuși ei nu pot accesa adevărata spiritualitate, care este numită Cunoaștere în univers, căci Cunoașterea este născută din descoperirea de sine a unui individ și este transpusă în realitate prin relații de înaltă calitate. Niciunul dintre aceste fenomene nu sunt prezente în alcătuirea socială a vizitatorilor. Ei nu pot gândi singuri. Voința lor nu este numai a lor. Astfel că, bineînțeles, ei nu pot respecta perspectivele pentru dezvoltarea acestor două mari fenomene în lumea voastră, și cu siguranță nu sunt într-o poziție pentru a cultiva asemenea lucruri. Ei caută numai conformism și supunere. Iar învățăturile spirituale pe care le vor cultiva pe pământ vor servi numai pentru a-i face pe oameni maleabili, deschiși și nebănuitori pentru a acumula o încredere care nu a fost niciodată câștigată.

Noi am mai văzut aceste lucruri în alte locuri. Am văzut lumi întregi căzând sub controlul unor asemenea colective. Există multe astfel de colective în univers. Din cauza faptului că astfel de colective se ocupă de comerțul interplanetar și se întind pe regiuni vaste, ei aderă la o conformitate strictă fără abatere. Nu există nicio individualitate printre ei, cel puțin nu în felul pe care l-ați putea recunoaște.

Nu suntem siguri că vă putem da un exemplu din propria voastră lume despre cum ar putea fi acest lucru, dar ni s-a spus că există interese comerciale care cuprind culturi întregi în lumea voastră, care exercită o putere formidabilă și totuși sunt guvernate numai de câțiva. Aceasta este, poate, o bună analogie pentru ceea ce descriem. Însă, ceea ce descriem este cu mult mai puternic, mai întins și mai bine întemeiat decât orice lucru pe care l-ați putea da ca un bun exemplu în lumea voastră.

Este adevărat în ceea ce privește viața inteligentă de pretutindeni că frica poate fi o forță distructivă. Însă frica servește doar un singur scop dacă este percepută corect iar acela este să te informeze despre prezența pericolului. Noi suntem îngrijorați, iar aceasta este natura temerii noastre. Înțelegem care sunt riscurile. Aceasta este natura îngrijorării noastre. Frica voastră este născută din cauza faptului că nu știți ce se întâmplă, așa că este o frică distructivă. Este o frică ce nu vă poate da putere sau să vă ofere percepția de care aveți nevoie să cuprindeți ce se întâmplă în lumea voastră. Dacă puteți deveni informați, atunci frica este transformată în îngrijorare iar îngrijorarea este transformată în acțiune constructivă. Nu cunoaștem niciun alt mod pentru a descrie acest lucru.

Programul de hibridizare începe să aibă foarte mult succes. Deja există aceia care pășesc pe Pământul vostru care sunt născuți din conștiința și eforturile colective ale vizitatorilor. Ei nu pot să locuiască aici pentru perioade lungi de timp, dar numai în câțiva ani, vor fi capabili să trăiască pe suprafața lumii voastre permanent. Astfel va fi perfecțiunea ingineriei lor genetice încât vor părea doar ușor diferiți de voi, mai mult în maniera lor și în prezența lor decât în aparența lor fizică, într-o așa măsură încât vor trece probabil neobservați și nerecunoscuți. Cu toate acestea, vor avea facultăți mentale superioare. Iar acest lucru le va da un avantaj pe care nu l-ați putea egala decât dacă ați fi antrenați în Căile Pătrunderii.

Așa arată realitatea mai mare în care umanitatea își face apariția – un univers plin cu minuni și orori, un univers al influenței, un univers al competiției, însă, de asemenea, un univers plin cu Grație, foarte asemănător propriei voastre lumi dar infinit mai mare. Raiul pe care îl căutați nu este aici. Însă, forțele pe care trebuie să le înfruntați sunt. Acesta este cel mai mare prag pe care rasa voastră îl va înfrunta vreodată. Fiecare dintre noi în grupul nostru a înfruntat acest prag în propriile noastre lumi și au existat foarte multe eșecuri, numai cu puține succese. Rasele de ființe care-și pot menține libertatea și izolarea trebuie să devină puternice și unite și probabil se vor retrage din interacțiunile Marii Comunități într-o foarte mare măsură pentru a proteja acea libertate.

Dacă vă gândiți la aceste lucruri, poate veți vedea corolare în propria voastră lume. Cei Nevăzuți ne-au spus multe lucruri cu privire la dezvoltarea voastră spirituală și la marea sa posibilitate, dar ei ne-au sfătuit de asemenea că predispozițiile și idealurile voastre spirituale sunt manipulate foarte mult la ora actuală. Există întregi învățături care sunt introduse în lume acum care predau aprobarea umană și suspendarea abilităților critice și valorizează numai ceea ce este plăcut și confortabil. Aceste învățături sunt date pentru a incapacita abilitățile oamenilor de a accesa Cunoașterea din sinea lor până când oamenii ajung într-un punct în care se simt în totalitate dependenți de forțe mai mari pe care nu le pot identifica. În acel punct, vor urma orice le este dat să facă, și chiar dacă ar simți că ceva este greșit, ei nu vor mai avea puterea să opună rezistență.

Umanitatea a trăit mult timp în izolare. Poate că se crede că o asemenea Intervenție nu ar putea fi posibil să aibă loc și că fiecare persoană are drepturi de proprietate asupra propriei conștiințe și minți. Dar acestea sunt doar presupuneri. Totuși ni s-a spus că înțelepții din lumea voastră au învățat să depășească aceste presupuneri și au dobândit puterea de a-și întemeia propriul mediu mental.

Ne temem că ar putea fi prea întârziate cuvintele noastre și că vor avea prea puțin impact și că cel pe care l-am ales să ne primească are prea puțină asistență și susținere pentru a face această informație disponibilă. El va întâlni scepticism și derâdere, căci nu va fi crezut, iar lucrurile de care va vorbi vor fi în contradicție cu ceea ce mulți presupun ca fiind adevărat. Cei care au căzut sub puterea de convingere extraterestră, ei în special i se vor opune, căci nu au de ales în această privință.

În această situație gravă, Creatorul tuturor formelor de viață a trimis o pregătire, o învățătură despre abilitate spirituală și discernământ spiritual, despre putere și reușită spirituală. Noi suntem studenții unei astfel de învățături, așa cum sunt mulți pretutindeni în univers. Această învățătură este o formă de intervenție Divină. Nu aparține vreunei singure lumi. Nu este proprietatea vreunei rase unice. Nu este centrată în jurul vreunui erou sau vreunei eroine, vreunui individ unic. O astfel de pregătire este acum disponibilă. Va fi necesară. Din perspectiva noastră, este singurul lucru în prezent care îi poate da umanității o șansă să devină înțeleaptă și pătrunzătoare în ceea ce privește noua voastră viață în Marea Comunitate.

Așa cum s-a întâmplat în lumea voastră în propria voastră istorie, primii care să ajungă pe meleagurile noi sunt exploratorii și cuceritorii. Ei nu vin din motive altruiste. Vin căutând putere, resurse și dominație. Aceasta este natura vieții. Dacă umanitatea ar fi fost bine versată în afacerile Marii Comunități, v-ați opune oricărei vizite în lumea voastră dacă niciun acord mutual nu a fost stabilit anterior. Ați cunoaște destule încât să nu îi permiteți lumii voastre să fie atât de vulnerabilă.

În acest moment, există mai multe colective ce concurează pentru avantaj aici. Acest aspect plasează umanitatea în mijlocul unei serii de împrejurări foarte neobișnuite și totuși revelatoare. De aceea mesajele vizitatorilor vor părea deseori contradictorii. Au existat conflicte printre ei, însă vor negocia între ei dacă s-ar recunoaște un beneficiu mutual. Cu toate acestea, ei încă se află în competiție. Pentru ei, aceasta este frontiera. Pentru ei, sunteți prețuiți doar ca fiind folositori. Dacă nu mai sunteți recunoscuți ca fiind folositori, veți fi pur și simplu înlăturați.

