Forțele Consiliului Andromeda au reușit să elibereze oamenii din mainile reptilienilor aflați în structurile terestre ale Iluminati

Dupa cum puteti vedea, acest mesaj al lui Tolec din data de 6 Aprilie 2012 pare a fi foarte asemanator, si de fapt, il precede pe cel din data de 28 Mai 2012, referitor la distrugerea unei uriase nave cub reptiliene aflata la marginea sistemului nostru solar.

De aceea, dupa ce veti citi acest articol, va sugerez sa cititi si acel mesaj al lui Tolec din data de 28 Mai 2012, pentru a vedea de fapt, amploarea fenomenului reptilian descris in acest mesaj.

Daca veti fi impresionati de ceea ce veti afla despre fortele reptiliene implicate in baza subterana pamanteana eliberata in primavara anului 2012, si mai ales de numarul oamenilor eliberati de sub teroarea reptilienilor, cu siguranta ca aceste cifre nu vor fi atat de impresionante dupa ce va veti reimprospata memoria cu informatiile despre ce a insemnat aceasta uriasa nava-cub reptiliana la nivel de forte reptiliene si sufletele umane eliberate

Va reamintesc ca nivelul de adevar divin al acestor informatii, masurat rediestezic este in jur de 80%, ceea ce este bine, mai ales pentru acest tip de informatii, ce implica foarte multa exactitate cu atatea cifre si desfasurari de trupe.
Tocmai acesta este punctul forte al lui Tolec, de a primi cu mare exactitate toate aceste informatii; insa, imediat ce intra in domeniul profetiilor, incepe sa o ia la vale.

Totusi,din mesajul anterior si din cel care va veni dupa acesta,sesizam ca si Tolec a realizat acest aspect,devenind destul de prudent in ase mai aventura in acest tip de activitate (Profetia) care, in ziua de azi, reprezinta un teren al nisipurilor miscatoare pentru oricine fie el medium incepator sau chiar clarvazator (acum, cand liniile temporale flutueaza nebuneste find mai fluide ca oricand)

Asadar, va invit sa descoperim impreuna alt mic fragment (cum spuneam REAL!) din ceea ce a insemnat lupta crancena a fortelor Consiliului Andromeda cu Reptilienii si servitori lor Orion Grays, pe aceasta scena, atat de mica la nivel universal, dar atat de disputata: Pamantul……

Tolec, reprezentantul uman al Consiliului Andromeda, a facut cateva completari la dezvaluirile uimitoare cu privire la distrugerea ultimei baze subacvatice reptiliene de pe Pamant, in cadrul unui radio-interviu in emisiunea The extraordinary year a moderatorului Tim Bravo (din data de 6 Aprilie 2012).
Va reamintesc ca Tolec a fost contactat de catre extraterestrii benefici inca din anul 1993, ocazia cu care a facut 3 calatorii in timp in trecut (in anii 1840) pentru a urmari viata de zi cu zi a unei familii obisnuite de fermieri din America. Urmatoarele contacte au avut loc abia in anul 2010, sub forma telepatica, sub forma unor vise constiente, a unor calatorii in afara corpului. În aceste comunicări şi vizite, Tolec a aflat foarte multe informaţii despre ceea ce se petrece cu adevărat pe Pamant, şi în spaţiul cosmic.

Astfel, Comandantul biosferei primare a Consiliului Andromeda (o nava inter-stelara de marimea unei planete pitice, aflata in imediata apropiere a Pamantului si care poate gazdui 2.000.000 de fiinte, si dispunand de un echipj format din 50.000 de persoane) i-a dezvăluit lui Tolec numeroase detalii despre războiul împotriva reptilienilor originari din constelaţiile Draco şi Hydra, care împreună cu extratereştrii cunoscuţi sub numele de micii cenuşii (Orion Grays) manipulau Pământul şi fiinţele umane de pe Pamant, pentru propriile lor interese malefice, deja de mai multe mii de ani, folosindu-se de bazele lor subterane şi subacvatice uriaşe, pe care le-au construit pe această planetă de foarte mult timp.

Razboiul impotriva reptilienilor este condus din partea Consiliului Andromeda de catre oamenii din sistemul solar al stelei Procyon, care au tehnologia necesara.

Acest razboi a fost castigat deja in spatiul cosmic, iar planeta Pamant a fost curatata de fiecare baza subacvatica si subterana, rand pe rand.
Inca de la distrugerea primelor baze reptiliene de pe Pamant, reptilienii au trimis zeci de nave de razboi inarmate pana in dinti, printr-o poarta stelara aflata in spatele planetei Jupiter.Majoritatea acestor nave de razboi reptiliene au fost dinstruse de catre fortele Consiliului Andromeda, iar 5 dintre eu fost capturate.

