OZN-urile și cadavrele extraterestre nu sunt ținute în controversata“Zona 51”, ci intr-o altă zonă strict-secretă numită “Zona S4”

Toată lumea crede că în celebra “Zona 51”, din deșertul Nevada al SUA s-ar afla secrete ascunse de către guvernul American, întru-n buncăr subteran ultra-secret. Și ar fi vorba de OZN-uri și ființe extraterestre cu care guvernul SUA s-ar fi aflat în contact de foarte mult timp.

Cu toate acestea, este posibil ca “Zona 51” să fie doar o momeală, iar adevarata actiune să se desfășoare întru-n alt buncăr subteran ultra-secret, denumit “Zona S4” unde Bob Lazar ar fi fost obligat să construiască o navă extraterestră prin inginerie inversă.“Zona S4” s-ar afla la aproximativ 20 de Kilometri distanță de “Zona 51” în munții Papoose.

“Zona 51”a devenit celebră atunci când, pe data de 2 Iulie 1947, o navă extraterestră s-a prabușit langă orașul Roswell, din statul American New Mexico. Timp de cateva zile, oficialii guvernamentali au rascolit locul, spunând lumii ca s-ar fi prabușit defapt un balon meteorologic al Fortelor Aeriene Americane dintr-un proiect numit “Mogul”, asigurându-se ca se vor șterge orice urmă a ceea ce sa întamplat. În prima fază oficialii guvernamentali au recunoscut că este vorba de un obiect de origine extraterestră dar dupa cateva zile au dezmințit afirmația. La prabușirea navei extraterestre au fost 90 de martori care au vazut nava. Persoanele implicate în recuperarea navei au afirmat că ramașitele acesteia și al pasagerilor ei au fost duse in mare graba in “Zona 51”.

Recent, unii detractori au susținut că “Zona 51” nu conţine tehnologii militare guvernamentale strict secrete, iar orice tehnologie extraterestră este stocată la aproximativ 20 de kilometri distanță de “Zona 51” in “Zona S4”. S-ar putea ca guvernul American să permită speculațiile cu privire la “Zona 51” pentru a distrage atenția de la locul adevărat al arhivelor extraterestre. Acest loc de munte ar fi locul perfect pentru a ascunde și a experimenta orice tehnologie extraterestră găsită și, probabil, a studia ființe din alte lumi, care s-au găsit “blocate” pe planeta noastră. Departe de ochii publicului și cu “Zona 51” în rolul de principală “suspectă”, oficialii și oamenii de știință din baza situată sub Munţii Papoose ar fi mai liberi să dezvolte dispozitive extrem de avansate.

Cele 2 baze ultra-secrete: Screenshot_1.png

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s