Aici există o mare provocare pentru oamenii din lumea voastră și în mod special pentru aceia care sunt în poziții de putere și responsabilitate să recunoască diferența dintre o prezență spirituală și o vizită din Marea Comunitate. Însă cum puteți avea contextul pentru a face această distincție? Unde puteți să învățați astfel de lucruri? Cine din lumea voastră este în poziția de a preda despre realitatea Marii Comunități? Numai o învățătură de dincolo de lume vă poate pregăti pentru viața de dincolo de lume, iar viața de dincolo de lume este acum în lumea voastră, căutând să se întemeieze aici, căutând să-și extindă influența, căutând să câștige mințile și inimile și sufletele oamenilor de pretutindeni. Este atât de simplu. Și totuși atât de devastator.

Așadar, sarcina noastră în aceste mesaje este să aducem un avertisment major, dar avertismentul nu este îndeajuns. Trebuie să fie o recunoaștere în rândul popoarelor voastre. Cel puțin în rândul unui număr suficient de oameni de aici, trebuie să fie o înțelegere a realității pe care o înfruntați acum. Acesta este cel mai mare eveniment din istoria umană – cea mai mare amenințare la libertatea umană și cea mai mare oportunitate pentru unitatea și cooperarea umană. Noi recunoaștem aceste mari avantaje și posibilități, dar pe zi ce trece speranța lor pălește – pe măsură ce tot mai mulți oameni sunt capturați și conștiența lor este recultivată și reconstituită, pe măsură ce tot mai mulți oameni învață despre învățăturile spirituale care sunt promovate de vizitatori și pe măsură ce tot mai mulți oameni devin mai docili și mai puțin capabili să discearnă.

Am venit la cererea Celor Nevăzuți pentru a servi în această capacitate ca observatori. Dacă vom avea succes, vom rămâne în proximitatea lumii voastre doar suficient de mult pentru a continua să vă dăm această informație. Dincolo de acest lucru, ne vom întoarce la casele noastre. Dacă vom da greș și dacă soarta se va întoarce împotriva umanității și dacă marele întuneric va cuprinde întreaga lume, întunericul dominației, atunci va trebui să plecăm, misiunea noastră neîndeplinindu-se. Oricum ar fi, nu putem sta cu voi, deși dacă vă veți dovedi promițători, vom sta până când sunteți în siguranță, până când puteți să vă îngrijiți de voi. Inclusă în acest aspect este cerința ca voi să fiți independenți. Dacă veți deveni dependenți de comerțul cu alte rase, acest lucru crează un risc foarte mare de manipulare de dincolo, căci umanitatea încă nu este destul de puternică pentru a îi rezista puterii din mediul mental care poate fi exercitată aici și care este exercitată aici acum.

Vizitatorii vor încerca să creeze impresia că ei sunt ”aliații umanității”. Vor spune că sunt aici să salveze umanitatea de ea însăși, că numai ei pot oferi marea speranță pe care umanitatea nu și-o poate oferi singură, că numai ei pot stabili adevărata ordine și armonie pe pământ. Dar această ordine și această armonie va fi a lor, nu a voastră. Iar libertatea pe care o promit nu va fi a voastră de savurat.

A PATRA INFORMARE – Manipularea Tradițiilor și a Credințelor Religioase

Pentru a înțelege activitățile vizitatorilor pe pământ în prezent, trebuie să prezentăm mai multe informații în privința influenței lor asupra instituțiilor și valorilor religioase ale lumii și asupra impulsurilor spirituale fundamentale care sunt comune pentru natura voastră și care, în multe feluri, sunt comune pentru viața inteligentă din multe părți ale Marii Comunități.

Ar trebui să începem prin a spune că activitățile pe care vizitatorii le desfășoară în lume în acest moment au fost întreprinse de multe ori în multe locuri diferite cu multe culturi diferite din Marea Comunitate. Vizitatorii voștri nu sunt creatorii acestor activități ci doar le folosesc după bunul plac în măsura în care sunt conștienți de ele și le-au mai utilizat înainte.

Este important să înțelegeți că deprinderile în influență și manipulare au fost dezvoltate într-un grad foarte ridicat de funcționalitate în Marea Comunitate. Pe măsură ce rasele devin mai experte și mai capabile tehnologic, ele exercită feluri mai subtile și mai pătrunzătoare de influență una asupra alteia.  Ființele umane au evoluat până acum doar pentru a concura între ele, așa că nu aveți încă acest avantaj adaptativ. Acesta în sine este unul din motivele pentru care vă prezentăm acest material. Voi intrați într-o serie de împrejurări cu totul nouă care necesită cultivarea abilităților voastre inerente dar și învățarea unor abilități noi.

Deși umanitatea reprezintă o situație unică, apariția în Marea Comunitate s-a întâmplat de nenumărate ori înainte cu alte rase. Așadar, ce este săvârșit asupra voastră a fost făcut înainte. A fost dezvoltat foarte mult și este acum adaptat la viața voastră și la situația voastră cu ceea ce simțim că este o relativă ușurință.

Programul de Pacificare ce este implementat de vizitatori face, parțial, acest lucru posibil. Înclinația naturală către relații pașnice și dorința de a evita războiul și conflictul sunt admirabile dar pot fi și, într-adevăr, sunt folosite împotriva voastră. Până și cele mai nobile impulsuri ale voastre pot fi folosite cu alte scopuri. Ați văzut aceste lucruri în propria voastră istorie, în propria voastră natură și în propriile voastre societăți. Pacea poate fi stabilită numai în baza unei temelii ferme de înțelepciune, cooperare și abilitate adevărată.

Umanitatea a fost preocupată cu întemeierea relațiilor pașnice în rândul propriilor triburi și națiuni. Acum, totuși, are o serie mai mare de probleme și provocări. Noi vedem aceste probleme și dificultăți ca fiind oportunități pentru dezvoltarea voastră, căci numai provocarea de a vă face apariția într-o Comunitate Vastă va uni lumea și vă va oferi bazele ca această unitate să fie autentică, puternică și eficientă.

Așadar, nu venim să vă criticăm instituțiile religioase sau cele mai fundamentale impulsuri și valori, ci să ilustrăm cum ele sunt folosite împotriva voastră de către acele rase extraterestre care intervin în lumea voastră. Și, dacă este în puterea noastră, ne dorim să încurajăm întrebuințarea corectă a darurilor voastre și a reușitelor voastre pentru conservarea lumii voastre, a libertății voastre și a integrității voastre ca rasă în contextul unei Comunități Vaste.

Vizitatorii sunt în mod fundamental practici în abordarea lor. Acesta este atât un punct tare cât și un punct slab. Așa cum i-am observat, atât aici cât și în alte părți, observăm că este dificil pentru ei să devieze de la planurile lor. Nu sunt bine adaptați la schimbare, nici nu pot face față complexității foarte eficient. Așadar, își desfășoară planul într-o manieră aproape neglijentă, căci ei simt că au dreptate din punct de vedere moral și sunt de părere că au avantajul. Ei nu cred că umanitatea li se va opune – cel puțin nu o rezistență care să-i afecteze foarte mult. Și sunt de părere că secretele lor și planul lor sunt bine păstrate și sunt dincolo de înțelegerea umană.

Din această perspectivă, activitatea noastră de a vă prezenta acest material ne face, cu siguranță, adversarii lor, în ochii lor. Din perspectiva noastră, însă, noi doar încercăm să le contracarăm influența și să vă dăm înțelegerea de care aveți nevoie și perspectiva pe care trebuie să vă bazați pentru a vă păstra libertatea ca rasă și pentru a face față realităților din Marea Comunitate.

Datorită naturii practice a abordării lor, își doresc să-și realizeze scopurile cu cea mai mare eficiență posibilă. Își doresc să unească umanitatea dar numai în acord cu propria lor participare și cu propriile lor activități de pe pământ. Pentru ei, unitatea umană este o preocupare practică. Ei nu prețuiesc diversitatea în culturi; cu siguranță nu o prețuiesc în propriile lor culturi. Așadar, vor încerca să o eradicheze sau să o minimizeze, dacă se poate, oriunde își exercită influența.