Trebuie mentionat ca, de fie care data cand o baza subacvatica reptiliana era distrusa de catre oamenii din Procyon, restul reptilienilor se refugiau in celelalte baze.

Asa se face ca, atunci cand a venit randul ultimei baze subacvatice care in prezent este complet golita de materiale si fiinte, echipa de comando a Consiliului Andromeda a gasit acolo o structura de tip roata cu spite, in centrul careia era o cladire de conducere cu 10 etaje, de la care porneau 6 tunele de transport catre periferie, la capatul carora se aflau 3 cladiri si 2 depozite.

Echipa de comando a Consiliului Andromeda (formata din 75 de oameni din Procyon si 25 de specialisti ai Consiliului Andromeda) a gasit acolo peste 10.000 de reptilieni din care 2.000 erau ofiteri de rang inalt, 5.000 erau personal administrativ si operational, iar restul de 3.000 erau oficiali de varf ai Cabalei/Iluminati, administratori, manageri, si soldati de elita.

Dintre acestia, 50 erau oficiali de varf ai Cabalei/Iluminati (hibrizi reptilieni-umani), iar 100 erau administratori in pozitii-cheie (tot hibrizi reptilieni-umani).

Tolec subliniaza ca toti acestia faceau parte din sistemul reptilian de caste, care traiau in aceasta baza subacvatica, inclusiv acesti hibrizi reptilieni-umani (realizati prin inginerie genetica). Acestia nu fac parte din societatea umana de pe pamant, toti faceau parte din societatea reptiliana.

Acesti reptilieni dadeau ordine si ai manipulau pe oamenii care se afla in structurile terestre ale Iluminati, si pe care deja ai cunoastem din dezvaluirile altor cercetatori independenti.

Odata capturati si ajunsi la bordul biosferelor Consiliului Andromeda, reptilienii au avut de ales intre a recunoaste de la bun inceput acuzatiile de crime impotriva oamenilor de pe Pamant care li s-au adus, sau dea aparea in fata Tribunalului Universal de la bordul biosferei principale.

8.000 dintre ei (majoritatea personal administrativ) au ales prima varianta, drept pentru care au fost transportati printr-un portal cosmic spre o planeta aflata la marginea universului de unde nu se vor mai putea intoarce niciodata, si unde isi vor petrece tot restul vietii.

Restul de 2.000 (majoritatea ofiteri de rang inalt), au refuzat sa-si recunoasca crimele, fiind plini de orgiliu si cruzime nemasurata. Acestia sunt prizonieri la bordul biosferelor Consiliului Andromeda, si asteapta inceperea proceselor la Tribunalul Universal.

Un detaliu uluitor pe care Tolec l-a dezvaluit in aceasta emisiune, este ca echipa de comando a Consiliului Andromeda a salvat cei peste 1.000 de oameni (finte umane de pe Pamant) care au fost gasiti acolo si care erau folositi drept sclavi de catre reptilieni.

Acestea sunt persoanele declarate disparute de-a lungul timpului, si care au fost rapite de catre Orion grays si reptilieni, le-au fost implantate anumite cipuri in creier, au fost torturate (fizic,emotional, psihic, si electric, prin intermediul cipurilor), infometati, batuti, uni chiar de 10-20 de ani!.

Totul doar pentru propria placere bolnava a reptilienilor…
Acesti oameni, intr-o stare evidenta de degradare fizica, emotionala, si psihica, care au suferit foarte mult, se afla acum la bordul celor 6 nave-spital ale Consiliului Andromeda, unde primesc ingrijiri medicale speciale pentru a se vindeca. Personalul medical competent face tot ce este necesar, astfel incat in 2 luni acesti oameni vor putea sa aleaga daca sa ramana in continoare la bordul biosferelor Consiliului Andromeda, sau sa se intoarca la familiile lor de pe Pamant.

Cautand prin toate cladirile bazei, echipa de comando a avut surpriza sa gaseasca, intr-o cladire folosita pe post de hangar, mai multe nave spațiale de uz personal, precum si 30 de motoare nucleare care erau folosite la propulsia diferitelor nave reptiliene.

