Consiliul Andromeda a reușit să alunge extratereștrii cenușii și reptilieni definitiv

Întru-n interviu realizat de ExopoliticsTV, de către Alfred Lambremont Webre cu un reprezentat uman al unei alianțe extraterestre benefice numită Consiliul Andromeda, se relevă faptul că razboiul de eliberare a Pământului împotriva extratereștrilor cenușii din Orion și a Draco reptilienilor (din dimensiunea 4D) a fost castigat de forțele Consiliului Andromeda în trimestrul 3 al anului 2011, anunta Examinier.com. Încercarea de cucerire a Pământului, a Lunii și a planetei Marte de către alianta cenușio-reptiliană a luat sfarșit, întrucat aceștia au fost trimiși printr-o poartă stelară in cele mai îndepartate colțuri ale universului. Se pare că au mai rămas câteva forțe izolate de mici cenuşii şi reptilieni în jurul capitalei Americane, Washington D.C.

Reprezentantul uman al Consiliului Andromeda ia fost oferit numele de Tolec de catre  comandantul suprem al Consiliului Andromeda. Tolec, în interviul sau de pe ExopoliticsTV, susține că a fost contactat pentru prima dată în anul 1993 de catre comandantul alianței benefice, care i-a oferit posibilitatea de a face 3 călătorii în timp, în ani 1840 în vestul sălbatic al SUA, pentru a urmării viața unor fermieri de la acea vreme. El spune că primește informații de la Consiliul Andromeda sub 5 forme: Comunicare telepatică, scriere automată, comunicare în vise, viziuni și călătorii interdimensionale. Conform lui Tolec, Consiliul Andromeda are un număr de biosfere sau nave spațiale de forma și marimea unei planete pitice, care staționează în jurul Pământului. Fiecare biosferă are 26 de etaje și un personal de 50.000 de persoane dar putând adăpostii până la 2.000.000 de fințe.

Tolec mai spune că acest Consiliu Andromeda este format din 12 membri și cuprinde fințele extraterestre din urmatoarele sisteme stelare: Arcturus (planeta Pitolla), Antares (planeta Nikotae), M103 (planeta Legola), Procyon (planeta Kaena), Vega (planeta Percula), Capella (planeta Pershea), Polaris (planeta Ventra), Sirius A (planeta Toleka), Deneb (planeta Ritol), Tau Ceti (planeta Xeta), Alhena (planeta Degaroth) şi Betelgeuse (planeta Etorth). Tolec mai precizează faptul că razboiul declansat de Consiliului Andromeda pentru eliberarea Pamantului, Lunii și a planetei Marte de sub ocupația alianței cenușio-reptiliană ar fi început în anul 1999.

Poze cu Tolec:
30b25-tolec.png

Interviul lui Tolec de la ExopoliticsTV: https://www.youtube.com/watch?v=d9KECe8Mu7Q

Site-ul Consiliului Andromeda: http://www.andromedacouncil.com/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s