În discursul nostru anterior, am vorbit despre influența vizitatorilor asupra unor noi forme de spiritualitate – asupra unor idei și expresii noi în ceea ce privește divinitatea umană și natura umană, idei și expresii care se află în lumea voastră la ora actuală. În discuția noastră acum, am vrea să ne concentrăm pe instituțiile și valorile tradiționale pe care vizitatorii voștri caută să le influențeze și pe care le influențează la ora actuală.

În încercarea de a promova uniformitate și conformitate, vizitatorii se vor baza pe acele instituții și pe acele valori pe care le percep ca fiind cele mai stabile și mai practice pentru folosirea lor. Nu sunt interesați de ideile voastre și nu sunt interesați de valorile voastre, exceptând în măsura în care aceste lucruri ar putea să le avanseze planul. Nu vă înșelați singuri gândindu-vă că sunt atrași de spiritualitatea voastră pentru că lor le lipsesc astfel de lucruri. Aceasta ar fi o greșeală nesăbuită și poate fatală. Să nu credeți că sunt fermecați de viața voastră și de acele lucruri pe care le considerați intrigante. Căci numai în cazuri rare veți putea să îi influențați în acest fel. Toată curiozitatea naturală a fost desființată din ei și nu prea a mai rămas nimic. Există, de fapt, foarte puțin din ceea ce voi ați numi ”Spirit” sau ceea ce noi am numi ”Varne” sau ”Calea Pătrunderii”. Ei sunt manipulați și manipulativi și urmează tipare de gândire și comportament care sunt ferm stabilite și strict întărite. Ar putea părea că empatizează cu ideile voastre, dar este numai pentru a vă câștiga supunerea.

În instituțiile religioase tradiționale din lumea voastră, vor căuta să folosească acele valori și acele credințe fundamentale care pot servi în viitor să vă aducă în supunere față de ei. Să vă dăm câteva exemple, născute atât din propriile noastre observații cât și din pătrunderea pe care Cei Nevăzuți ne-au oferit-o de-a lungul timpului.

Mulți din lumea voastră urmează credința Creștină. Noi credem că acest lucru este admirabil deși cu siguranță nu este singura abordare privind întrebările fundamentale ale identității și scopului spiritual în viață. Vizitatorii vor utiliza ideea fundamentală a supunerii față de un singur conducător în scopul de a genera supunere față de cauza lor. În contextul acestei religii, identificarea cu Iisus Hristos va fi utilizată foarte mult. Speranța și promisiunea întoarcerii lui pe pământ le oferă vizitatorilor voștri o oportunitate perfectă, în mod special la acest punct de cotitură din mileniu.

Înțelegem că adevăratul Iisus nu se va întoarce pe pământ, căci lucrează în conlucrare cu Cei Nevăzuți și servește umanitatea dar și alte rase. Cel care va veni revendicându-i numele va veni din Marea Comunitate. El va fi unul născut și făcut cu acest scop de către colectivele care sunt în lume la ora actuală. Va părea uman și va avea abilități semnificative în comparație cu ceea ce puteți voi reuși în acest moment. Va părea în întregime altruist. Va fi capabil să săvârșească acte care vor genera ori frică ori mare reverență. Va putea să proiecteze imagini cu îngeri, demoni sau orice lucru la care vor superiorii lui să vă expună. Va părea să aibă puteri spirituale. Însă el va veni din Marea Comunitate și va face parte din colective. Și va genera supunere ca să-l urmați. În cele din urmă, pentru aceia care nu îl pot urma, va încuraja alienarea sau distrugerea lor.

Vizitatorilor nu le pasă câți dintre oamenii voștri sunt distruși atâta timp cât au o supunere primară în rândul majorității. Așadar, vizitatorii se vor concentra asupra acelor idei fundamentale care le oferă această autoritate și influență.

A Doua Venire, atunci, este în curs de pregătire de către vizitatorii voștri. Evidența acestui lucu, înțelegem, este deja pe pământ. Oamenii nu-și dau seama de prezența vizitatorilor sau de natura realității din Marea Comunitate, iar astfel își vor accepta în mod natural credințele anterioare fără întrebări, simțind că timpul a sosit pentru marea întoarcere a Salvatorului lor și a Învățătorului lor. Însă cel ce va veni nu va veni de la gazda cerească, el nu va reprezenta Cunoașterea sau pe Cei Nevăzuți și nu îl va reprezenta pe Creator sau voința Creatorului. Noi am văzut acest plan fiind formulat în lume. Am văzut planuri similare desfășurate în alte lumi de asemenea.

În alte tradiții religioase, uniformitatea va fi încurajată de vizitatori – ceea ce voi ați putea numi un gen fundamental de religie bazată pe trecut, bazată pe supunere și autoritate și bazată pe conformitate față de instituție. Acest aspect îi servește pe vizitatori. Ei nu sunt interesați de ideologia și valorile tradițiilor voastre religioase, ci numai de utilitatea lor. Cu cât oamenii pot gândi mai mult în același fel, pot acționa mai mult în același fel și pot răspunde în moduri mai previzibile, cu atât mai folositori sunt pentru colective. Această conformitate este promovată în multe tradiții diferite. Intenția aici nu este să le facă pe toate la fel ci să fie simple în sinea lor.

Într-o parte a lumii, o ideologie religioasă particulară va predomina; într-o parte diferită a lumii, o ideologie religioasă diferită va predomina. Acest lucru este în totalitate folositor pentru vizitatori, căci lor nu le pasă dacă există mai multe religii atâta timp cât există ordine, conformitate și supunere. Neavând o religie a lor proprie pe care s-o puteți urma sau cu care să vă identificați, ei le vor folosi pe ale voastre pentru a genera propriile lor valori. Căci ei prețuiesc numai supunere totală față de cauza lor și față de colective și caută supunerea voastră totală pentru a participa alături de ei în feluri pe care le recomandă. Vă vor asigura că acest lucru va crea pace și mântuire pe pământ și întoarcerea oricărei imagini religioase sau a oricărui personaj religios considerat de cea mai mare valoare aici.

Asta nu înseamnă că religia fundamentală este guvernată de forțe extraterestre, căci înțelegem că religia fundamentală a fost bine întemeiată în lumea voastră. Ceea ce spunem aici este că impulsurile pentru religie și mecanismele pentru religie vor fi sprijinite de vizitatori și folosite în propriile lor scopuri. Așadar, toți cei care sunt credincioși adevărați în tradițiile lor trebuie să aibă mare grijă pentru a sesiza aceste influențe și pentru a le contracara dacă este posibil. Aici nu este cetățeanul obișnuit cel pe care vizitatorii caută să-l convingă; ci conducerea.

Vizitatorii cred cu tărie că dacă nu intervin în timp util, umanitatea se va distruge singură și va distruge lumea. Acest lucru nu este bazat pe adevăr; este numai o presupunere. Deși umanitatea este în pericol de auto-anihilare, acesta nu este neapărat destinul vostru. Dar colectivele cred că acest lucru este așa, iar astfel trebuie să acționeze în grabă și să pună mare accent pe programele lor de convingere. Cei care pot fi convinși vor fi valorizați ca fiind folositori; cei care nu pot fi convinși for fi înlăturați și înstrăinați. Dacă se va întâmpla ca vizitatorii să devină suficient de puternici pentru a dobândi controlul total al lumii, cei care nu se pot conforma vor fi pur și simplu eliminați. Însă vizitatorii nu vor săvârși distrugerea. Va fi provocată chiar prin indivizii de pe pământ care au căzut în întregime sub puterea lor de convingere.

Acesta este un scenariu teribil, noi înțelegem, dar trebuie să nu existe nicio confuzie dacă va fi să înțelegeți și să primiți ceea ce exprimăm în mesajele noastre către voi. Vizitatorii caută să ducă la capăt integrarea umanității, nu anihilarea umanității. Se vor reproduce cu voi cu acest scop. Vor încerca să vă redirecționeze impulsurile și instituțiile religioase cu acest scop. Se vor stabili într-o manieră clandestină în lume cu acest scop. Vor influența guverne și lideri ai guvernelor cu acest scop. Vor influența puteri militare de pe pământ cu acest scop. Vizitatorii sunt încrezători că pot avea succes, căci până acum ei văd că umanitatea nu s-a opus îndeajuns de mult încât să le contracareze măsurile sau să le decaleze planul.

