EBE micul extraterestru cenușiu capturat de Americani.

În ultima vreme au ieșit la lumină tot mai multe dezvăluiri al unor foști agenți secreți, astronauți sau al altor persoane implicate în structurile guvernamentale, care au dat multe detalii despre faptul că, în realitate, contactul dintre guvernele marilor puteri și extratereștrii a avut loc de mai bine de 60 de ani.

De exemplu, s-a aflat că după o altă prabușire a unui OZN a fost găsit în viața chiar un extraterestru. Acest extraterestru se pare că facea parte din rasa micilor cenușii, și se pare că a fost botezat EBE (Entitate Biologică Extraterestră).

S-a aflat că EBE, dupa 2 ani de captivitate intr-o cameră electromagnetică, a făcut niște dezvăluiri uimitoare în care a afirmat că rasa lui vizitează pământul de 25 de mii de ani, că au baze subterane construite pe planeta noastră și că provine de pe o planetă deșertică dintr-un sistem solar binar numit Zeta Reticuli, care se află la o distanță de aproximativ 400 de ani-lumina de pământ.

Toate dezvăluirile lui au fost inregistrate în ceea ce actualmente poartă numele de „Cartea Galbenă“. Se pare că EBE funcționa pe bază de clorofilă și că transformă hrana în energie. La sfârșitul anului 1951, EBE sa inbolnăvit și, deși s-au depus mari eforturi pentru al salva, a murit la data de 2 Iunie 1952.

Conform dezvăluirilor unor martori, aceste fințe extraterestre reușesc să comunice intru-n fel complet telepatic, se pot dematerializa la voință, fiind capabile să treacă prin ziduri. Pentru al putea menține captiv pe EBE, guvernul American l-a ținut captiv intr-o cameră electromagnetică de tip Faraday. De altfel „micii cenuşii“, ca și alte rase extraterstre, de exemplu „marii blonzi“, sunt capabili să dezintegreze materia în energie și apoi să reintegreze energia în materie. Toate aceste dezvaluiri uimitoare au fost difuzate in premieră mondială absolută printr-un documentar care a apărut la televiziunea italiană RTL, preluate apoi de alte televiziuni.

În prezent există multe dovezi ce evidențiază ințelegerea dintre guvernul SUA și anumite grupări extraterestre. Mai mule surse au dezvăluit în mod independent faptul că în data de 22 Februarie 1954, la baza militară Edwards, California, a avut loc o vizită istorică a unui echipaj extraterestru din specia micilor cenușii.

La această primire a fost prezent președintele SUA, Dwight Eisenhower, asistat de o comisie din care făcea parte și fostul agent secret William Cooper, care a dezvăluit totul, motiv pentru care a fost asasinat. Această intalnire mai este confirmată și de astronautul American Gordon Cooper, care a facut dezvaluiri foarte concludente în acest sens in anul 1995, precum și de inginerul american Phill Schneider.

Phill Schneider a fost un expert care a lucrat în cadrul unui program secret de construire a unor baze subterane de mare adâncime (Deep Underground Bases-BUD) care, după cum am precizat anterior, sunt baze clandestine de mare anvergură destinate liderilor Noii Ordini Mondiale (Iluminati). El a ținut o serie fulminantă de conferințe până în anul 1996 când, pentru a pune capăt dezvăluirilor sale, a fost asasinat prin tortură și ștrangulare cu o coardă de pian.

Iată cum a descris Phill Shneider începutul contactului dintre guvernl SUA și rasa extraterestră micii cenușii: În 1945, în timpul administrației Eisenhower, guvernul federal a hotărât să încalce constituția Americană, făcând ințelegeri cu fințe extraterestre. Această înțelegere a fost numită «Tratatul Granada din 22 Februarie 1954», în conformitate ale cărui prevederi extratereștri aveau dreptul de a răpi câteva vite sau de a-și testa tehnicile de implanturi pe oameni, având, desigur, obligația de a raporta cu privinta la experimentele realizate. Încetul cu încetul, extratereștrii nu au mai respectat obligațiile contractuale, ajungând să facă numai ceea ce doreau. Aceasta era situatia in anul 1979.

Schneider relatează că la sfarșitul anilor ’70 in baza de la dulce din statul New Mexico, SUA a avut loc chiar o confruntare intre forțele speciale ale CIA si extratereștrii.

Așadar, la această intalnire s-a pus la punct un tratat de colaborare între guvernul SUA și rasa micilor cenușii. Prima condiție a tratatului a fost că extratereștrii să nu se amestece în treburile pământenilor. Prezența lor pe pământ urma să rămână secretă. O alta condiție a fost să furnizeze pământenilor tehnologie avansată.

În schimbul informatiilor tehnologice, extratereștrii primeau acordul de a realiza cercetări pe oameni, fără însa a le face vreun rău. Pentru transferul de tehnologie urmau să se construiască o serie de baze subterane (cum a devenit cea din Zona 51), sub terenurile rezervațiilor indiene din Utah, Colorado, New Mexico și Arizona.
A devenit însă evident încă din anul 1955 faptul că extratereștrii nu și‑au respectat partea lor de înțelegere și că de fapt nici nu au avut intenția să o facă. Chiar micii cenușii au recunoscut că au început să facă experimente genetice pe oameni, susținând că aceste activități le sunt necesare pentru a supraviețui, deoarece rasa lor sufera de o deteriorare a structurii genetice în urma careia ei nu se mai puteau reproduce.
Conform unui document guvernamental ultrasecret, s-a descoperit ulterior că acești extratereștri malefici folosesc tehnologia pe care o oferă pământenilor întocmai ca pe un veritabil „cal troian“, prin intermediul căruia ei urmaresc de fapt colonizarea planetei prin mutații genetice, creând o rasă de hibrizi. Guvernanții care au condus din umbră aceste înțelegeri au fost într-un mod viclean influențați, ajungându-se conform anumitor dezvaluiri care au ieșit tot mai mult la iveala că această hibridizare să se producă începând chiar de la ei.

Poze cu EBE:

maxresdefault-1024x576EBE_1alienhqdefault

Inregistrări cu EBE: https://www.youtube.com/watch?v=XswfEzKE0UQ

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s