Reptilienii

Reptilienii sunt niște fiinte extraterestre, aflate foarte jos pe scara evoluției spiritoale, care se află pe pământ de mii de ani. Ei sunt descriși ca fiind monstruoși, având solzi în loc de piele și având un aspect de reptile. Reptilienii încearcă să trăiască ca paraziți, împreuna cu oamenii. Nu sunt capabili să aibe sentimente, de aceea se hranesc cu cele umane, dar cu cele inferiare (frică, manie, ura, suferință, durere, dar mai ales cu frică).
Există și alte ființe extraterestre care provin din alte locuri ale universului și care au vizitat pământul, cum ar fi cei numiți „Marii Blonzi”, care sunt foarte evoluați spiritual, puri, frumoși și a caror natura esențială este iubirea și întelepciunea. Tradițiile spiritoale vorbesc despre aceste doua tipuri de ființe ca fiind demoni, respectiv ingeri.
Majoritatea razboaielor (de exemplu primul și al doilea razboi mondial) sunt provocate și întreținute de francmasoni pentru a creea o atmosferă propice reptilienilor.
Francmasoni consideră campurile de luptă ca fiind altare de sacrificiu pentru demonii lor. Campurile de razboi pline de suferință și sange sunt hrană preferată a acestor fințe malefice.
Acești reptilieni-demoni trăiesc intr-o dimensiune paralelă lumii noastre fizice 3D fiind originari dimensiuni 4D, dar există și alte fiinte extraterestre care trăiesc pe planeta noastră avand forme umane. Pentru a-și pastra forma fizică umană, ei au nevoie să consume sange uman. Însa în ultimii ani, datorita cresterii frecvenței de vibrație a planetei noastre și întregului sistem solar, reptilienilor le este tot mai greu să-și mențină forma fizică, umană (practic forma lor umană este o holograma 3D). Așa se face că au aparut celebrele schimbari de formă (Shift-Shape) în care, în unele momente, unii „oameni” se transformă parțial sau total în niște creaturi hidoase. În anii care vor urma, vom asista tot mai mult la astfel de schimbari de formă. Reptilienii sunt constienți de faptul că nu îsi vor mai putea pastra forma umană și de aceea, prin supusii lor francmasoni încearca să pregatească terenul, obisnuindu-i pe oameni cu acest lucru. Ei încearca acum să facă public faptul că exista de mii de ani pe planeta noastră și că s-au implicat în mersul istoriei, ceea ce este adevărat, însa vrând să ne pacalească că s-ar fi implicat într-un sens benefic, explicând aceasta prin diverse sofisme. Practic, ei vor să facă o substituire cu rasa Marilor Blonzi, care și ei au intervenit de multe ori, însa chiar pentru a ajuta omenirea în momentele cruciale. Marii Blonzi pot interveni pentru a-i ajuta pe oameni, însa numai daca oamenii vor cu adevarat si le cer aceasta; ei nu intervin niciodata fortat, pentru a nu viola liberul arbitru al oamenilor care le-a fost daruit de însusi Dumnezeu. Acestă rasă extraterestră malefică provine din constelațiile Alpha Draconis și Hidra.

Draco reptilienii: maxresdefault.jpg

Hidra reptilienii: picture-of-reptilian-alien.gif

Constelatia Alpha Draconis: draco-constellation.jpg

Constelatia Hidra: hydra.jpg

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s