Pentru a contracara acest plan, trebuie să învățați Calea Cunoașterii din Marea Comunitate. Orice rasă liberă din univers trebuie să învețe Calea Cunoașterii, oricum ar fi definită în cadrul propriei culturi. Aceasta este sursa libertății individuale. Aceasta este ceea ce le permite indivizilor și societăților să aibă o adevărată integritate și să aibă înțelepciunea necesară pentru a face față influențelor care contracarează Cunoașterea, atât în lumile lor cât și în Marea Comunitate. Este, așadar, necesar să învățați căi noi, căci intrați într-o situație cu forțe noi și influențe noi. Într-adevăr, aceasta nu este vreo perspectivă viitoare ci o provocare imediată. Viața din univers nu așteaptă ca voi să fiți gata. Evenimentele se vor întâmpla fie că sunteți pregătiți sau nu. Vizita a avut loc fără acordul vostru și fără permisiunea voastră. Iar drepturile voastre fundamentale sunt încălcate într-o măsură mult mai mare decât realizați deocamdată.

Din cauza acestui lucru, am fost trimiși nu numai să vă oferim perspectiva noastră și încurajarea noastră ci, de asemenea, să dăm o chemare, o alarmă, să inspirăm o conștiență și un angajament. Am mai spus că nu vă putem salva rasa prin intervenție militară. Nu acela este rolul nostru. Și chiar dacă am fi încercat să facem astfel și să strângem puterea pentru a desfășura un asemenea plan, lumea voastră ar fi distrusă. Putem doar să sfătuim.

Veți vedea în viitor o ferocitate de credințe religioase exprimată în moduri violente, executate împotriva oamenilor care nu sunt de acord, împotriva națiunilor cu putere mai mică și folosită ca o armă de atac și distrugere. Vizitatorilor nu le-ar plăcea nimic mai mult decât ca instituțiile voastre religioase să guverneze națiunile. Trebuie să vă împotriviți acestui lucru. Vizitatorilor nu le-ar plăcea nimic mai mult decât ca valorile religioase să fie împărtășite de toată lumea, căci acest lucru adaugă la forța lor de muncă și le face sarcina mai ușoară. În toate manifestările sale, asemenea influență se reduce în esență la acceptare silită și supunere – supunerea voinței, supunerea scopului, supunerea vieții și a abilităților omului. Însă acest lucru va fi vestit precum o mare realizare pentru umanitate, un mare progres în societate, o nouă unificare pentru rasa umană, o nouă speranță pentru pace și serenitate, un triumf al spiritului uman peste instinctele umane.

Așadar, venim cu sfatul nostru și vă încurajăm să vă abțineți de la luarea vreunor decizii imprudente, de la a vă oferi viețile către lucruri pe care nu le înțelegeți și de la supunerea discernământului vostru și a discreției voastre de dragul vreunei recompense promise. Și trebuie să vă încurajăm să nu trădați Cunoașterea dinăuntrul vostru, inteligența spirituală cu care v-ați născut și care acum reprezintă singura și cea mai mare speranță a voastră.

Poate că, auzind aceste lucruri, veți privi universul ca pe un loc lipsit de Grație. Poate că veți deveni cinici și temători, gândindu-vă că avariția este universală. Dar nu este acesta cazul. Acum este necesar ca voi să deveniți puternici, mai puternici decât sunteți, mai puternici decât ați fost. Nu primiți comunicări cu cei care intervin în lumea voastră până când nu aveți această tărie. Nu vă deschideți mințile și inimile la vizitatori de dincolo de lume, căci ei vin aici în scopuri proprii. Să nu credeți că vă vor împlini profețiile religioase sau cele mai mari idealuri, căci aceasta este o amăgire.

Există mari forțe spirituale în Marea Comunitate – indivizi și chiar națiuni care au realizat stări foarte înalte de desăvârșire, care depășesc cu mult ceea ce a demonstrat umanitatea până acum. Dar ei nu vin să preia controlul altor lumi. Ei nu reprezintă forțe politice și economice în univers. Nu sunt implicați în comerț dincolo de a-și satisface propriile nevoi fundamentale. Ei călătoresc rar, cu excepția situațiilor de urgență.

Pentru a-i ajuta pe cei care sunt pe cale să-și facă apariția în Marea Comunitate, sunt trimiși emisari, emisari ca noi. Dar există și emisari spirituali – puterea Celor Nevăzuți, care poate vorbi cu cei care sunt pregătiți să primească, care dau dovadă de bunătate și se arată promițători. Acesta este modul în care Dumnezeu lucrează în univers.

Voi intrați într-un mediu nou dificil. Lumea voastră este foarte prețioasă pentru alții. Va fi nevoie să o protejați. Va trebui să vă conservați resursele astfel încât să nu aveți nevoie sau să depindeți de comerțul cu alte națiuni pentru necesitățile fundamentale ale vieții voastre. Dacă nu vă păstrați resursele, va trebui să renunțați la o bună parte din libertatea și independența voastră.

Spiritualitatea voastră trebuie să fie sănătoasă. Trebuie să fie bazată pe experiență reală, căci valorile și credințele, ritualurile și tradițiile pot fi folosite și sunt folosite de vizitatorii voștri în scop propriu.

Aici puteți începe să vedeți că vizitatorii voștri sunt foarte vulnerabili în anumite zone. Să explorăm acest lucru în continuare. La nivel individual, au foarte puțină voință și au dificultăți în a face față complexității. Ei nu vă înțeleg natura spirituală. Și cu siguranță nu înțeleg impulsurile Cunoașterii. Cu cât sunteți mai puternici în Cunoaștere, cu atât mai inexplicabili deveniți, cu atât mai greu sunteți de controlat și cu atât mai puțin folositori deveniți pentru ei și pentru programul lor de integrare. La nivel individual, cu cât ești mai puternic în Cunoaștere, cu atât devii o provocare mai mare pentru ei. Cu cât sunt mai mulți indivizi care devin puternici în Cunoaștere, cu atât mai dificil este pentru vizitatori să-i izoleze.

Vizitatorii nu au putere fizică. Puterea lor este în mediul mental și în utilizarea tehnologiilor lor. Numărul lor este mic în comparație cu al vostru. Ei depind în întregime de consimțământul vostru și sunt mult prea încrezători că pot avea succes. Pe baza experienței lor de până acum, umanitatea nu a demonstrat opoziție puternică. Însă cu cât ești mai puternic în Cunoaștere, cu atât devii o forță care se opune intervenției și manipulării și cu atât devii o forță pentru libertate și integritate pentru rasa ta.

Deși poate că nu mulți vor putea să audă mesajul nostru, răspunsul tău este important. Poate că este ușor să nu crezi în prezența noastră și în realitatea noastră și să reacționezi împotriva mesajului nostru, însă vorbim în conformitate cu Cunoașterea. Așadar, ceea ce spunem poate fi cunoscut înăuntrul tău, dacă ești liber să cunoști acest lucru.

Înțelegem că noi contestăm multe convingeri și convenții în prezentarea noastră. Chiar și apariția noastră aici va părea inexplicabilă și va fi respinsă de mulți oameni. Însă cuvintele noastre și mesajul nostru pot rezona cu voi pentru că vorbim cu Cunoaștere. Puterea adevărului este cea mai mare putere din univers. Are puterea să elibereze. Are puterea să lumineze. Și are puterea să le dea tărie și încredere acelora care au nevoie.

Ni s-a spus despre conștiința umană că este foarte prețuită deși poate nu așa des practicată. Despre această conștiință spunem atunci când vorbim despre Calea Cunoașterii. Este fundamentală pentru toate impulsurile voastre spirituale adevărate. Este deja conținută în religiile voastre. Nu este nouă pentru voi. Dar trebuie prețuită, sau eforturile noastre și eforturile Celor Nevăzuți de a pregăti omenirea pentru Marea Comunitate nu vor avea succes. Prea puțini vor răspunde. Iar adevărul va fi o povară pentru ei, căci nu vor putea să-l împărtășească în mod eficient.