Erau 5 motoare nucleare care puteau fiecare sa asigure propulsia unei nave de razboi reptiliene, mare cat un intreg oras, 10 motoare de marime medie care asigurau necesarul energetic al bazei subacvatice, si 15 motoare nucleare destinate nevelor personale.
Toate acestea erau in buna stare de functionare si oricand puteau fi pusu in functiune. Existand riscul unei detonari accidentale a acestor adevarate focoase nucleare, echipa de comando a hotarat teleportarea lor la bordul biosferelor Consiliului Andromeda, unde au fost demontate cu grija, iar miezul radioactiv a fost anihilat, in conditii de maxima siguranta, gratie tehnologiei specifice Consiliului Andromeda.

Tolec ne anunta ca aceasta ultima baza reptiliana subacvatica va fi dustrusa in viitorul apropiat, moment care va fi sincronizat cu un eveniment cosmic ce va avea efecte pe Pamant.

Cu acea ocazie va fi un cutremur neobisnuit intr-o zona a planetei care nu cunoaste cutremure. Atunci va putea fi vizibila, pe tarmul oceanului, o sfera luminoasa albastra care va ramane deasupra apei timp de cateva ore.

Tolec a avut acces la pupitrul unui instrument aflat la bordul principalei biosfere, care este folosit pentru a naviga in timp pentru a prospecta astfel evenimentele trecute si viitoare.

Este vorba de tehnologie specifica dimensiuni 4D.
Cu aceasta ocaziecel a vazut ca sfera de lumina albastra care va fi vizibila atunci, va fi fotografiata si filmata de catre oameni obisnuiti care se vor afla in locul si momentul potrivit,si care va publica totul pe internet.

Dupa aceasta prezentare detaliata, iata ca, intru-n alt interviu radiofonic din data de 11 Noiembrie 2012 Tolec mai aduce cateva completari acestui subiect, ca un fel epilog la acest articol, continuand, astfel, ultimele idei ale articolului expus mai sus:

In legatura cu evenimentul cosmic asteptat si anuntat de Tolec, eveniment care urma sa joace un rol esential in distrugerea ultimei baze reptiliene subacvatice de pe Pamant, aflam ca pe data de 27 Octombrie 2012 ca acest asteroid, numit Ouskaar Nata sau Raza de Argint, care ar fi trebuit sa declanseje anumite miscari tehtonice specifice, urmate de eruptia unui nou vulcan in largul coastelor pacifice ale statului american Oregon, ce ar fi umplut cu lava intreaga baza subacvatica reptiliana deja golita,acest asteroid s-a lovit de o bucata de stanca ce a zburat prin spatiul cosmic.

Ca rezultat,traiectoria asteroidului a fost serios modificat, astfel incat el nu va mai trece printre Pamant si Luna, ci va trece dincolo de Luna, la mare distanta de Pamant.

(Iata ce inseamna probabilitatea unor viitoare evenimente: desi a avut acces la un performant dispozitiv de vizualizare a viitorului de la bordul biosferelor Consiliului Andromeda, Tolec a vazut ceea ce era pe linia temporala al acelui moment care, dupa un timp, pare ca sa modificat, ca urmare a ciocnirilor de tip bilant intre asteroizii din spatiu.

Si, uite asa, mai facem un pas in intelegerea a ceea ce inseamna, cu adevarat acest, univers al liberului albitru…)

De aceea, oamenii din Procyon vor urma un plan alternativ, din moment ce baza subacvatica nu va putea fi umpluta, in mod natural, cu lava vulcanica.

Totusi, ei nu vor distruge aceasta baza, deoarece Pamantul este deja intr-o etapa in care activitatea tehtonica este intensificata, si orice actiuni care ar duce la escaladarea acestor tensiuni ar pune in pericol mase mari de oameni care se afla actualmente in acele zone.

Consiliul Andromeda a decis sa nu-si asume acest risc major, adoptand o atitudine prudenta si inteleapta.

Tolec subliniaza ca au existat un numar total de 15 baze subacvatice reptiliene pe Pamant, care aveau rolul de baze operationale folosite de gruparea Iluminati, aflata sub conducerea directa a reptilienilor.

Deci, in total 15 baze.
Acum, toate aceste baze reptiliene sunt distruse, golite, inchise ,ermetizate sau deja umplute, asa cum urmeaza si aceasta ultima baza.

Tolec subliniaza ca, orice ar spune altii, in prezent, pe Pamant nu mai exista nicio baza reptiliana functionala.

Cele 15 baze subacvatice reptiliene distruse: Global-Reptilian-Undersea-Bases--element386.png

Interiorul biosferelor Consiliului Andromeda: andromeda-council-biospheres-2-728.jpg

Simbolul Consiliului Andromeda: Andromeda_Council_emblem__transparent.png

Site-ul Consiliului Andromeda: http://www.andromedacouncil.com/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s