Așadar, nu venim să vă criticăm instituțiile sau convențiile religioase, ci să ilustrăm cum pot fi ele folosite împotriva voastră. Nu suntem aici să le înlocuim sau să le negăm, ci să arătăm cum adevărata integritate trebuie să străbată aceste instituții și convenții ca ele să vă serveacă într-un mod autentic.

În Marea Comunitate, spiritualitatea este cuprinsă în ceea ce noi numim Cunoaștere, Cunoașterea însemnând inteligența Spiritului și mișcarea Spiritului înăuntrul vostru. Acest Spirit vă dă puterea să cunoașteți mai degrabă decât doar să credeți. Acest Spirit vă oferă imunitate la puterea de convingere și manipulare, căci Cunoașterea nu poate fi manipulată de nicio putere sau forță lumească. Acest Spirit le dă viață religiilor voastre și aduce speranță pentru destinul vostru.

Noi ținem de realitatea acestor idei, căci ele sunt fundamentale. Cu toate acestea, ele lipsesc în colective, iar dacă veți întâlni colectivele sau chiar prezența lor și veți avea puterea să vă mențineți propria minte, veți vedea acest lucru singuri.

Ni s-a spus că există mulți oameni pe pământ care își doresc să se lepede de ei înșiși, să se ofere unei puteri mai mari în viață. Acest lucru nu este unic la lumea omenirii, dar în Marea Comunitate o astfel de abordare duce la înrobie. Înțelegem că în propria voastră lume, înainte ca vizitatorii să fie aici în asemenea număr, o astfel de abordare deseori a dus la subjugare. Dar în Marea Comunitate, sunteți și mai vulnerabili și trebuie să fiți mai înțelepți, mai atenți și mai independenți. În această situație nechibzuința aduce cu sine un mare preț și o mare nenorocire.

Dacă puteți răspunde la Cunoaștere și să învățați o Cale a Cunoașterii din Marea Comunitate, veți putea vedea aceste lucruri singuri. Apoi ne veți confirma cuvintele mai degrabă decât doar să le credeți sau să le negați. Creatorul face acest lucru posibil, căci Creatorul voiește ca omenirea să se pregătească pentru viitorul său. De aceea am venit. De aceea privim și avem acum oportunitatea să raportăm ceea ce vedem.

Tradițiile religioase ale lumii vă pun într-o lumină bună în învățăturile lor esențiale. Am avut oportunitatea să învățăm despre ele de la Cei Nevăzuți. Dar ele reprezintă și o potențială slăbiciune. Dacă umanitatea ar fi fost mai vigilentă și ar fi înțeles realitățile vieții din Marea Comunitate și semnificația vizitei premature, riscurile voastre nu ar fi atât de mari pe cât sunt astăzi. Există speranțe și așteptări că o așa vizită va aduce mari recompense și va fi o împlinire pentru voi. Însă nu ați putut învăța despre realitatea Marii Comunități sau despre forțele puternice care interacționează cu lumea voastră. Lipsa voastră de înțelegere și încrederea voastră prematură în vizitatori nu vă servesc.

Acesta este motivul pentru care cei înțelepți din întreaga Marea Comunitate rămân ascunși. Ei nu caută comerț în Marea Comunitate. Nu caută să facă parte din organizații sau din cooperative comerciale. Nu caută relații diplomatice cu multe lumi. Rețeaua lor de alianțe este mai misterioasă, mai spirituală în natură. Ei înțeleg riscurile și dificultățile expunerii la realitățile vieții în universul fizic. Își mențin izolarea și rămân vigilenți la granițele lor. Nu caută decât să-și extindă înțelepciunea prin mijloace care sunt mai puțin fizice în natură.

În propria voastră lume, poate, puteți vedea acest lucru exprimat în cei mai mari înțelepți, cei mai înzestrați, care nu caută avantaj personal prin căi comerciale și care nu sunt orientați către cucerire și manipulare. Propria lume vă spune atât de multe. Propria istorie vă spune atât de multe și ilustrează, deși la o scară mai mică, tot ceea ce vă prezentăm aici.

Astfel, intenția noastră este nu numai să vă avertizăm de gravitatea situației voastre ci să vă oferim, dacă putem, o percepție și o înțelegere mai înaltă a vieții, de care veți avea nevoie. Și avem încredere că vor fi destui oameni care pot auzi aceste cuvinte și care vor răspunde la măreția Cunoașterii. Sperăm că vor exista aceia care pot recunoaște că mesajele noastre nu sunt aici să evoce frică și panică ci să genereze responsabilitate și un angajament față de păstrarea libertății și a binelui în lumea voastră.

Dacă umanitatea va da greș în lupta împotriva Intervenției, putem să descriem o imagine despre ce ar însemna acest lucru. Am mai văzut-o în alte părți, căci fiecare dintre noi a fost foarte aproape, în cadrul propriilor noastre lumi. Făcând parte dintr-un colectiv, planeta Pământ va fi exploatată pentru resursele sale, oamenii săi fiind adunați să muncească iar rebelii și ereticii săi fie vor fi înstrăinați,  fie distruși. Planeta va fi păstrată pentru agricultura sa și pentru foloasele sale din exploatarea minieră. Societățile umane vor exista, dar numai în subordine față de puterile de dincolo de lumea voastră. Iar dacă lumea își va epuiza utilitatea, dacă resursele sale vor fi luate în totalitate, atunci veți fi lăsați, în lipsă. Viața favorabilă de pe suprafața lumii voastre va fi fost luată de la voi; înseși modalitățile de supraviețuire vor fi fost furate. Acest lucru s-a întâmplat înainte în multe alte locuri.

În cazul lumii voastre, colectivele ar putea alege să păstreze lumea pentru folosire continuă ca un fort strategic și ca un depozit biologic. Însă populația umană ar suferi teribil sub stăpânire extrem de opresivă. Populația umanității ar fi redusă. Administrarea umanității ar fi dată acelora care sunt crescuți să conducă rasa umană în cadrul unei noi ordini. Libertatea umană așa cum o știți nu ar mai exista și ați suferi sub greutatea unei stăpâniri străine, o stăpânire care ar fi crudă și severă.

Există multe colective în Marea Comunitate. Unele dintre ele sunt mari; unele dintre ele sunt mici. Unele dintre ele sunt mai etice în tacticile lor; multe nu sunt. În măsura în care ele concurează între ele pentru oportunități, precum stăpânirea lumii voastre, activități periculoase pot fi săvârșite. Trebuie să dăm această ilustrare astfel încât să nu aveți nicio îndoială referitor la ce spunem. Alegerile care vă așteaptă sunt foarte limitate, dar foarte fundamentale.

Așadar, înțelegeți că din perspectiva vizitatorilor voștri, sunteți cu toții triburi care trebuiesc gestionate și controlate pentru a servi interesele vizitatorilor. Pentru acest lucru, religiile voastre și o anumită măsură a realității voastre sociale vor fi păstrate. Dar veți pierde multe. Iar multe vor fi pierdute înainte să realizați ce v-a fost luat. Așadar, putem doar să susținem o vigilență, o responsabilitate și un angajament să învățați – să învățați despre viața din Marea Comunitate, să învățați cum să vă păstrați propria cultură și propria realitate într-un mediu mai extins și să învățați cum să vedeți cine este aici să vă servească și să-i deosebiți de aceia care nu sunt aici pentru voi. Acest discernământ mai mare este atât de necesar în lume, chiar și pentru rezolvarea propriilor dificultăți. Dar în ceea ce privește propria supraviețuire și bunăstare în Marea Comunitate, este absolut fundamental.

Așadar, vă încurajăm să prindeți curaj. Mai avem ceva de împărtășit cu voi.

A CINCEA INFORMARE – Prag: O nouă Speranță pentru Umanitate

Pentru a vă pregăti pentru prezența nepământeană care se află pe pământ, este necesar să învățați mai multe lucruri despre viață în Marea Comunitate, viață care vă va cuprinde lumea în viitor, o viață din care veți face parte.

Destinul umanității a fost mereu să răsară într-o Comunitate Vastă a vieții inteligente. Acest lucru este inevitabil și se întâmplă în toate lumile în care viața inteligentă a fost sădită și s-a dezvoltat. În cele din urmă, ați fi ajuns să realizați că ați trăit în cadrul unei Comunități Vaste. Iar, în cele din urmă, ați fi aflat că nu ați fost singuri în propria lume, că vizita avea loc și că veți fi nevoiți să învățați să vă confruntați cu rase, forțe, credințe și atitudini divergente care sunt predominante în Marea Comunitate în care trăiți.

Apariția în Marea Comunitate este destinul vostru. Izolarea voastră a luat sfârșit acum. Deși lumea voastră a fost vizitată de multe ori în trecut, starea voastră izolată a încetat. Acum este necesar pentru voi să realizați că nu mai sunteți singuri – în univers sau chiar în propria voastră lume. Această înțelegere este prezentată mai complet în Învățătura ce privește Spiritualitatea din Marea Comunitate care este prezentată pe pământ la ora actuală. Rolul nostru aici este să descriem viața așa cum există în Marea Comunitate astfel încât să puteți avea o înțelegere mai adâncă a reprezentării la scară largă a vieții în care apăreți. Acest lucru este necesar ca să puteți aborda această realitate nouă cu o mai mare obiectivitate, înțelegere și înțelepciune. Umanitatea a trăit într-o relativă izolare atât de mult timp încât este natural pentru voi să vă gândiți că restul universului funcționează potrivit ideilor, principiilor și a științei pe care o considerați sacră și pe care vă bazați activitățile și modurile în care vă percepeți lumea.

Marea Comunitate este vastă. Cele mai îndepărtate întinderi ale sale nu au fost explorate niciodată. Este mai mare decât poate înțelege vreo rasă. În cadrul acestei creații magnifice, formele inteligente de viață există la toate nivelurile evoluției și în nenumărate manifestări. Lumea voastră există într-o parte din Marea Comunitate care este destul de bine locuită. Există multe zone din Marea Comunitate care nu au fost niciodată explorate și alte zone în care rasele trăiesc în secret. În termeni de manifestări ale vieții, în Marea Comunitate există totul. Iar, deși viața pare dificilă și provocatoare așa cum am descris-o, Creatorul lucrează pretutindeni, recuperându-i prin Cunoaștere pe cei separați.

În Marea Comunitate, nu poate fi o singură religie, o singură ideologie sau o singură formă de guvernământ care să poată fi adaptată la toate rasele și toate popoarele. Așadar, când vorbim despre religie, vorbim despre spiritualitatea Cunoașterii, căci aceasta este puterea și prezența Cunoașterii care locuiește în toate formele inteligente de viață – înăuntrul vostru, înăuntrul vizitatorilor voștri și înăuntrul altor rase pe care le veți întâlni în viitor.

Astfel, spiritualitatea universală devine un punct central major. Împacă înțelegerile și ideile divergente care sunt predominante în lumea voastră și îi oferă propriei voastre spiritualități o bază comună. Cu toate acestea, studiul Cunoașterii nu este numai edificator, este esențial pentru supraviețuire și progres în Marea Comunitate. Ca voi să puteți să vă întemeiați și să vă mențineți libertatea și independența în Marea Comunitate, trebuie să aveți această abilitate superioară dezvoltată în rândul unui număr suficient de mare de persoane din lumea voastră. Cunoașterea este singura parte din voi care nu poate fi manipulată sau influențată. Este sursa tuturor înțelegerilor și acțiunilor înțelepte. Devine o necesitate în mediul unei Comunități Vaste dacă libertatea este prețuită și dacă vă doriți să vă întemeiați propriul destin fără să fiți integrați într-un colectiv sau într-o altă societate.

Așadar, în vreme ce prezentăm o situație gravă în lume la ora actuală, prezentăm, de asemenea, un dar măreț și o mare speranță pentru umanitate, căci Creatorul nu v-ar lăsa nepregătiți pentru Marea Comunitate, fiind cel mai mare dintre toate pragurile pe care le veți înfrunta ca rasă. Și noi am fost binecuvântați cu acest dar. Este în posesia noastră de multe dintre secolele voastre. A trebuit să îl învățăm atât din alegere cât și din necesitate.

Într-adevăr, prezența și puterea Cunoașterii este cea care ne permite să vorbim drept Aliații voștri și să furnizăm informația pe care v-o oferim în aceste discursuri. Dacă n-am fi găsit această mare Revelație, am fi izolați în propriile noastre lumi, incapabili să înțelegem forțele mai mari din univers care aveau să ne modeleze viitorul și destinul. Căci darul ce este oferit pe pământ la ora actuală ne-a fost dat și nouă și multor altor rase, care erau promițătoare. Acest dar este important în special pentru rasele emergente așa cum este rasa voastră, care se arată promițătoare și totuși sunt atât de vulnerabile în Marea Comunitate.

Așadar, deși nu poate fi o singură religie sau ideologie în univers, există un principiu, o înțelegere și o realitate spirituală universală disponibilă tuturor. Este atât de desăvârșită încât poate avea un înțeles profund pentru aceia care sunt diferiți de voi peste măsură. Îi comunică diversității vieții în toate manifestările sale. Voi, trăind în lumea voastră, aveți acum oportunitatea să învățați despre o realitate atât de mare, să-i experimentați singuri puterea și grația. Într-adevăr, în ultimă instanță acesta este darul pe care ne dorim să-l întărim, căci acesta vă va păstra libertatea și autodeterminarea și va deschide ușa către o mai mare speranță în univers.

Cu toate acestea, aveți adversitate și o mare provocare la început. Situația vă cere să învățați o Cunoaștere mai adâncă și o conștiență superioară. Dacă veți răspunde la această provocare, deveniți beneficiarii nu numai pentru voi înșivă, ci pentru întreaga voastră rasă.

Învățătura în ceea ce privește Spiritualitatea din Marea Comunitate este prezentată pe pământ astăzi. Nu a fost niciodată prezentată anterior aici. Este dată printr-o singură persoană, care servește drept intermediar și vorbitor în numele acestei Tradiții. Este trimisă pe pământ în acest moment critic în care umanitatea trebuie să învețe despre viața sa în Marea Comunitate și despre forțele mai mari care modelează întreaga lume la ora actuală. Numai o învățătură și înțelegere de dincolo de lume ar putea să vă dea acest avantaj și această pregătire.

Nu sunteți singuri în întreprinderea unei sarcini atât de mari, căci există și alții în univers care întreprind acest lucru, chiar și la nivelul vostru de dezvoltare. Sunteți doar una din multe rase care apar în Marea Comunitate în acest moment. Fiecare rasă este promițătoare și totuși fiecare este vulnerabilă la dificultățile, provocările și influențele care există în acest mediu mai extins. Într-adevăr, multe rase și-au pierdut libertatea înainte să fi fost vreodată căpătată numai ca să devină parte din colective sau organizații comerciale sau state cliente pentru puteri mai mari.

Nu ne dorim să vedem acest lucru întâmplându-se cu umanitatea, căci asta ar fi o mare pierdere. Din acest motiv suntem aici. Creatorul este activ pe pământ la ora actuală din acest motiv, aducându-i familiei umane o nouă înțelegere. Este timpul ca umanitatea să-și pună capăt conflictelor neîncetate cu ea însăși și să se pregătească pentru viață în Marea Comunitate.

Trăiți într-o zonă în care există multă activitate dincolo de sfera sistemului vostru solar minuscul. În cadrul acestei zone, negoțul se desfășoară pe anumite căi. Lumile interacționează, concurează și uneori se luptă între ele. Oportunitățile sunt căutate de către toți cei care au interese comerciale. Ei nu caută numai resurse ci și supunere din partea lumilor așa cum este lumea voastră. Unii fac parte din colective mai extinse. Alții își mențin propriile alianțe la un nivel mult mai mic. Lumile care își pot face apariția în Marea Comunitate cu succes au trebuit să-și mențină autonomia și independența într-o mare măsură. Acest lucru le eliberează de expunerea la alte forțe care n-ar face decât să le exploateze și să le manipuleze.

Într-adevăr, independența voastră și dezvoltarea înțelegerii și a unității voastre sunt aspectele care devin cele mai esențiale pentru bunăstarea voastră în viitor. Iar acest viitor nu este îndepărtat, căci deja influența vizitatorilor devine mai mare în lumea voastră. Mulți indivizi deja i-au acceptat și servesc acum drept emisarii și intermediarii lor. Mulți alți indivizi servesc pur și simplu ca resurse pentru programul lor genetic. Acest lucru s-a întâmplat, așa cum am spus, de multe ori în multe locuri. Nu este un mister pentru noi deși trebuie să pară incomprehensibil pentru voi.

Intervenția este atât o nenorocire cât și o șansă vitală. Dacă puteți răspunde, dacă vă puteți pregăti, dacă puteți învăța Cunoaștere și Înțelepciune de talia Marii Comunități, atunci veți putea să contracarați forțele care se amestecă în lumea voastră și să clădiți bazele pentru o mai mare unitate în rândul propriilor popoare și triburi. Noi, bineînțeles, încurajăm acest lucru, căci asta întărește legătura Cunoașterii pretutindeni.

În Marea Comunitate, războiul la scară largă se întâmplă rar. Există forțe restrictive. În primul rând, războiul deranjează comerțul și dezvoltarea resurselor. Drept rezultat, națiunilor mari nu li se dă voie să acționeze imprudent, căci împiedică sau contracarează scopurile altor părți, altor națiuni și altor interese. Războiul civil are loc periodic în lumi, dar războiul la scară largă între societăți și între lumi este, într-adevăr, rar. Pe de o parte, acesta este motivul pentru care abilitatea în mediul mental a fost întemeiată, căci națiunile chiar concurează între ele și încearcă să se influențeze una pe cealaltă. Având în vedere că nimeni nu vrea să distrugă resursele și oportunitățile, aceste abilități și capacități superioare sunt cultivate în diferite măsuri de succes în rândul multor societăți din Marea Comunitate. Când acest gen de influențe sunt prezente, nevoia pentru Cunoaștere este și mai mare.

Umanitatea este nepregătită pentru acest lucru. Însă datorită moștenirii voastre spirituale și a gradului în care libertatea personală există în lumea voastră astăzi, există speranță că ați putea să avansați în această înțelegere superioară și astfel, să vă asigurați libertatea și să v-o păstrați.

Există și alte constrângeri împotriva războiului în Marea Comunitate. Majoritatea societăților comerciale aparțin unor organizații extinse care și-au stabilit legi și coduri de conduită pentru membrii lor. Acestea servesc să constrângă activitățile multora care ar căuta să folosească forța pentru a obține accesul la alte lumi și la resursele lor exclusive. Ca războiul să izbucnească la scară largă, multe rase ar trebui să fie implicate, iar acest lucru nu se întâmplă des. Noi înțelegem că umanitatea este foarte războinică și concepe conflictul în Marea Comunitate în termeni de război, dar în realitate veți afla că acest lucru nu este bine tolerat și că alte căi de convingere sunt întrebuințate în locul forței.

Astfel, vizitatorii voștri nu vin în lumea voastră cu mari armamente. Ei nu vin aducând mari forțe militare, căci ei întrebuințează abilități care i-au servit în alte moduri – abilități în manipularea gândurilor, a impulsurilor și a sentimentelor acelora pe care îi întâlnesc. Umanitatea este foarte vulnerabilă la astfel de acte de convingere dat fiind gradul de superstiție, conflict și neîncredere care predomină în lumea voastră în acest moment.

Așadar, pentru a-i înțelege pe vizitatorii voștri și pentru a-i înțelege pe alții pe care îi veți întâlni în viitor, trebuie să puneți bazele unei abordări mai mature în privința utilizării puterii și a influenței. Acest lucru reprezintă o parte vitală din educația voastră despre Marea Comunitate. O parte din pregătirea pentru această educație va fi dată în Învățătura despre Spiritualitatea din Marea Comunitate, dar trebuie, de asemenea, să învățați prin experiență directă.

Înțelegem că în prezent există o perspectivă plină de fantezie în rândul multor oameni în ceea ce privește Marea Comunitate. Se crede că aceia care sunt avansați tehnologic sunt, de asemenea, avansați spiritual, însă vă putem asigura că nu este acesta cazul. Voi înșivă, deși sunteți mai avansați tehnologic acum față de cum erați înainte, nu ați avansat spiritual într-o măsură foarte mare. Aveți mai multă putere, dar odată cu puterea vine nevoia pentru o mai mare restrângere.

Există aceia în Marea Comunitate care au mult mai multă putere decât voi la nivel tehnologic și chiar la nivelul gândului. Veți evolua să vă confruntați cu ei, dar nu pe armament vă veți concentra. Căci războiul la scară interplanetară este atât de distructiv încât toată lumea pierde. Care este prada unui asemenea conflict? Ce avantaje asigură? Într-adevăr, atunci când un astfel de conflict există, se întâmplă în spațiul în sine și rareori în medii terestre. Națiunile rău intenționate și aceia care sunt distructivi și agresivi sunt rapid contracarați, în special dacă ei există în zone bine populate în care se desfășoară comerțul.

Așadar, este necesar să înțelegeți natura conflictului în univers pentru că această înțelegere vă va da o perspectivă pătrunzătoare asupra vizitatorilor și a nevoilor lor – motivul pentru care funcționează în modul în care o fac, motivul pentru care libertatea individuală este necunoscută printre ei și motivul pentru care se bazează pe colectivele lor. Acest lucru le oferă stabilitate și putere, dar îi face, de asemenea, vulnerabili la cei care sunt iscusiți în Cunoaștere.

Cunoașterea îți permite să gândești în nenumărate moduri, să acționezi spontan, să percepi realitatea dincolo de evident și să experimentezi viitorul și trecutul. Asemenea abilități sunt dincolo de atingerea celor care urmează doar regimentele și dictatele culturilor lor. Sunteți cu mult în urma vizitatorilor din punct de vedere tehnologic, dar sunteți promițători în dezvoltarea abilităților în Calea Cunoașterii, abilități de care veți avea nevoie și pe care trebuie să învățați să vă bazați din ce în ce mai mult.

Nu am fi Aliații Umanității dacă nu vă învățam despre viață în Marea Comunitate. Noi am văzut multe. Am întâlnit multe lucruri diferite. Lumile noastre au fost învinse și a trebuit să ne redobândim libertatea. Știm, din eroare și din experiență, natura conflictului și provocarea cu care vă confruntați astăzi. De aceea suntem potriviți pentru această misiune în serviciul nostru față de voi. Cu toate acestea, nu ne veți întâlni și nu vom veni să-i întâlnim pe conducătorii națiunilor voastre. Nu acela ne este scopul.

Într-adevăr, aveți nevoie de cât mai puțină interferență pe cât posibil, dar aveți totuși nevoie de mult sprijin. Există noi abilități pe care trebuie să le dezvoltați și o nouă înțelegere pe care trebuie să o dobândiți. Până și o societate binevoitoare, dacă ar veni în lumea voastră, ar avea o asemenea influență și un asemenea impact asupra voastră încât ați deveni dependenți de ei și nu v-ați întemeia propria tărie, propria putere și propria independență. V-ați bizui atât de mult pe tehnologia lor și pe înțelegerea lor încât nu ar putea să vă părăsească. Și într-adevăr, sosirea lor aici v-ar face și mai vulnerabili la amestec în viitor. Căci v-ați dori tehnologia lor și ați vrea să călătoriți de-a lungul coridoarelor comerțului din Marea Comunitate. Însă nu ați fi pregătiți, și nu ați fi înțelepți.

De aceea viitorii voștri prieteni nu sunt aici. De aceea nu vin să vă ajute. Căci nu ați deveni puternici dacă ar face-o. Ați vrea să vă asociați cu ei, ați vrea să aveți alianțe cu ei, dar ați fi atât de slabi încât nu v-ați putea proteja singuri. În esență, ați deveni parte din cultura lor, ceea ce ei nu voiesc.

Poate că mulți oameni nu vor putea să înțeleagă ce spunem aici, dar în timp acest lucru va deveni perfect logic pentru voi și îi veți vedea înțelepciunea și necesitatea. În acest moment, sunteți mult prea fragili, prea distrași și prea conflictuali pentru a forma alianțe puternice, chiar și cu aceia care v-ar putea fi prieteni viitori. Umanitatea nu poate încă vorbi cu o singură voce, iar astfel sunteți vulnerabili la intervenție și manipulare de dincolo.

Pe măsură ce realitatea Marii Comunități devine mai bine cunoscută în lumea voastră, iar dacă mesajul nostru poate ajunge la destui oameni, atunci va exista un consens tot mai răspândit privind faptul că există o problemă mai mare cu care umanitatea se confruntă. Acest lucru ar putea crea o nouă bază pentru cooperare și consens. Căci ce posibil avantaj ar putea avea o națiune din lumea voastră asupra alteia când întreaga lume este amenințată de către Intervenție? Și cine ar putea căuta să capete putere individuală într-un mediu în care intervin forțe extraterestre? Dacă libertatea va fi să fie reală în lumea voastră, trebuie să fie împărtășită. Trebuie să fie recunoscută și cunoscută. Nu poate fi privilegiul celor puțini sau nu va exista nicio putere reală aici.

Înțelegem de la Cei Nevăzuți că deja există oameni care caută dominație globală pentru că ei cred că au binecuvântările și susținerea vizitatorilor. Ei au asigurarea vizitatorilor că vor fi asistați în căutarea lor pentru putere. Și totuși, la ce renunță ei dacă nu la cheile pentru propria libertate și pentru libertatea lumii lor? Sunt ignoranți și neînțelepți. Nu-și pot vedea eroarea.

Înțelegem, de asemenea, că există aceia care cred că vizitatorii sunt aici să reprezinte o renaștere spirituală și o nouă speranță pentru umanitate, dar cum pot ei ști, ei care nu știu nimic despre Marea Comunitate? Este speranța lor și dorința lor ca acesta să fie cazul, iar vizitatorii se adaptează la astfel de dorințe, din rațiuni foarte evidente.

Ce spunem noi aici este că nu poate fi nimic mai puțin decât libertate reală în lume, putere reală și unitate reală. Ne facem mesajul disponibil pentru toată lumea și avem încredere că aceste cuvinte ale noastre pot fi primite și luate serios în considerare. Însă nu avem niciun control asupra răspunsului vostru. Iar superstițiile și fricile lumii ar putea face mesajul nostru de neatins. Dar speranța încă este acolo. Să vă oferim mai mult, ar trebui să preluăm lumea voastră, ceea ce nu vrem. Așadar, oferim tot ceea ce putem oferi fără a ne amesteca în treburile voastre. Însă există mulți care vor amestec. Ei vor să fie scăpați sau salvați de altcineva. Nu au încredere în posibilitățile pentru umanitate. Ei nu cred în puterile și capacitățile inerente ale umanității. Își vor ceda libertatea de bună voie. Vor crede ceea ce li se spune de către vizitatori. Și își vor servi noii stăpâni, gândindu-se că ceea ce li se dă este propria lor eliberare.

Libertatea este un lucru prețios în Marea Comunitate. Nu uitați niciodată acest lucru. Libertatea voastră, libertatea noastră. Și ce este libertatea în afară de abilitatea de a urma Cunoașterea,  realitatea pe care Creatorul v-a oferit-o, și de a exprima Cunoaștere și a contribui Cunoaștere în toate manifestările sale?

Vizitatorii voștri nu au această libertate. Le este necunoscută. Ei să uită la haosul lumii voastre și cred că ordinea pe care o vor impune aici va fi izbăvitoare pentru voi și vă va salva de la propria auto-distrugere. Asta este tot ceea ce pot ei să dea, căci asta este tot ceea ce au. Și vă vor folosi, dar ei nu consideră că acest lucru este nepotrivit, căci ei înșiși sunt folosiți și nu cunosc nicio alternativă la acest lucru. Programarea lor, condiționarea lor, este atât de completă încât să ajungeți la ei la nivelul spiritualității lor mai adânci deține doar posibilități îndepărtate. Nu aveți tăria de a face acest lucru. Ar trebui să fiți mult mai puternici decât sunteți astăzi pentru a avea o influență izbăvitoare asupra vizitatorilor voștri. Cu toate acestea, conformitatea lor nu este atât de neobișnuită în Marea Comunitate. Este foarte comună în colective de mari proporții, unde uniformitatea și supunerea sunt esențiale pentru o funcționare eficientă, în special în cazul celor întinse pe regiuni vaste de spațiu.

Așadar, nu vă uitați la Marea Comunitate cu frică, ci cu obiectivitate. Condițiile pe care le descriem deja există în lumea voastră. Puteți înțelege aceste lucruri. Manipularea vă este cunoscută. Influența vă este cunoscută. Doar că nu le-ați întâlnit niciodată la scară atât de largă, nici nu a trebuit vreodată să concurați cu alte forme de viață inteligente. În consecință, încă nu aveți abilitățile pentru a face astfel.

Vorbim despre Cunoaștere pentru că este cea mai mare abilitate a voastră. Indiferent de tehnologia pe care o puteți dezvolta în timp, Cunoașterea este cea mai mare speranță a voastră. Sunteți cu mult în urma vizitatorilor în dezvoltarea voastră tehnologică, așa că trebuie să vă bazați pe Cunoaștere. Este cea mai mare forță din univers, iar vizitatorii voștri nu o folosesc. Este singura voastră speranță. De aceea Învățătura despre Spiritualitatea din Marea Comunitate predă Calea Cunoașterii, oferă Pașii către Cunoaștere și predă Înțelepciune și Discernământ Pătrunzător de talia Marii Comunități. Fără această pregătire, nu ați avea abilitatea sau perspectiva de a vă înțelege dilema sau de a-i răspunde în mod eficient. Este prea mare. Este prea nouă. Iar voi nu sunteți adaptați la aceste împrejurări noi.

Influența vizitatorilor crește pe zi ce trece. Fiecare persoană care poate auzi aceste lucruri, care le poate simți și care le poate cunoaște trebuie să învețe Calea Cunoașterii, Calea Cunoașterii din Marea Comunitate. Aceasta este o chemare. Este un dar. Este o provocare.

În circumstanțe mai plăcute, ei bine, nevoia ar putea să nu pară la fel de mare. Dar nevoia este imensă, căci nu există nicio securitate, nu există niciun loc în care să vă ascundeți, nu există niciun adăpost pe pământ care să fie ferit de prezența extraterestră care este aici. De aceea există doar două alegeri: puteți consimți sau vă puteți apăra libertatea.

Aceasta este marea decizie care se află în fața fiecărei persoane. Acesta este marele moment hotărâtor. Nu puteți fi nesăbuiți în Marea Comunitate. Este un mediu mult prea solicitant. Necesită excelență, angajament. Lumea voastră este prea valoroasă. Resursele de aici sunt râvnite de alții. Poziția strategică a lumii voastre este foarte apreciată. Chiar dacă trăiați într-o oarecare lume îndepărtată, departe de toate rutele comerciale, departe de toate implicările comerciale, într-un final ați fi descoperiți de cineva. Acea eventualitate a sosit acum pentru voi. Și este în plină desfășurare.

Prindeți curaj, atunci. Sunt vremuri pentru curaj, nu pentru ambivalență. Gravitatea situației cu care vă confruntați nu face decât să confirme importanța vieților voastre și a răspunsului vostru și importanța pregătirii oferită pe pământ la ora actuală. Nu este numai pentru edificarea și progresul vostru. Este, de asemenea, pentru protecția voastră și pentru supraviețuirea voastră.

 

 

17_292_Earth_Hour_Web_Images_1600x600_v4.jpg

Reclame

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s